Belgeseli gösterildi, duygular coştu
Belgeseli gösterildi, duygular coştu Bağımsız filmlerin kalesi Sundance Film Festivali’nde “Still” adlı belgeselin gösterimi gerçekleşti. Davis Guggenheim’ın yönettiği yapım, ‘80’lerin yıldızı Michael J. Fox’un kariyerini ve ‘90’larda Parkinson teşhisi almasıyla değişen yaşamını anlatıyor.
23.01.2023 Kültür Sanat
"Ne giymeliyim" sorununu çözmenize yardımcı olacak parçalar
"Ne giymeliyim" sorununu çözmenize yardımcı olacak parçalar Her zaman dolabı açtığımız da "ne giymeliyim" sorunu ile karşılaşabiliyoruz. Ancak bu durumu ortadan kaldıracak ve sizi her zaman şık gösterecek zamansız parçaları bir araya getirdik. Bu parçaları mutlaka dolabınızda bulundurun!
2.09.2019 Stil
Sevgililer Günü için kombin önerileri
Sevgililer Günü için kombin önerileri Tüm dünyada kutlanan ve en özel günlerden olan 14 Şubat Sevgililer Günü için bir planınız varsa ve hala ne giyeceğinizi bilmiyorsanız, sizin için ünlülerin stillerini ele aldık. Sevgililer Gününde planınız ne olursa olsun, buradaki kombinler ile uyum sağlayacağından eminiz. İşte Sevgililer Günü için kombin önerileri...
7.02.2019 Stil
70'li yıllar modası geri döndü: Peluş Kabanlar
70'li yıllar modası geri döndü: Peluş Kabanlar 2018-2019 Sonbahar/Kış trendleri arasında peluş kabanlar da yerini almaya başladı. 70'li yıllar modasını anımsatan görünümüyle ve kışın en soğuk günlerinde bile sizi sıcacık tutacak olan peluş kabanlar ile sokak modasını yakalamanız zor olmayacak. İşte sizin için ünlülerin peluş kaban stillerini paylaştık.
6.12.2018 Stil
Bu kış üşümenizi engelleyecek trend: Puffer Montlar
Bu kış üşümenizi engelleyecek trend: Puffer Montlar 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunda çok konuşulan ve ön plana çıkan Puffer Montlar, bu senenin trendleri arasında yerini almış durumda. Özellikle hollywood starlarının üzerinde sıkça gördüğümüz bu montlar bu kış ısınmayı garantiliyor. Sizin için sezonun en renki ve içinizi ısıtacak Puffer Mont modellerini ünlülerin stilleri üzerinden listeledik.
30.11.2018 Stil
2019 kışının vazgeçilmez aksesuarı: Fransız beresi
2019 kışının vazgeçilmez aksesuarı: Fransız beresi Bu sonbaharda kendini göstermeye başlayan bereler, hayatımızda uzun süre olacak gibi gözüküyor. 2019'un trendleri arasında yerini alan bereler, sonbahar ve kış stilinizi tamamlayan en güzel aksesuarlardan biri... Peki, 2019 kış mevsiminin bere modelleri nelerden oluşuyor? İşte cevabı...
26.10.2018 Aksesuar

Benzer Haber Etiketleri