Kaleci meslektaşını fena avladı!
Kaleci meslektaşını fena avladı! İngiltere 2. Ligi'nde Stevenage'de formas giyen kaleci Jesse Joronen, Wycombe Wanderers ile oynanan maçta meslektaşı Matt Ingram'ı yaptığı uzun mesafeli vuruş ile mağlup etti.
19.10.2015 Futbol
Topu indirmeden harika gol!
Topu indirmeden harika gol! İngiltere'de Leyton Orient ile Stevenage arasında oynanan maçta Leyton Orient forması giyen Blair Turgott attığı şık gol ile bu sezon ağlara gönderilen en güzel gollerden birine imza atmış oldu.
20.08.2015 Futbol
İngiltere'yi sallayan çarpışma! Hastanelik oldular...
İngiltere'yi sallayan çarpışma! Hastanelik oldular... İngiltere 2. Lig'te Stevenage ile Southend United arasında oynanan maçta Bira Dembele ile Michael Timlin'in hava topu mücadelesinde yaşanan çarpışma sonrası iki oyuncuda hastanelik oldu.
11.05.2015 Futbol
Sakatlık kabusu devam ediyor!
Sakatlık kabusu devam ediyor! 2014'te maçların başlamasıyla birlikte yaşanan şok sakatlıklara bir yenisi daha eklendi. Neymar, Falco'nun şok sakatlıkları ile sarsılan futbol gündemine ülkemizde de Bruma'nın çarpraz bağlarının kopması ve Aydın Yılmaz'ın ayağının kırılması eklenmişti. Yaşanan bu üzücü sakatlıklara bir de Everton'un orta saha oyuncusu Bryan Oviedo eklendi.
26.01.2014 Futbol
Bu kadarına pes! İnsanın inanası gelmiyor
Bu kadarına pes! İnsanın inanası gelmiyor Bu güne kadar bir çok kaçan gol gördük ancak bu kadarına artık söylenecek söz yapılacak yorum yok. Gillingham forması giyen Adam Barrett'in Stevenage karşısında kaçırdığı bu gol unutulmazlar arasına girdi bile.
27.11.2013 Futbol