Şuhut

Şuhut

Son dakika Şuhut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şuhut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şuhut haber sayfamızda...

Şuhut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 302 şuhut haberi bulunmuştur.
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi Afyonkarahisar'da yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre CHP’li Burcu Köksal, belediye başkanı seçildi. 9 ilçede AK Parti, 4 ilçede MHP, 3 ilçede CHP, 1 ilçede İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 ŞUHUT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Afyonkarahisar Şuhut Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ŞUHUT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Afyonkarahisar Şuhut Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Afyonkarahisar Şuhut Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Şuhut ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Afyonkarahisar Şuhut Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il 53 ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Buna göre, MHP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu.
17.01.2024 Gündem
Kestane tezgahlardaki yerini aldı
Kestane tezgahlardaki yerini aldı Kış mevsiminde sofraların vazgeçilmezlerinden kestane Afyonkarahisar’daki semt pazarlarında yerini alırken, kestanenin kilogramının ise büyüklük ve lezzetine göre 150-200 TL arasında satıldığı belirtildi.
23.12.2023 Ekonomi
Balığa yoğun ilgi
Balığa yoğun ilgi Afyonkarahisar'da balık sezonunun açılması ile birlikte tezgahlarda balık şöleni yaşandı. Vatandaşlar kırmızı ve beyaz ete göre fiyatı 50-150 TL arasında değişen balığa yoğun talep gösteriyor.
18.09.2023 Ekonomi
‘Mustafa’m zaferi ele almadan dönme’
‘Mustafa’m zaferi ele almadan dönme’ Mustafa Kemal, taarruzdan önce görüştüğü annesine Ankara’dan ayrılacağını söylemez. Zübeyde Hanım ise ardından “Çay davetine gidiyorum dedin. Ama annen nereye gittiğini bilir. Mustafa’m, zaferi ele almadan dönme” diye not gönderir...
30.08.2023 Gündem
‘Kusursuz plan’ adım adım işledi
‘Kusursuz plan’ adım adım işledi Sakarya Savaşı’nda elde edilen başarı, moralleri artırmıştır. Meclis ve halk Yunanları Anadolu’dan tamamen atacak bir darbenin hemen indirilmesi konusunda ısrarcıdır. Büyük Önder ise bunun için zamana ihtiyaç olduğu görüşündedir... Kusursuz bir plan yapan Mustafa Kemal Paşa, futbol maçı bahanesiyle gittiği Akşehir’de komutanlarla Büyük Taarruz’un ayrıntılarını görüşür. Çay ziyafeti vereceği sanıldığı gün ise bir gece önceden Kocatepe’ye doğru hareket etmiştir...
26.08.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Belediyeleri şan şöhret için kullananlar kaybedecek
Cevdet Yılmaz: Belediyeleri şan şöhret için kullananlar kaybedecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Büyük Taarruz'un 101'inci yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Afyonkarahisar'a geldi. Yılmaz yerel seçimlerle ilgili yaptığı konuşmasında "Belediyeleri şan şöhret ve başka amaçlar için araç olarak kullananlar bu seçimde kaybedecek. Gerçek belediyecilik yapmak isteyenler, samimi belediyecilik yapanlar." ifadelerini kullandı.
25.08.2023 Gündem
Kayıp şehitler! Büyük Taarruz'un yaşandığı alanda arama
Kayıp şehitler! Büyük Taarruz'un yaşandığı alanda arama Başkomutan Tarihi Milli Parkı'nda, 2020'de hayata geçirilen askeri arşiv taramaları ve jeofizik yer radarı çalışmalarıyla 304 şehit defni tespit edildi.
25.08.2023 Gündem
Vakit kaybetmeden dönüşümü başlatın
Vakit kaybetmeden dönüşümü başlatın Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Millet Bahçesi Açılış Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldı. Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atacaklarını söyleyen Erdoğan, vatandaşların da vakit kaybetmeden dönüşüm sürecini başlatmasını istedi.
9.06.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 180 yerde millet bahçesi inşaatımız bitti
Bakan Özhaseki: 180 yerde millet bahçesi inşaatımız bitti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Şu anda 303 yerde millet bahçesi inşaatımız devam ediyor, ayrıca 180 yerde millet bahçesi inşaatımız bitmiş vaziyette açılışını bekliyor" dedi.
