Su 30

Su 30

Son dakika su 30 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan su 30 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan su 30 haber sayfamızda...

Su 30

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.464 su 30 haberi bulunmuştur.
Rusya hava üssüne büyük saldırı
Rusya hava üssüne büyük saldırı Dünyanın kaderini değiştiren savaşta 26 ay çoktan geride kaldı, gece yarısı 1000 kilometreyi aşan cephe hattında çatışmaları gölgede bırakan yeni saldırılar gerçekleşti.
5.04.2024 Haberler
Murat Kurum: Sen yol yürüdüğün tüm arkadaşlarını yolda bıraktın
Murat Kurum: Sen yol yürüdüğün tüm arkadaşlarını yolda bıraktın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakırköy’de ‘Konyalılar ile Buluşma’ programına katıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Kurum, “31 Mart'ta seni süresiz tatile göndereceğiz, İstanbullular sandıkta sana ve senin zihniyetine öyle bir cevap verecekler ki ne olduğunu şaşıracaksın. Bundan sonra artık tatile mi gidersin? kayağa mı gidersin? Başka emeller peşinde mi koşarsın? Gider Cumhuriyet Halk Partisi'nin eş başkanı mı olursun? Veya yol yürüdüğün şimdiki eş başkanını da arkadan hançerler misin? Onu sen bilirsin" ifadelerini kullandı.
1.03.2024 Gündem
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi Rusya'daki temaslarını sürdüren Kuzey Kore lideri Kim Yong-un bombardıman uçakları ve savaş gemilerini inceledi.
16.09.2023 Haberler
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi
Kuzey Kore lideri Kim'den Rus bombardıman uçaklarına yoğun ilgi Rusya'daki temaslarını sürdüren Kuzey Kore lideri Kim Yong-un bombardıman uçakları ve savaş gemilerini inceledi.
16.09.2023 Dünya
Karadeniz'de tehlikeli yakınlaşma! Rusya açıkladı: ABD 'U' dönüşü yaptı
Karadeniz'de tehlikeli yakınlaşma! Rusya açıkladı: ABD 'U' dönüşü yaptı Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz üzerinde uçuş yapan ABD’ye ait bir insansız hava aracının (İHA) hava savunma sistemleri tarafından uzaklaştırıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Rus savaş uçağı güvenli bir şekilde hava üssüne dönerken, Rus sınırlarının ihlali önlendi." denildi.
27.08.2023 Dünya
Japonya, Fukuşima'da arıtılmış radyoaktif atık suyu okyanusa boşaltmaya başladı
Japonya, Fukuşima'da arıtılmış radyoaktif atık suyu okyanusa boşaltmaya başladı Japonya, Fukuşima Nükleer Santrali’nde biriktirilen ve radyoaktif maddeler içeren bir milyon tondan fazla atık suyu Pasifik Okyanusu'na boşaltmaya başladı.
24.08.2023 Dünya
Japonya, arıtılmış radyoaktif atık suyu 24 Ağustos'ta okyanusa boşaltmaya başlayacak
Japonya, arıtılmış radyoaktif atık suyu 24 Ağustos'ta okyanusa boşaltmaya başlayacak Japonya, komşu ülkelerin itirazlarına rağmen Fukuşima nükleer santralinde biriktirilen ve radyoaktif maddeler içeren bir milyon tondan fazla atık suyu Perşembe günü Pasifik Okyanusu'na boşaltacak.
22.08.2023 Dünya
Anlaşma tamam! Endonezya ve Boeing’ten F-15EX alacak
Anlaşma tamam! Endonezya ve Boeing’ten F-15EX alacak Endonezya, 24 adet F-15EX savaş uçağı satın almak üzere ABD'li şirket Boeing ile uzlaşıya vardığını duyurdu.
22.08.2023 Dünya
Çin’den ‘Tayvan’ı vurma’ provası
Çin’den ‘Tayvan’ı vurma’ provası Tayvan Devlet Başkanı Tsai’nin, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı McCarthy ile görüşmesinin ardından Çin tarafından başlatılan tatbikatta, “Tayvan’daki önemli hedeflere ortak hassas saldırı simülasyonu” yapıldığı bildirildi.
