Stephen Keshi

Stephen Keshi

Son dakika Stephen Keshi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stephen Keshi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stephen Keshi haber sayfamızda...

Stephen Keshi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54 stephen keshi haberi bulunmuştur.
Nijerya'da ikinci teknik direktör vefatı
Nijerya'da ikinci teknik direktör vefatı Nijerya Milli Futbol Takımı'nın eski kaptanı ve teknik direktörü Keshi'nin ölümünün 3 gün ardından meslektaşı Shuaibu Amodu da yaşama veda etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Stephen Keshi hayatını kaybetti
Stephen Keshi hayatını kaybetti Nijerya Milli Takımı'nın eski oyuncularından, teknik direktör Stephen Keshi geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Oliseh istifa etti
Oliseh istifa etti Nijerya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Sunday Oliseh, kontratında yer alan maddeler yerine getirilmediği gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Nijerya'nın başına Oliseh getirildi!
Nijerya'nın başına Oliseh getirildi! Nijerya Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne, eski milli futbolcu Sunday Oliseh getirildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Nijerya, Oliseh ile prensipte anlaştı
Nijerya, Oliseh ile prensipte anlaştı Nijerya A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevi için Sunday Oliseh ile prensipte anlaşmaya varıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Nijerya'da 3. Keshi dönemi de bitti
Nijerya'da 3. Keshi dönemi de bitti Nijerya Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne nisan ayında 3. kez getirilen Stephen Keshi'nin görevine son verildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Emenike’ye mesaj
Emenike’ye mesaj Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden Emmanuel Emenike’ye eski bir hocasından başsağlığı mesajı geldi.
1.07.2020 Futbol
Keshi'den Emenike mesajı...
Keshi'den Emenike mesajı... Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Keshi, babası vefat eden Fenerbahçeli Emenike için mesaj yayınladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Emenike, Nijerya Milli Takımı'na çağrılmadı
Emenike, Nijerya Milli Takımı'na çağrılmadı Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, Nijerya Milli Takımı kadrosuna çağırılmadı. Daveti yapmayan isimse tanıdık bir isim, eski Beşiktaşlı Daniel Amokachi...
30.06.2020 Fenerbahçe
Dünyanın en iyisi Löw!
Dünyanın en iyisi Löw! Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından belirlenen "En başarılı milli takım antrenörü" listesi açıklandı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Emenike'nin hocası sessizliğini bozdu!
Emenike'nin hocası sessizliğini bozdu! Nijerya Teknik Direktörü Keshi, Fenerbahçeli Emenike ile aralarında sorun olduğu yorumlarına açıklık getirdi ve oyuncunun gol orucu hakkındaki düşüncelerini açıkladı
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Emenike orucu bitirdi!
Emenike orucu bitirdi! Beşiktaş filelerini havalandıran Fenerbahçeli Emenike, Ağustos'tan beri ilk golünü attı, 1.5 aylık suskunluğuna son verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Emenike bildiğin gibi!
Emenike bildiğin gibi! Nijerya'nın Sudan ile oynadığı maçta da suskun kalan Emanuel Emenike'nin, Galatasaray maçı öncesi bu formsuzluğu Fenerbahçe'de moralleri bozuyor.
1.07.2020 Futbol
Emenike yine suskun kaldı!
Emenike yine suskun kaldı! Emmanuel Emenike formsuzluğunu sürdürdü, Nijerya’nın Sudan ile oynadığı maçta da suskun kaldı. Galatasaray maçı öncesinde Fenerbahçe'de moralleri bozdu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Nijerya Keshi ile yol ayrımında
Nijerya Keshi ile yol ayrımında Fenerbahçeli Emenike ile arası bozuk olan Nijerya Milli Takımı hocası Stephen Keshi'yi, yeni göreve gelen yönetimin gönderme kararı aldığı ortaya çıktı
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Daum Nijerya'yı geri çevirmiş
Daum Nijerya'yı geri çevirmiş Kıtada zor günler geçiren Nijerya, takımı tecrübeli hoca Daum'a emanet etmek istemiş ama...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Keshi'nin öfkesi
Keshi'nin öfkesi Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Stephen Keshi, 2015 Afrika Uluslar Kupası Grup elemeleri ilk maçında sorun yaşadığı Emenike ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Emenike'ye büyük şok! "Takımımda işi yok..."
Emenike'ye büyük şok! "Takımımda işi yok..." Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Stephen Keshi, Fenerbahçeli Emmanuel Emenike içins ert ifadeler kullandı.
1.07.2020 Futbol
Emenike'ye hocasından büyük destek!
Emenike'ye hocasından büyük destek! Nijerya teknik direktörü Stephen Keshi, 0-0 biten Güney Afrika maçının ardından eleştirilere maruz kalan Emenike’yi savundu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Emenike'den olay iddialara cevap!
Emenike'den olay iddialara cevap! Emmanuel Emenike, Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü Stephen Keshi ile aralarında hiçbir problem olmadığını söyledi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Milli takımlarda yaprak dökümü
Milli takımlarda yaprak dökümü 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden 32 takımdan 12'sinin teknik direktörü, turnuvanın ardından görevlerinden ayrıldı. Dünya Kupası'nda takım çalıştıran Prandelli ve Halilhodzic, kariyerlerine Türkiye'de devam etme kararı aldı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda akılda kalanlar
Dünya Kupası'nda akılda kalanlar Cüneyt Çakır, 40 yıl aradan sonra Dünya Kupası'nda görev yapan ilk Türk hakem oldu. İtalyan savunmacı Chiellini'yi omzundan ısıran Uruguaylı Luis Suarez'e rekor ceza geldi, turnuva sonunda 12 teknik adam görevlerinden ayrıldı. Kolombiyalı Mondragon, Dünya Kupası'nda forma giyen en yaşlı futbolcu oldu, Alman Klose, 16 golle tarihin en golcü oyuncusu unvanına erişti
1.07.2020 Dünya Kupası
Yobo ve eşine saldırdılar
Yobo ve eşine saldırdılar Joseph Yobo’nun Fransa maçında kendi kalesine attığı gol sonrası ülkesinde oyuncuya ve eşine sosyal medya üzerinden saldırılar oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Nijerya hocası Kehsi istifa etti!
Nijerya hocası Kehsi istifa etti! 2014 Dünya Kupası ikinci turunda Fransa'ya 2-0 yenilerek turnuvaya veda eden Nijerya'da teknik direktör Stephen Kehsi, görevinden istifa etti.
1.07.2020 Dünya Kupası
'Lionel Allah'ın cezası!'
'Lionel Allah'ın cezası!' ARJANTİNE yenilmesine rağmen 2. tura kalmayı başaran Nijerya'da teknik direktör Stephen Keshi'nin gündeminde 2 gol atan Lional Messi vardı.
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Stephen Keshi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.