8.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı programda vatandaşlara kentsel dönüşüm konusunda önemli bir çağrıda bulundu.
8.06.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Hiç vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Hiç vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı programda vatandaşlara kentsel dönüşüm konusunda önemli bir çağrıda bulundu.
8.06.2023 Gündem
Şuhut Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Şuhut Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Şuhut Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Şuhut için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Afyonkarahisar ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
27.05.2023 Bilgi Rehberi
Çatıya çıkan inek imece usulü kurtarıldı
Çatıya çıkan inek imece usulü kurtarıldı Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde dağın yamacına bitişik olan evin çatısına çıkıp mahsur kalan inek, köylüler tarafından indirilerek, sahibine teslim edildi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
13.05.2023 Haberler
Şuhut Tapu Müdürlüğünden İlan Olunur
Şuhut Tapu Müdürlüğünden İlan Olunur Şuhut Tapu Müdürlüğünden İlan OlunurSayın ALİ TUNCELİ AFYONKARAHİSAR İli ŞUHUT İlçesi KARAADİLLİ Kasabası 438 ve 439 parseldeki taşınmazın tamamı/hissesi elbirliği halinde adınıza/adlarınıza kayıtlı iken; ISPARTA 3...
12.05.2023 Resmi İlanlar
Nisan ayında şaşırtan görüntü! Dakikalar içinde beyaza büründü
Nisan ayında şaşırtan görüntü! Dakikalar içinde beyaza büründü Aksaray'da akşam saatlerinde başlayan dolu yağışı şehri beyaza bürüdü. Öte yandan çok sayıda ilde sağanak yağış etkisini gösterdi.
12.04.2023 Gündem
29 MART SON DAKİKA DEPREMLER; Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde deprem oldu?
29 MART SON DAKİKA DEPREMLER; Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde deprem oldu? Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Depremlerin şiddeti, merkez üssü, depremin derinliği gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte son depremler listesi...
29.03.2023 Bilgi Rehberi
Kavgayı ayırmak istedi! Bıçaklandığını iddia etti
Kavgayı ayırmak istedi! Bıçaklandığını iddia etti Afyonkarahisar’da yaşanan olayda yaralanan şahıs, olayla bir alakası olmamasına rağmen sandalye ve kaldırım taşlarının kullanıldığı kavgayı ayırmak isterken bıçaklandığını iddia etti.
28.03.2023 Gündem
Kırmızı kategorideki teröristle fotoğrafı olan militan Afyonkarahisar’da yakalandı
Kırmızı kategorideki teröristle fotoğrafı olan militan Afyonkarahisar’da yakalandı Terör örgütün PKK/KCK'nın 2013-2015 yılları arasında dağ kadrosunda faaliyet yürüten ve örgütün sözde üst düzey yöneticisiyle fotoğrafları olan şahıs, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
22.03.2023 Gündem
Bakan Kurum duyurdu! İlk İş Yerim kuraları için tarih belli oldu
Bakan Kurum duyurdu! İlk İş Yerim kuraları için tarih belli oldu Bakan Kurum, resmî sosyal medya hesabından, “İlk İş Yerim” için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, “250 alt sektörü harekete geçiren ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz" dedi.
12.03.2023 Ekonomi
‘Türkiye Yüzyılı milli vizyondur’
‘Türkiye Yüzyılı milli vizyondur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 yıldır kazandırdıkları eser ve hizmetleri “Türkiye Yüzyılı’nın girizgâhı ve besmelesi” olarak kabul ettiklerini, Türkiye Yüzyılı atılımını da tıpkı 2023 vizyonu gibi siyasi değil, milli bir vizyon olarak gördüklerini dile getirdi.
3.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak Afyon-Şuhut yolu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açılışını yaptığımız her yolla 2023 yılında ülkemizin bölünmüş yol uzunluğunu 30 bin kilometreye çıkarma hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz." dedi.
2.02.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak Afyon-Şuhut yolu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açılışını yaptığımız her yolla 2023 yılında ülkemizin bölünmüş yol uzunluğunu 30 bin kilometreye çıkarma hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz." dedi.
2.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şuhut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.