Stres Yönetimi

Stres Yönetimi

Son dakika stres yönetimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stres yönetimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stres yönetimi haber sayfamızda...

Stres Yönetimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 660 stres yönetimi haberi bulunmuştur.
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Nagihan duygusal anlar yaşadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Nagihan duygusal anlar yaşadı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Cadde
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
Sağlıklı olmanın 5 yolu! Meditasyon ve egzersiz uzun yaşamı getiriyor
Sağlıklı olmanın 5 yolu! Meditasyon ve egzersiz uzun yaşamı getiriyor Daha sağlıklı bir yaşam için yapmamız gereken şeyler vardır. Çevresel faktörler ve genetik sağlıklı kalabilmeyi olumlu veya olumsuz etkilerken bazen kişinin kendi sağlığı için bir rutin oluşturması gerekir. Uzmanlar 5 adımda daha sağlıklı olmanım yolunu buldu. İşte o formül.
13.03.2024 Genel Sağlık
‘Unuttum’ kelimesini lügatınızdan çıkaracak! Bu baharat hafızayı canlı tutuyor
‘Unuttum’ kelimesini lügatınızdan çıkaracak! Bu baharat hafızayı canlı tutuyor Unutkanlık günlük yaşantısında birçok insanın karşılaştığı durumlardan bir tanesi. Sürekli unuttum kelimesinin kullananlardansanız bu baharat tam size göre. Hem alternatif tıpta hem de yemeklerde kullandığımız bu baharat hafıza gücünü artırıyor. İşte hafızayı canlı tutan o baharat.
26.02.2024 Sağlık
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor Saç derisinde kepek, kaşıntı ve egzama gibi rahatsız edici problemler hemen hemen birçok insanın yaşadığı saç sağlığı problemleri arasında yer alıyor. Son derece rahatsızlık veren bu problemlerin önlemini ise doğal yöntemlerle almak mümkün. Egzama, kepek ve kaşıntıyı tek damlada bitiriyor.
23.02.2024 Püf Noktası
Diş gıcırdatma, göz seğirmesi varsa dikkat! Bu sinyaller stres için son çağrı
Diş gıcırdatma, göz seğirmesi varsa dikkat! Bu sinyaller stres için son çağrı Hayatınızda her şeyin mükemmel olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bedeniniz asla yalan söylemez ve onu dinlemediğinizde 'mesajlar' alırsınız ve bu mesajlar genelde hoş olmayan belirtiler olur. Ancak vücudunuz bunları yardım için size ulaşmak için son çare olarak kullanır ve stresle karşı karşıya olduğunuzu anlatmaya çalışır.
27.01.2024 Genel Sağlık
Toprağında antidepresan etkisi var! Bu bitkiler stresle savaşıyor
Toprağında antidepresan etkisi var! Bu bitkiler stresle savaşıyor Stres, hayat kalitesini büyük oradan etkileyen ve kimi zaman can sıkıcı sonuçlara neden olan bir durum. Ancak evinizde bitki bulundurmak kadar basit bir şey bile bu stresin bir kısmını azaltabilir. Bitki toprağı 'doğal antidepresan' olarak kabul edilebilecek içeriklere sahiptir ve evdeki herhangi bir bitki kas gerginliğini ve artan kalp aktivitesini hafifletebilir. İşte yakınınızda olduğunda stresi azaltabilecek 6 bitki.
20.01.2024 Genel Sağlık
Bu semptomlara dikkat! Prof. Dr. Özlü uyardı: Her yaşta ölümcül olabilir
Bu semptomlara dikkat! Prof. Dr. Özlü uyardı: Her yaşta ölümcül olabilir Karadeniz Teknik Üniversitesi’(KTÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Covid-19 pandemisi sırasında ölenlerin büyük kısmının zatürre gelişen olgularda meydana geldiğini belirterek uyardı.