10.04.2023 Dünya
NATO filosu Rus sınırında! 'Geri çekil Putin'
NATO filosu Rus sınırında! 'Geri çekil Putin' Çin-Rusya yakınlaşması sonrası NATO harekete geçti. ABD'ye ait nükleer uçak havalandı, söz konusu uçağı korumak için 3 ülke jetlerini hazır hale getirdi. Uçakların harekete geçtiği zaman ise bir hayli manidar.
22.03.2023 Dünya
Gerilim arttı! Rusya gözünü kararttı...Japonya'ya bombardıman uçaklarıyla anında yanıt
Gerilim arttı! Rusya gözünü kararttı...Japonya'ya bombardıman uçaklarıyla anında yanıt Japonya Başbakanı Kişida daha Kiev'e varmadan Rus ordusunun televizyonu deprem yaratan görüntüleri yayınladı. Gövde gösterisi, II. Dünya Savaşı'ndan bu yana barış anlaşması imzalayamayan Rusya ve Japonya arasında bir dönüm noktası.
21.03.2023 Dünya
Rusya gözünü kararttı! Japonya'ya bombardıman uçaklarıyla anında yanıt
Rusya gözünü kararttı! Japonya'ya bombardıman uçaklarıyla anında yanıt Japonya Başbakanı Kişida daha Kiev'e varmadan Rus ordusunun televizyonu deprem yaratan görüntüleri yayınladı. Gövde gösterisi, II. Dünya Savaşı'ndan bu yana barış anlaşması imzalayamayan Rusya ve Japonya arasında bir dönüm noktası.
21.03.2023 Haberler
Konum cep telefonundan belirlendi! Putin'e yeni yıl şokunda inanılmaz detay
Konum cep telefonundan belirlendi! Putin'e yeni yıl şokunda inanılmaz detay Yılbaşı gecesinin ilk dakikalarında bir okuldan alınan telefon sinyalleriyle, HIMARS'ların düğmesine basıldı. Füzeler binayı yok ederken, ABD'nin 500 asker tahmini Rusya'ya şok dalgaları yaydı. Putin, işgalin başlangıcından bu yana en fazla asker kaybettiği saldırıda ölenlerin ailelerine 5 milyon ruble tazminat ödenmesini emretti.
4.01.2023 Dünya
Rus pilotlar art arda yaşadı! Bu düşüşün ardında 3 sebep var
Rus pilotlar art arda yaşadı! Bu düşüşün ardında 3 sebep var Rusya-Ukrayna savaşında yaşanan gelişmeler ezber bozmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde servis edilen videoda Su-25 tipi bir savaş uçağının düşme anının ilk kez pilotun bakış açısıyla izlenmesi de bunlardan biri oldu. Rus uçaklarında son dönemde yaşanan kayıpların ardındaki 3 sebebi ise Havacılık Araştırmacısı Cem Doğut açıkladı.
27.10.2022 Dünya
Bir haftada ikinci kaza
Bir haftada ikinci kaza Rusya’da bir SU-30 süpersonik savaş uçağı, eğitim uçuşu sırasında Irkutsk kentinde bir binanın üzerine düşerken, ülkede bir hafta içinde yaşanan ikinci savaş uçağı kazası oldu.
24.10.2022 Dünya
Rusya'da savaş uçağı yerleşim yerine düştü
Rusya'da savaş uçağı yerleşim yerine düştü Rusya'nın Sibirya bölgesindeki İrkutsk kentinde Su-30 tipi Rus savaş uçağının 2 katlı binanın üzerine düşmesi sonucu 2 pilot hayatını kaybetti.
23.10.2022 Haberler
Bir haftada ikinci kez! Rusya'da savaş uçağı yerleşim yerine düştü
Bir haftada ikinci kez! Rusya'da savaş uçağı yerleşim yerine düştü Rusya'nın Sibirya bölgesindeki İrkutsk kentinde Su-30 tipi Rus savaş uçağının 2 katlı binanın üzerine düşmesi sonucu 2 pilot hayatını kaybetti.
