'Su içsem yarıyor' diyorsanız dikkat!
'Su içsem yarıyor' diyorsanız dikkat! Diyabetin en büyük nedenlerinden olan insülin direnci, kalp-damar yolu hastalıkları, obezite ve hipertansiyon hastalıklarının temelini oluştururken, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ziya Ömer, "İnsülinin görevi kan şekerini düşürmektir. Böylece kandaki şeker miktarı yükselerek diyabet ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle kişi kendini sürekli aç hisseder" dedi.
17.10.2016 Genel Sağlık
Su içsem yarıyor diyorsanız sebebi Haşimato olabilir
Su içsem yarıyor diyorsanız sebebi Haşimato olabilir Bağışıklık sisteminin troid bezine saldırarak tahrip etmesiyle oluşan Haşimato hastalığının yaşam kalitesini düşürürken, troid hormonunun az çalışmasına neden olan hastalığın hızlı kilo alınmasına, sebepsiz yorgunluğa ve depresyona uzanan sonuçlar doğurduğu belirtildi.
21.04.2016 Genel Sağlık
Diyet yapıyor ama zayıflayamıyorsanız sebebi bu olabilir
Diyet yapıyor ama zayıflayamıyorsanız sebebi bu olabilir “Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum! Su içsem bile yarıyor! Metabolizmam yavaş çalışıyor, kilolu olmak benim kaderim” diyenlerden misiniz?
23.03.2016 Diyetler
Fazla kilonuzun suçunu genlere atmayın!
Fazla kilonuzun suçunu genlere atmayın! Fazla kilolarımızın ilk suçlusu sudur, çünkü 'su içsek yarıyor'dur. İkinci suçlu ise genelde ailelerimizdir...
31.07.2013 Güzellik