Stil Avcıları

Stil Avcıları

Son dakika stil avcıları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stil avcıları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stil avcıları haber sayfamızda...

Stil Avcıları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 stil avcıları haberi bulunmuştur.
Survivor Berna kimdir kaç yaşında aslen nereli? Survivor 2022 Berna Keklikler kaç yaşında, mesleği nedir?
Survivor Berna kimdir kaç yaşında aslen nereli? Survivor 2022 Berna Keklikler kaç yaşında, mesleği nedir? Survivor Berna Keklikler kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Survivor Berna Keklikler kimdir?
7.06.2022 Cadde
Survivor Berna kimdir, elendi mi? Berna Keklikler kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?
Survivor Berna kimdir, elendi mi? Berna Keklikler kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Berna Keklikler, Survivor 2022 All Star'da gönüllüler takımında mücadele eden isimler arasındaydı. Yaplan son ada konseyinde veda eden isim oldu. İzleyenler ise Survivor Berna kimdir, sevgilisi kim? sorularına yanıt arıyor.
16.03.2022 Cadde
Survivor Berna'nın sevgilisi Gilmher Croes kimdir, kaç yaşında? Survivor Berna Keklikler hayatı hakkında...
Survivor Berna'nın sevgilisi Gilmher Croes kimdir, kaç yaşında? Survivor Berna Keklikler hayatı hakkında... Berna Keklikler, Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımı ile birlikte mücadele ediyor. Keklikler, iletişim oyununa çıkmadan önce sevgilisini çok özlediğini ilk kez böyle bir şey yaşadığını belirtti. Sevenleri ise 'Survivor Berna'nın sevgilisi kimdir?' sorusunu yöneltmeye başladı. İşte, Survivor Berna Keklikler ve sevgilisi Gilmher Croes hayatı...
2.03.2022 Cadde
Survivor Berna kimdir, kaç yaşında? Survivor Berna Keklikler nereli?
Survivor Berna kimdir, kaç yaşında? Survivor Berna Keklikler nereli? Survivor Berna, All Star formatında Gönüllüler takımında yarışıyor. Göz 6 programı sonrasında Survivor'a katılan Berna Keklikler, Survivor All Star'da da yer alıyor. Peki Survivor Berna kimdir, nereli?
18.01.2022 Cadde
Survivor Berna Keklikler kimdir, boyu ve yaşı kaç? Survivor Berna ne iş yapıyor mesleği ne?
Survivor Berna Keklikler kimdir, boyu ve yaşı kaç? Survivor Berna ne iş yapıyor mesleği ne? Survivor'da yarış bu sene All Star yarışmacıları ile kaldığı yerden devam edecek. Göz 6 yarışmasından sonra Survivor'da yarışan Berna Keklikler, All Star'da yarışacak isimler arasında bulunuyor. Peki Survivor Berna kimdir? Berna Keklikler kaç yaşında?
17.01.2022 Cadde
Uğurkan Erez kimdir? Uğurkan Erez neden yok?
Uğurkan Erez kimdir? Uğurkan Erez neden yok? Bugün Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ekrana gelirken jüri üyelerinden Uğurken Erez stüdyoda olmayacak. Doya Doya Moda'yı sıkı şekilde takip edenler şimdi ünlü ismin hakkındaki bilgileri araştırıp neden yayında olmadığını sorguluyor.
6.04.2020 Gündem
Demet Şener Yotuber olacak
Demet Şener Yotuber olacak Eski manken Demet Şener kendine yeni bir kariyer planı yaptı.
5.04.2018 Cadde
Ve Selçuk Yöntem için karar verildi!
Ve Selçuk Yöntem için karar verildi! FOX TV patronunun değişmesinin ardından Selçuk Yöntem'in Milyonluk Resim programı için kaldıralacak denmişti. Ancak dedikodular asılsız çıktı.
27.12.2017 Cadde
Stil Avcıları bitti mi?
Stil Avcıları bitti mi? Stil Avcıları bitti mi? sorusu herkes tarafondan araştırılıyor. FOX TV'nin ilgiyle izlenen programı Stil Avcıları büyük yankı uyandırdı. Peki Stil Avcıları bitiyor mu? İşte merak edilen sorunun cevabı...
25.12.2017 Gündem
'Stil Avcıları' başka bir kanalda yayınlanamaz mı?
