Stres Çarkı

Stres Çarkı

Son dakika Stres çarkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stres çarkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stres çarkı haber sayfamızda...

Stres Çarkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26 stres çarkı haberi bulunmuştur.
11 yaşında emekli oluyor! Bir ayda 110 bin sterlin kazanç
11 yaşında emekli oluyor! Bir ayda 110 bin sterlin kazanç Büyük başarılara imza atan Avustralyalı küçük kız, girişimci ruhuyla imza attığı işlerinden bir servet kazandı. Okula yeniden odaklanma zamanının gelmesiyle ise, emekliliğini ilan etti.
15.02.2024 Dünya
Çocuğun öfke duygusuyla baş edebilmesi evde neler yapılabilir?
Çocuğun öfke duygusuyla baş edebilmesi evde neler yapılabilir? Çocukların şiddete eğiliminin önlenmesinde en büyük görevin ailelere düştüğünü belirten Uzman Klinik Psikolog Eda Ergür, çocukların kendilerini ifade edemedikleri durumlarda ve de engellendiklerini düşündüklerinde saldırganlaşabileceğini söyledi. Ergür'ün önerisi ise çocuğun öfke duygusunu anlaması, baş etmeyi öğrenmesi ve sakinleşmesine olanak sağlamak için evde bir sakinleşme köşesi oluşturulması.
6.06.2022 Çocuk Sağlığı
AB 'stres çarkını' tehlikeli ürünler listesine aldı
AB 'stres çarkını' tehlikeli ürünler listesine aldı Avrupa Birliği, çocuklar ve gençler tarafından büyük ilgi gören "stres çarkı" olarak adlandırılan oyuncağı "tehlikeli ürünler listesi"ne dahil etti.
13.03.2018 Gündem
"Şırnak, online alışverişin en çok arttığı kent oldu"
"Şırnak, online alışverişin en çok arttığı kent oldu" GittiGidiyor'un 2017 verilerine göre, önceki yıla kıyasla alışveriş sıklığı en çok artan kent yüzde 90 ile Şırnak oldu.
1.02.2018 Ekonomi
Online alışverişte Şırnak sürpriz yaptı
Online alışverişte Şırnak sürpriz yaptı Türkiye’nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, 2017 yılının dikkat çeken online alışveriş verilerini paylaştı.
31.01.2018 Ekonomi
Gittigidiyor’da  hedef ‘Almanya’
Gittigidiyor’da hedef ‘Almanya’ 2017’yi yüzde 56’lık büyüme oranıyla kapatan e-ticaret platformu Gittigidiyor, 2018’de uluslararası platforma açılacak. eBay’in Türkiye yatırımı GittiGidiyor’un Genel Müdürü Öğet Kantarcı, “2018 yılında Türkiye sınırlarını aşacağız. Türk ürünlerini dünyayla buluşturacağız” dedi.
18.01.2018 Ekonomi
İnterneti salladı! Türkiye'de ve dünyada...
İnterneti salladı! Türkiye'de ve dünyada... Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. Türkiye’de 2017 yılının en trend aramaları sıralamasında Genel kategoride “Milli Piyango”, “Stres Çarkı” ve “YSK”, sorular kategorisindeyse dizide konu edilen “Pestisit nedir?” ilk sıralarda yer aldı. Küresel sonuçlarla ilgili Year in Search 2017 videosunda ise Nusret’in kendisine ve ünlü tuz atma hareketine de yer veriliyor.
14.12.2017 Teknoloji
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. Türkiye’de 2017 yılının en trend aramaları sıralamasında Genel kategoride “Milli Piyango”, “Stres Çarkı” ve “YSK”, sorular kategorisindeyse dizide konu edilen “Pestisit nedir?” ilk sıralarda yer aldı. Küresel sonuçlarla ilgili Year in Search 2017 videosunda ise Nusret’in kendisine ve ünlü tuz atma hareketine de yer veriliyor.
14.12.2017 Teknoloji
Google'da 2017 yılında Türkiye'de en çok arananlar listesi belli oldu
Google'da 2017 yılında Türkiye'de en çok arananlar listesi belli oldu Google, 2017 yılında Türkiye'den en çok aranan kelimeleri ve yükselen trendleri paylaştı. Nusret ise Google'a damga vuran en önemli isim oldu. İşte 2017 yılı boyunca Türkiye'de en çok aranan kelimeler ve yükselen trendler...
13.12.2017 Ekonomi
iPhone X, TIME dergisi tarafından 2017'nin en iyi buluşlarından biri seçildi
iPhone X, TIME dergisi tarafından 2017'nin en iyi buluşlarından biri seçildi TIME dergisi iPhone X'i 2017 yılının en iyi 25 buluşlarından birisi olarak seçti. iPhone X'i dışında TIME'ın listesinde Jibo Robot, Tesla Model 3, DJI Spark, Nintendo Switch, 3 boyutlu basılmış Adidas ayakkabı ve stres çarkı yer alıyor.
17.11.2017 Apple