12.11.2023 Gündem
Tırnak kırılmaları ve soyulmalarından bıktıysanız bu kürü deneyin! Tırnakları besliyor ve güçlendiriyor
Tırnak kırılmaları ve soyulmalarından bıktıysanız bu kürü deneyin! Tırnakları besliyor ve güçlendiriyor Tırnaklar, ellerimizde ve ayaklarımızda bulunan önemli bir vücut yapısıdır. Estetik açıdan dikkat çekici olmalarının yanı sıra, günlük yaşantımızda da birçok işlevi vardır. Ancak, tırnaklar, bazen soyulabilir ve kırılabilir. Bu sorun, tırnak sağlığını etkileyebilir. Tırnak kırılmaları ve soyulmasından bıktıysanız bu kürü deneyin. Tırnakları besliyor ve güçlendiriyor…
26.10.2023 El ve Ayak Bakımı
Uzmanından stresle baş etmeye yönelik 4 ipucu
Uzmanından stresle baş etmeye yönelik 4 ipucu Stresin gündelik yaşamımızın bir parçası olduğunu, değişiklikler veya zorluklar karşısında vücudun zihinsel ve fiziksel tepkiler ürettiğini vurgulayan Psikiyatri Uzmanı Uzm. Dr. Ecem Çelik, stresle baş etmeye yönelik 6 öneride bulundu.
25.10.2023 Genel Sağlık
Genç nesillere sağlıklı gelecek bilinci kazandırıldı
Genç nesillere sağlıklı gelecek bilinci kazandırıldı Öğrencilerin ve velilerinin sağlık konusundaki farkındalıklarının artması ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmesi amacıyla Roche Türkiye ve Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından hayata geçirilen “Eğitimle Sağlıklı Gelecek” projesinin üçüncü dönemi tamamlandı.
25.10.2023 Gündem
Sağlıklı beslenin, egzersiz yapın! Sağlıklı kalbin sırrı 5 adımda saklı
Sağlıklı beslenin, egzersiz yapın! Sağlıklı kalbin sırrı 5 adımda saklı Araştırmalar, hayat tarzında yapılan değişikliklerle kalp damar hastalıklarına yakalanma riskinin yaklaşık yüzde 82 oranında azaltabileceğini gösteriyor. Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hakkı Kazaz da yaygın olarak görülen bu sağlık sorunundan korunmak için yapılması gerekenleri anlattı.
20.10.2023 Genel Sağlık
Şişkinlik ve ödemle mücadelede doğal yöntem: 1 haftada şişkinlik ve ödemi bitiriyor
Şişkinlik ve ödemle mücadelede doğal yöntem: 1 haftada şişkinlik ve ödemi bitiriyor Şişkinlik ve ödem, günlük yaşantımızı etkileyen rahatsızlıklardır. Hem fiziksel hem de duygusal rahatsızlıklara yol açabilirler. Şişkinlik ve ödem çoğu zaman zararsızdır evde deneyebileceğiniz doğal yöntemlerle şişkinlik şikayetlerinizden kurtulabilirsiniz.
19.10.2023 Alternatif Tıp
Dikkat! Akran zorbalığı var... Her 3 çocuktan 1’i mağdur
Dikkat! Akran zorbalığı var... Her 3 çocuktan 1’i mağdur Bugün 20 milyon öğrenci için ders zili çaldı. Yeni eğitim-öğretim yılı başlarken Milliyet, Türkiye’de her 3 öğrenciden 1’inin yani yaklaşık 7 milyon öğrencinin maruz kaldığı akran zorbalığı dosyasını açıyor.
11.09.2023 Eğitim
Aşırı sıcaklar kalp çarpıntısını tetikler
Aşırı sıcaklar kalp çarpıntısını tetikler Çarpıntı genellikle stres, anksiyete, aşırı kafein veya alkol tüketimi ve bazı ilaçların yan etkisi olarak ortaya çıkabilen ve nadir olmayan bir durumdur. Çoğu zaman geçici olsa da, bazen daha ciddi sağlık sorunlarının belirtisi olabilir.