23.10.2022 Dünya
Moskva'dan Kerç Köprüsü'ne Karadeniz'e gömülen Rus hayalleri
Moskva'dan Kerç Köprüsü'ne Karadeniz'e gömülen Rus hayalleri Henüz işgalin ilk ayı dolmadan ilk büyük darbeyi Berdyansk limanında yiyen Rusya lideri Putin, Nisan ayında Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'nın batırılmasıyla çılgına döndü. Kırım Yarımadası'nda önce hava üssündeki Rus savaş uçaklarını yok eden Ukraynalılar, bugün ise hiç kimsenin beklemediği bir saldırıya girişti.
8.10.2022 Dünya
Bomba tehdidi yapılan uçağın pilotu acil inişi reddetti
Bomba tehdidi yapılan uçağın pilotu acil inişi reddetti Hindistan Hava Kuvvetleri'nin (IAF) bildirdiğine göre, dün sabah İran'dan Çin'e giden bir uçakta bomba tehdidi yapıldı.
4.10.2022 Dünya
F-16'ların yerine 3 alternatif! 'Ege'deki tehditlere cevap vermek için elzem'
F-16'ların yerine 3 alternatif! 'Ege'deki tehditlere cevap vermek için elzem' F-16 savaş uçağı tedariği ve modernizasyonuyla ilgili Türkiye ve ABD arasında görüşmeler sürüyor. Sürecin uzaması ve ABD tarafından olası satışın belirli şartlara bağlanmasının ardından, Türkiye bu konuda alternatifleri değerlendirebileceği sinyalini verdi. Peki, F-16 dışında bir uçak alındığı senaryoda Türkiye'yi neler bekliyor?
4.10.2022 Gündem
Çin'in 17 savaş uçağı ve 5 savaş gemisi Tayvan çevresinde!
Çin'in 17 savaş uçağı ve 5 savaş gemisi Tayvan çevresinde! Tayvan Milli Savunma Bakanlığı (MND), dün Çin’in Doğu bölgesinden havalanan 17 savaş uçağı ve 5 savaş gemisinin Tayvan’ın Hava Tanımlama Sahasına (ADIZ) girdiğini açıkladı. Savaş uçaklarından 7’sinin Orta Sınır olarak adlandırılan kritik bölgeyi geçtikleri öğrenildi.
21.08.2022 Dünya
Son dakika... Rus savaş uçakları paramparça! Görüntüler dünyayı sarstı
Son dakika... Rus savaş uçakları paramparça! Görüntüler dünyayı sarstı Hava üssünde meydana gelen bir dizi patlama Moskova'yı sersemletti, sabaha karşı 05.52'de yayınlanan fotoğraflar bir yıkımı gözler önüne seriyor.
11.08.2022 Dünya
Son dakika haberi: 30 savaş uçağıyla sorti! Çin gözünü kararttı
Son dakika haberi: 30 savaş uçağıyla sorti! Çin gözünü kararttı Son dakika haberlere göre, ABD'lilerin sürpriz hamlesine yanıt veren Çin ordusu, 30 jeti aynı anda bağımsızlığını tanımadığı Tayvan'ın üstünde uçurdu. Gerilimi doruk noktasına çıkaran uçaklardan dördü Rus yapımı.
31.05.2022 Dünya
Son dakika... Ateş çemberi! Savaş uçakları dizildi
Son dakika... Ateş çemberi! Savaş uçakları dizildi Son dakika haberlere göre, Rus bombardıman jetleriyle birlikte ABD'ye gözdağı veren Çin ordusu, 24 saat geçmeden Tayvan çevresine savaş gemileri ve uçaklarını gönderip Washington'ı resmen uyardı. Kuzey Kore üç füze birden ateşlerken, ABD ile sınırda tatbikat yapan Güney Kore'den gelen fotoğraf gerilimi zirveye çıkardı.
25.05.2022 Dünya
Son dakika... Rus ve Çin jetlerinden Biden'a gözdağı! 13 saat uçtular
Son dakika... Rus ve Çin jetlerinden Biden'a gözdağı! 13 saat uçtular Ukrayna'nın işgalinden bu yana ilk kez birlikte uçan Çin ve Rus bombardıman jetleri, ABD lideri Biden Tokyo'dayken Japonya kıyılarına yaklaştı. Japon ve Güney Kore savaş uçakları yıldırım gibi havalandı. Pasifik üstündeki eşi benzeri olmayan gerilim dünya gündeminin ilk sırasına yerleşti, Ruslar görüntüleri resmi televizyondan paylaştı.
24.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Su 30 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.