PopSocket çılgınlığı giderek büyüyor! Stres çarkından sonra yeni moda
PopSocket çılgınlığı giderek büyüyor! Stres çarkından sonra yeni moda Stres çarkının ardından yeni moda PopSocket. Genişleyen bir stand ve telefon tutacağı olan PopSocket popülerlik kazanarak hızla yükseldi ve en çok satan akıllı telefon aksesuarlarından biri haline geldi. Şirket, 2017 yılında 30 milyon PopSocket satmayı planlıyor ve önümüzdeki yıl uluslararası pazarda hızlanmayı planlıyor. Peki PopSocket nedir ve nereden satın alınabilir?
16.11.2017 Teknoloji
Bakanlıktan 315 bin güvensiz oyuncağa izin çıkmadı
Bakanlıktan 315 bin güvensiz oyuncağa izin çıkmadı Ekonomi Bakanlığınca, Uzakdoğu menşeli ürünlere yönelik temmuz ayından bu yana yapılan denetimler sonucu, güvensiz oldukları gerekçesiyle 315 bin adet oyuncağın ithalatına izin verilmedi.
14.10.2017 Ekonomi
Türkiye’deki satışları durma noktasında
Türkiye’deki satışları durma noktasında Çocuklar stres çarkından hevesini aldı bir dönem 150 TL'ye satılan ürünün fiyatı 5 liraya kadar düştü. Ürünün sağlığa zararlı olduğu yönündeki iddialar da satışları etkiledi.
21.09.2017 Ekonomi
Asıl kullanım amaçlarına inanamayacağınız gereçler
Asıl kullanım amaçlarına inanamayacağınız gereçler Bugün kullandığımız birçok şeyin aslında üretilme amacı bambaşkaydı. İşte eskiden nasıl kullanıldığına inanamayacağınız eşyalar ve ortaya çıkış hikayeleri:
21.07.2017 Yaşam
Patlayan stres çarkı nedeniyle faciadan dönüldü
Patlayan stres çarkı nedeniyle faciadan dönüldü Son dönemin moda oyuncaklarından biri haline gelen stres çarkı, nedeniyle facianın eşiğinden dönüldü. Bluetooth teknolojisi, hoparlör ve şarj edilebilir pil teknolojisiyle akıllı çark şarjdayken patladı.
3.07.2017 Teknoloji
Stres çarkından üçlü ruj paleti
Stres çarkından üçlü ruj paleti Dünya çapında yeni bir trend haline gelen stres çarkı, kozmetik sanayide de kendine bir yer buldu.
1.07.2017 Dünya
Emre Mor'un stres çarkıyla imtihanı!
Emre Mor'un stres çarkıyla imtihanı! Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor, son dönemin çok sevilen ürünlerinden stres çarkıyla yaptığı hareketleri Instagram hesabından paylaştı.
30.06.2017 Futbol
Stres çarkı yüzünde patladı!
Stres çarkı yüzünde patladı! Günümüzün popüler oyuncaklarından biri olan stres çarkı çocuğun yüzünde patladı!
28.06.2017 Ebeveyn
Otomobillerle stres çarkı yapılırsa...
Otomobillerle stres çarkı yapılırsa... Otomobillerle stres çarkı yapılırsa...
11.09.2019 İlginç Videolar
Stres çarkındaki büyük tehlike!
Stres çarkındaki büyük tehlike! Son günlerde yediden yetmişe herkesin elinde bir stres çarkı var. Ancak stres çarkı kazası haberleri de gelmeye başladı. Aileler ve uzmanlar stres çarkının zararlarına karşı uyarıyor.
26.05.2017 Ebeveyn
Stres çarkı kullananlar dikkat! Çok fazla kullanımda...
Stres çarkı kullananlar dikkat! Çok fazla kullanımda... Uzmanlar son dönemde çocukların ellerinden düşürmediği stres çarkının, dikkat dağınıklığına hatta bağımlılığa yol açabileceği uyarısında bulundu.
17.05.2017 Teknoloji
iPhone 7'den stres çarkı yaptılar
iPhone 7'den stres çarkı yaptılar Günümüzün popüler oyuncakları arasında yer alan stres çarkı, başta çocuklar olmak üzere herkesin elinde. Farklı fiyat aralığında piyasada bulunabilen bu oyuncağa şimdi farklı bir modeli daha eklendi. iPhone 7'yi dünyanın en pahalı stres çarkına dönüştürdüler.
12.05.2017 Teknoloji
Stres çarkını buldu! Ancak aç geziyor
Stres çarkını buldu! Ancak aç geziyor Son dönemlerde Türkiye'de de çok popülerleşen stres çarkının mucidi Catherine Hettinger, ürünün patentini almadığı için kazancından herhangi bir para kazanamıyor.
5.05.2017 Teknoloji
Stres çarkının içinden bakın ne çıktı?
Stres çarkının içinden bakın ne çıktı? Çeşitli ürün veya eşyaların içinde neler olduğunu araştıran "What's Inside?" adlı YouTube kanalında stres çarkının içinde neler olduğu araştırıldı.
2.05.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Stres Çarkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.