9.09.2023 Pazar
Kendisi mühendislik, ailesi tıp istedi! Panik atak geçirince büyük hata anlaşıldı
Kendisi mühendislik, ailesi tıp istedi! Panik atak geçirince büyük hata anlaşıldı Akademik sınavlar çocuklarda ve gençlerde büyük strese sebep oluyor. Tıpkı tercih döneminde ailesiyle sorun yaşayan ve yoğun kaygılarla destek almak zorunda kalan H.Ç. gibi. Genç çocuk bu dönemde mühendislik okumak isterken, anne-babası tıp tercih etmesi için baskı yaptı. İşte ne olduysa da bundan sonra oldu. Panik atak nöbetleri içerisinde kalan gencin yaşadıkları ve ailesinin yaptığı büyük hata ise sonra anlaşıldı.
3.08.2023 Gündem
Aile Okulu projesiyle 40 bin muhtara eğitim
Aile Okulu projesiyle 40 bin muhtara eğitim Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ailelerin farklı eğitimlerle desteklenmesi amacıyla başlatılan Aile Okulu projesiyle 81 ilde milyonlarca aile eğitim aldı.
30.01.2023 Eğitim
Bakan Özer açıkladı! 40 bin muhtarımıza eğitim verdik
Bakan Özer açıkladı! 40 bin muhtarımıza eğitim verdik Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, muhtarların da kapsamına dahil edildiği 'Aile Okulu' projesine ilişkin, "Muhtarlarımız verilen bu eğitimlere çok yoğun ilgi gösterdi ve kısa sürede birçok farklı konuda 40 bin muhtarımıza eğitim verdik. Projeyle tüm muhtarlarımıza ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
29.01.2023 Gündem
Yaşlanmayı tersine çevirmek mümkün mü?
Yaşlanmayı tersine çevirmek mümkün mü? Geçtiğimiz hafta yayımlanan bir araştırma, yaşlanmaya dair şimdiye dek bilinenlere meydan okuyan bulgulara ulaştı. Araştırmanın detaylarını nöroloji uzmanı sevgili Prof. Dr. Derya Uludüz ve genetik uzmanı Prof. Dr. Nesrin Erçelen’le konuştum.
22.01.2023 Pazar
Yozgat’ta 'Aile Okulu Projesi' ile 4 bin 920 veliye eğitim verildi
Yozgat’ta 'Aile Okulu Projesi' ile 4 bin 920 veliye eğitim verildi Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen “Aile Okulu Projesi” doğrultusunda Yozgat’ta 630 öğretmen tarafından veli-öğrenci ilişkisini güçlendirmek amacıyla şu ana kadar 4 bin 920 veliye 8 kategoride eğitim verildi.
17.12.2022 Gündem
Bakan Özer: 'Aile Okulu projesiyle 1 milyon aileye ulaştık'
Bakan Özer: 'Aile Okulu projesiyle 1 milyon aileye ulaştık' Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ailelerin farklı eğitimlerle çok yönlü desteklenmesi amacıyla başlatılan Aile Okulu projesiyle bugüne kadar 1 milyon aileye ulaşıldığını açıkladı.
17.12.2022 Gündem
Teknolojiye kadın gücü
Teknolojiye kadın gücü “Dell’de, 2030’da kadın çalışan oranının yüzde 50 olması hedefleniyor. Türkiye’de teknoloji sektöründe çalışan kadın oranı halen yüzde 10’larda. Sorunun kaynağı ise henüz çocuk yaşta zihinlere işlenen cinsiyet eşitsizliği...”
14.12.2022 Milliyet Executive
MEB'den yeni adım: 44 saatlik eğitim seti
MEB'den yeni adım: 44 saatlik eğitim seti Milli Eğitim Bakanlığı, aile değerlerini merkeze alan 44 saatlik bir eğitim seti hazırlayarak ailelerin hizmetine sundu.
16.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Stres Yönetimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.