Strazburg

Strazburg

Son dakika Strazburg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Strazburg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Strazburg haber sayfamızda...

Strazburg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 500 strazburg haberi bulunmuştur.
AB’den yapay zeka yasasına onay
AB’den yapay zeka yasasına onay AB parlamentosu dönüm noktası niteliğindeki yapay zeka (YZ) yasasına son onayını verdi. AB milletvekilleri dün YZ’yi düzenleyen “tarihi” kurallara yeşil ışık yakarak resmi olarak kabul edilmelerinden önceki son engeli de aşmış oldu. Geniş kapsamlı düzenleme Strazburg’daki Avrupa Parlamentosu’nda 523 milletvekilinin desteğiyle kabul edilirken 46 milletvekili karşı oy kullandı.
14.03.2024 Ekonomi
Ressam Ayşe Betil’den zamanın izinde bir yolculuk: “Senden Sonra”
Ressam Ayşe Betil’den zamanın izinde bir yolculuk: “Senden Sonra” 3-13 Kasım tarihlerinde Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı'nda gerçekleşen, çağdaş resim sanatçısı Ayşe Betil'in çok katmanlı bir sanat şovu sunan ikinci kişisel sergisi “Senden Sonra”, sanatseverlerin ilgi odağı oldu.
22.11.2023 Advertorial
Pınar Karşıyaka, SIG Strasbourg'a mağlup oldu!
Pınar Karşıyaka, SIG Strasbourg'a mağlup oldu! SIG Strasbourg, Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Pınar Karşıyaka'yı 80-65 mağlup etti.
Pınar Karşıyaka'nın konuğu Ewe Baskets Oldenburg
Pınar Karşıyaka'nın konuğu Ewe Baskets Oldenburg İzmir ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda Ewe Baskets Oldenburg'u konuk edecek.
‘Herkes İzmir’i konuşuyor’
‘Herkes İzmir’i konuşuyor’ Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin (YBYK) Bölgeler Meclisi Başkanlığı’na oy birliğiyle seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Strazburg dönüşünde Adnan Menderes Havalimanı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
28.10.2023 Gündem
AP milletvekillerinin treni yanlış yola saptı: Strazburg yerine Disneyland’e gitti
AP milletvekillerinin treni yanlış yola saptı: Strazburg yerine Disneyland’e gitti Belçika’nın başkenti Brüksel’den yola çıkan ve Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekillerini taşıyan hızlı tren, Fransa’nın Strazburg kentine gitmek için yola çıktı. Ancak tren yanlış yola saptı.
17.10.2023 Dünya
AP'nin skandal raporuna Türkiye'den peş peşe tepkiler
AP'nin skandal raporuna Türkiye'den peş peşe tepkiler 13 Eylül'de Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından kabul edilen, '2022 Türkiye Raporu'na Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
14.09.2023 Dünya
Leyen'den 'Avrupa Birliği genişleyecek' mesajı
Leyen'den 'Avrupa Birliği genişleyecek' mesajı Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Birliğin Durumu konuşmasında genişlemeyle ilgili "Eğer inandırıcı olmak istiyorsak, bir takvimden bahsetmeliyiz" dedi.
13.09.2023 Dünya
Bakan Tunç'tan terör örgütü yandaşlarının AİHM binasına girmesine sert tepki
Bakan Tunç'tan terör örgütü yandaşlarının AİHM binasına girmesine sert tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terör örgütü PKK yandaşlarının Strazburg’ta Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde (AİHM) terör propagandası yapmasına tepki gösterdi.
3.08.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan terör örgütü yandaşlarının AİHM binasına girmesine sert tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan terör örgütü yandaşlarının AİHM binasına girmesine sert tepki Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "PKK terör örgütü iltisaklı şahısların, Strazburg’da bulunan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) binasına zorla girerek, örgüt sembolleriyle terör propagandası yapma girişiminde bulunmaları kabul edilemez." ifadeleri yer aldı.
3.08.2023 Gündem
Avrupa Konseyi zirvesinde Ukrayna için 'Zarar Kaydı' mekanizması kurulmasına onay
Avrupa Konseyi zirvesinde Ukrayna için 'Zarar Kaydı' mekanizması kurulmasına onay İzlanda'nın başkenti Reykjavik’te gerçekleştirilen Avrupa Konseyi zirvesinin ikinci gününde, Rusya'nın Ukrayna'da yol açtığı zararın kayda geçirilmesi amacıyla “Zarar Kaydı” mekanizmasının kurulması kabul edildi.
17.05.2023 Dünya
Yurt dışı seçmen sandık başında
Yurt dışı seçmen sandık başında Yurt dışına kayıtlı 3.5 milyon Türk vatandaşlarının gümrük kapılarında ve yurt dışı temsilciliklerinde oy verme işlemleri dün sabah Türkiye saatiyle 08.00’de başladı.
28.04.2023 Gündem
Türk Hava Yolları yarı final için avantajı kaptı