'Stil Avcıları' başka bir kanalda yayınlanamaz mı? 'Stil Avcıları'nın başarısı hiç de sürpriz değildi. Yarışmacılarından dekoruna, ışığından kurgusuna, formatından jüri üyelerine hepsi gayet başarılıydı. Kavga da ediliyordu, sürtüşme de vardı ama muhakkak hepsi belirli bir çerçevedeydi. Hiçbir şey taşmıyordu. Ve olan oldu, yayınlandığı kanaldaki birkaç program gibi o da yayından kaldırıldı.
9.03.2018 Ekran
Stil Avcıları gitti!
Stil Avcıları gitti! FOX tüm günde en çok izlenin işlerinden birini kendi eliyle tarihe gömdü...
24.12.2017 Cadde
Çocuklarıyla alışverişte
Çocuklarıyla alışverişte Demet Şener, çocukları İrem ve Ömer Kutluay’la İstinye Park’taydı.
18.12.2017 Cadde
Survivor'la yıldızı parlayan Berna Keklikler'in adını daha çok duyacağız
Survivor'la yıldızı parlayan Berna Keklikler'in adını daha çok duyacağız Berna Keklikler özellikle son dönemde ismini çok duyduğumuz bir isim. Onun bu kadar çok ön planda olmasındaki en büyük sebep ise doğru programlarda karşımıza çıkması. Tabii ki doğru programlarda yer alması da yine onunla alakalı bir başarı. Henüz daha 30'una bile varmadan doğru adımlarla yolunda yürüyen Berna Keklikler nasıl bu kadar başarılı oldu peki?
13.03.2018 Ekran
Yeni yılda sürpriz proje
Yeni yılda sürpriz proje Podyumların emektar isimlerinden Demet Şener, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
1.12.2017 Cadde
Fox Tv dizisi ekranlara veda etti
Fox Tv dizisi ekranlara veda etti Başrolünde Timur Acar'ın rol aldığı Nerdesin Birader dizisi'nden flaş bir karar geldi. Reytinglerde beklentilerin çok altında kalan dizi, erken final yapma kararı aldı.
28.11.2017 TV-Rehberi
Stil Avcıları mı yoksa Alışveriş Melekleri mi daha başarılı?
Stil Avcıları mı yoksa Alışveriş Melekleri mi daha başarılı? Moda programları son sürat devam ediyor... Yıllarca İşte Benim Stilim'le geçen Türk televizyonlarındaki moda programları bu sezon ikiye bölünmüş durumda. İşte Benim Stilim'in yapım şirketinin yeni projesi 'Alışveriş Melekleri' ve geçtiğimiz yıl FOX'ta başlayan Gardırop Savaşları'nın 'yeni' hali Stil Avcıları... Peki hangi program tutar, hangisi izleyici tarafından beğenilir?
14.03.2018 Ekran
Stil Avcıları ne zaman başlayacak?
Stil Avcıları ne zaman başlayacak? Fox Tv'nin merakla beklenen yeni yarışma programının yayın tarihi belli oldu.
26.10.2017 TV-Rehberi
Stil Avcıları başlıyor!
Stil Avcıları başlıyor! FOX'ta, 'Stil Avcıları' moda programı başlıyor.
22.10.2017 Cadde
Unutulmaz Filmler: Geçmişten Bugüne En Çok İzlenen Unutulmaz Filmler
Unutulmaz Filmler: Geçmişten Bugüne En Çok İzlenen Unutulmaz Filmler Unutulmaz filmler nelerdir? Geçmişten bugüne en çok izlenen unutulmaz filmler, hangi filmler kült listesine girmiştir, unutulmaz filmler ve içerikleri nelerdir? Siz de tatil zamanlarınızı kült filmleri izlemek için ayırmak istiyor ve hangi filmi izlemeniz gerektiğini bilmiyorsanız merak edilen tüm detayları derledik.
27.01.2021 Kültür Sanat
Tükenen umutlar!
Tükenen umutlar! Türk Sporu doping girdabından kurtulmanın hesaplarını yaparken son haberler iyice can sıktı. 8 haltercinin Akdeniz Oyunları kadrosundan çıkarılması, Avrupa Takımlar Şampiyonası’na giden 8 atletin de doping yaptığının belirlenmesi yeni krizin kapıda olduğunu gözler önüne serdi
1.07.2020 Diğer
Vekilliğe adım 50 bin liradan başlıyor
Vekilliğe adım 50 bin liradan başlıyor Siyasi partiler ve milletvekili aday adayları, 12 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdürürken, adayların kıyafet, imaj ve siyasi danışmanlık, adaylık başvurusu, tanıtım faaliyetleri gibi ilk adımlar için ayırması gereken bütçe yaklaşık 50 bin liradan başlıyor.
5.04.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Stil Avcıları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.