Leyla Lydia Tuğutlu suda doğum anlarını paylaştı
Leyla Lydia Tuğutlu suda doğum anlarını paylaştı Geçtiğimiz yıl Almanya'da Ceyhun Ergin ile evlenen oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 18 Ocak'ta 'Evren Deniz' adını verdiği bebeğini kucağına aldı. Suda doğum yöntemini tercih eden tescilli güzel, sosyal medyada suda doğum yaptığı anları paylaştı. "Bu süreçte birçok yanlış bilgi duyuyoruz" diyen Tuğutlu, anne adaylarına seslendi.
21.01.2023 Cadde
Suda doğum zararlı mı?
Suda doğum zararlı mı? Günümüzde birçok kadın suda doğumu tercih ediyor. Yapılan araştırmalar, suda doğum yapan annelerin doğumdaki medikal müdahalelere (suni sancı, epidural, epizyotomi gibi) daha az ihtiyaç duyduğunu ortaya koyuyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serpil Kırım özellikle doğum sancısından korkan anne adaylarına suda doğumla ilgili tüm merak edilenleri anlattı.
6.07.2020 Doğum
Azra Akın suda doğum yapacak
Azra Akın suda doğum yapacak 2002 Türkiye Güzeli ve 2002 Miss Universe Kainat Güzeli seçilen Azra Akın, daha sağlıklı olduğu için suda doğum yöntemine başvuracak.
24.10.2018 Cadde
Suda doğum nedir ve faydaları nelerdir?
Suda doğum nedir ve faydaları nelerdir? Suda doğum anne adaylarının hep duyduğu ve son Avrupa ve Amerika'da 30 yıldır yaygınlaşan bir doğum yöntemidir. Suda doğum birçok anne tarafından merak ediliyor. Peki, suda doğum faydaları nelerdir, hangi durumlarda suda doğum risklidir yazımızda bu soruları yanıtlıyoruz.
25.09.2017 Kadın Sağlığı
5 kiloluk bebeği gülerek doğurdu
5 kiloluk bebeği gülerek doğurdu Evinde suda doğum yapmayı tercih eden kadın, bebeğini sancısız ve yırtılma olmadan dünyaya getirdi. Doğumdan sonra bebeğin 5 kilo olduğunu öğrenince şoke oldu.
6.07.2020 Doğum
İlaç almadan ağrısız doğum yaptı
İlaç almadan ağrısız doğum yaptı Doğumun her zaman acı verici bir deneyim olması gerekmediğini iddia eden 36 yaşındaki kadın, kendi evinde, hiçbir ilaç almadan, ağrısız bir doğum yaptı.
6.07.2020 Doğum
İnanılmaz doğum anı kamerada!
İnanılmaz doğum anı kamerada! Bebeğini su dolu plastik havuzda kendi başına doğuran annenin bu anları izleyenleri hayret içerisinde bırakıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Evde suda doğum fotoğrafları
Evde suda doğum fotoğrafları Evde suda doğum yapan arkadaşının an an görüntülerini çeken Kathy Rosario isimli fotoğrafçının yakaladığı kareler suda doğumu merak edenler için bilgilendirici nitelikte.
6.07.2020 Doğum
Antalya'da ilk suda doğum gerçekleşti
Antalya'da ilk suda doğum gerçekleşti Bir süredir İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen suda doğum, Antalya'da da uygulanmaya başlandı
6.07.2020 Doğum