Türk Hava Yolları yarı final için avantajı kaptı Türk Hava Yolları, Voleybol Kadınlar CEV Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Fransa'nın Volley Mulhouse takımını 3-0 mağlup etti.
22.02.2023 Voleybol
Avrupa Parlamentosu’nda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu
Avrupa Parlamentosu’nda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nun açılış oturumunda AP Başkanı Roberta Metsola’nın çağrısıyla Türkiye ve Suriye’de depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.
13.02.2023 Haberler
Avrupa Parlamentosu’nda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu
Avrupa Parlamentosu’nda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nun açılış oturumunda AP Başkanı Roberta Metsola’nın çağrısıyla Türkiye ve Suriye’de depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.
13.02.2023 Dünya
Arnavutluk meclisinde depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu
Arnavutluk meclisinde depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu Arnavutluk’ta Türkiye ve Suriye’de deprem felaketinde hayatını kaybedenler için 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu.
13.02.2023 Dünya
AP'de kriz büyüyor! Gözaltına alınmıştı 'itirafçı' oldu
AP'de kriz büyüyor! Gözaltına alınmıştı 'itirafçı' oldu Avrupa Parlamentosu’nda (AP) patlak veren yolsuzluk skandalında gözaltına alınan İtalyan Articolo Uno Partisi üyesi Pier-Antonio Panzeri’nin Belçika makamlarıyla anlaşarak itirafçı olduğu açıklandı.
17.01.2023 Dünya
AP'de kriz büyüyor! 2 milletvekili daha mercek altına alındı
AP'de kriz büyüyor! 2 milletvekili daha mercek altına alındı Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Roberto Metsola, Belçika makamlarının İtalyan milletvekili Andrea Cozzolino ve Belçikalı milletvekili Marc Tarabella'nın Qatargate skandalı ile ilgili dokunulmazlıklarının kaldırılmasını talep ettiğini ve söz konusu sürecin başladığını açıkladı.
16.01.2023 Dünya
Keman kutusu içinde gönderdiler! Avrupa Parlamentosu'na tehdit
Keman kutusu içinde gönderdiler! Avrupa Parlamentosu'na tehdit Avrupa Parlamentosu'nun Rusya’yı terör faaliyetleri işleyen ve teröre destek veren ülke ilan etmesinin ardından Kremlin'e yakınlığı ile bilinen Rus oligark Yevgeny Prigojin, AP'ye gönderilmek üzere Rus sosyal medya grubu temsilcisine kanlı balyoz verdi.
24.11.2022 Dünya
AP Başkanı Metsola: Avrupa Parlamentosu gelişmiş bir siber saldırı altındadır
AP Başkanı Metsola: Avrupa Parlamentosu gelişmiş bir siber saldırı altındadır Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Roberta Metsola, "Avrupa Parlamentosu gelişmiş bir siber saldırı altındadır. Kremlin yanlısı bir grup sorumluluğu üstlendi." dedi.
23.11.2022 Dünya
Borrell'den AP milletvekillerine Türkiye yanıtı
Borrell'den AP milletvekillerine Türkiye yanıtı Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, bazı AP milletvekillerinin "Türkiye AB’nin Rusya’ya yaptırımlarını ihlal ediyor" yönündeki iddialarını yalanlayarak, "Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun bana verdiği veriler, Türkiye’nin AB’nin yaptırımlarını ihlal ettiği iddialarını doğrulanmıyor’’ dedi.
23.11.2022 Dünya
10 yıl sonra kabul edildi! Avrupa Parlamentosu'nda dikkat çeken karar
10 yıl sonra kabul edildi! Avrupa Parlamentosu'nda dikkat çeken karar Avrupa Parlamentosu (AP), Haziran 2026'ya kadar Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki halka açılmış tüm büyük şirketlerde, yöneticilerin en az yüzde 33'ünün temsil edilmeyen cinsiyet tarafından oluşmasını öngören yasa teklifini kabul etti.
22.11.2022 Dünya
Bu panoda her bilgi var
Bu panoda her bilgi var İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir panosunda Askıda Fatura projesinden baraj doluluk oranlarına, su tüketiminden etkinliklere birçok bilgiye ulaşılabiliyor
26.10.2022 Ege
'Rusya’nın yaptığı terör eylemidir'
'Rusya’nın yaptığı terör eylemidir' Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, "Rusya'nın Ukrayna'nın sivil alt yapısına yönelik saldırıları terör eylemidir" dedi.
19.10.2022 Dünya
Avrupa'da enerji alarmı! 'Çözüm aramaya devam ediyoruz'
Avrupa'da enerji alarmı! 'Çözüm aramaya devam ediyoruz' Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB üye ülkelerinin gaz ve elektrik fiyatlarının artışını önlemek ve uzun vadede AB enerji piyasasının istikrarını sağlamak amacıyla üye ülkelerden gaz alımlarında ortak hareket etmelerini ve muhtemel gaz kıtlığı halinde de zorunlu dayanışma mekanizmasına uymalarının önerileceğini açıkladı.
18.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Strazburg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.