Şükran Günü

Şükran Günü

Son dakika Şükran Günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şükran Günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şükran Günü haber sayfamızda...

Şükran Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.353 şükran günü haberi bulunmuştur.
Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime 'dede' diyor!
Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime 'dede' diyor! Yeni taşındığı şehirde bir arkadaş edindiği için mutluydu. Ancak aradan geçen zaman ilişkilerini arkadaşlıktan bir adım öteye taşıyacaktı. Eşini görenler babası veya çocuklarının büyükbabası sansa da, çift yaş farkının ilişkileri için faydalı olduğunu savunuyor.
2.04.2024 Dünya
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix henüz bir yaşını doldurmadan, ünlü isimden ikinci bebek müjdesi geldi. Bu sefer bir kız çocuğu olan Hilton, bebeğinin adını yıllar önce koymuştu. İşte detaylar...
25.11.2023 Cadde
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 28.85’in üzerinde başladı.
23.11.2023 Uzmanpara
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Geçtiğimiz gün altın fiyatlarındaki sert yükseliş yatırımcıların dikkatini çekmişti. Ons altın 2 bin doların üzerine çıkarken, gram altın yeni rekor kırmıştı. Peki haftanın dördüncü işlem gününde piyasalarda son durum ne? İşte detaylar...
23.11.2023 Uzmanpara
ABD-Kanada sınırında patlama meydana geldi
ABD-Kanada sınırında patlama meydana geldi ABD-Kanada sınırındaki Niagara Nehri üzerinde yer alan Rainbow Köprüsü’nden ABD'ye geçiş yapan bir araçta patlama meydana geldi. Patlama terör saldırısı mı? İşte merak edilen detaylar...
23.11.2023 Dünya
Rehine takasına ‘yeşil ışık’ iddiası
Rehine takasına ‘yeşil ışık’ iddiası İsrail devlet televizyonu KAN’a konuşan bir analist, Tel Aviv’in, 5 günlük ateşkes ve rehine takasına “yeşil ışık” yaktığını iddia etti. Biden da “Anlaşma yakın” dedi.
21.11.2023 Dünya
Kendi mezarına kendi giren mağaracı! 24 saat sıkışıp kaldı, cesedi bile çıkarılamadı
Kendi mezarına kendi giren mağaracı! 24 saat sıkışıp kaldı, cesedi bile çıkarılamadı Ailesiyle vakit geçirip tatil yapmak istiyor, yeni doğacak olan çocuğunun heyecanını yaşıyordu. Ancak işler hiç de planladığı gibi gitmedi, maceraya olan tutkusu sonunu hazırladı. Bir mağaranın içindeki tünelde sıkışıp kalan ve cesedi bile çıkarılamayan genç adamın, hayatının son 24 saatinde yaşadıkları kan donduracak cinsten.
3.02.2023 Dünya
Dünyada da tatiller çok
Dünyada da tatiller çok Türkiye’de okullar 180 gün açık. Avrupa’da ise en az 165 gün, en fazla 200 gün eğitim yapılıyor. ABD’de 180, İngiltere, Finlandiya, Almanya’da 190 gün okula gidilirken bu sayı, Japonya’da 210, Güney Kore’de 220’ye çıkıyor. Tüm dünyada resmi ve dini bayramlar nedeniyle okullar sık sık tatil ediliyor.
25.01.2023 Eğitim
Yanlışlıkla attığı elmas yüzükleri 20 ton çöpün arasında buldu!
Yanlışlıkla attığı elmas yüzükleri 20 ton çöpün arasında buldu! Yanlışlıkla karısının elmas yüzüklerini çöpe atan adam 20 ton çöpü karıştırdı. 32 yıllık evli mucizeyi başardı.
7.12.2022 Dünya
ABD: Whelan'ın nerede tutulduğunu bilmiyoruz
ABD: Whelan'ın nerede tutulduğunu bilmiyoruz Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Sözcüsü John Kirby, ABD’nin, Rusya'da tutuklu bulunan Amerikan vatandaşı Paul Whelan hakkında endişe duyduğunu, Whelan'ın durumu ya da nerede olduğu konusunda Moskova'dan bilgi alınamadığını söyledi.
1.12.2022 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İllüstrasyon hediyesi 32’nci yaşına dün giren Edis’e, fan grupları birbirinden ilginç kutlamalar yaptı...
29.11.2022 Cadde
Şükran Günü'nde liselilere kurşun yağmuru
Şükran Günü'nde liselilere kurşun yağmuru ABD'nin Philadelphia şehrinde lise öğrencilerinin Şükran Günü nedeniyle okuldan erken ayrıldığı sırada yoldan geçen bir arabadan açılan ateş sonucu en az 4 genç yaralandı.
24.11.2022 Dünya
Önce affetti sonra mikrofon uzattı
Önce affetti sonra mikrofon uzattı ABD Başkanı Joe Biden, Şükran Günü öncesinde geleneksel olarak Beyaz Saray’da düzenlenen bir törenle iki hindiyi affetti.
23.11.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden, 2024'te aday olma niyetini açıkladı
ABD Başkanı Biden, 2024'te aday olma niyetini açıkladı Ara seçim sonuçlarını 'Demokratlar için iyi bir geceydi' cümlesiyle değerlendiren 79 yaşındaki ABD lideri, "Daha yeni başlıyoruz" dedi.
10.11.2022 Dünya
Kaçırıldı, 22 gün sonra bulundu... Ama olayın ardındaki gerçek çok daha korkunçtu!
Kaçırıldı, 22 gün sonra bulundu... Ama olayın ardındaki gerçek çok daha korkunçtu! Kocası ve iki küçük çocuğuyla paylaştığı evden kaybolduğunda, genç kadın bir anda ülke çapında tanınan bir yüz haline geldi. Herkes onu aradı ve sonunda bulundu. Ancak gerçek daha da şok ediciydi.
6.11.2022 Dünya
İngiltere'de Kraliyet Posta İdaresi 6 bin kişiyi işten çıkaracak
İngiltere'de Kraliyet Posta İdaresi 6 bin kişiyi işten çıkaracak İngiltere’de Kraliyet Posta İdaresi (Royal Mail), gelecek yıl Ağustos ayı itibarıyla 6 bin işçinin işine son verileceğini duyurdu.
14.10.2022 Dünya
Omaima Nelson: Kocasının ellerini ve kafasını kızartan kadın
Omaima Nelson: Kocasının ellerini ve kafasını kızartan kadın Tarih birçok cinayete tanıklık ediyor. Ancak Omaima'nın hikayesi biraz farklı. Kocasının ölmüş bedeninin ellerini ve kafasını kızartmadan önce kırmızılar kuşanan ve şık giyinen Omaima'nın hikayesine gelin hep birlikte Molatik olalım...
3.10.2022 Kaos
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören düzenlendi: Yeni Kral dakikalarca cenaze başında bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören düzenlendi: Yeni Kral dakikalarca cenaze başında bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in çocukları cenaze başında nöbet tuttu
Kraliçe II. Elizabeth'in çocukları cenaze başında nöbet tuttu İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in çocukları, İskoçya'daki Aziz Giles Katedrali'nde kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Haberler
Kraliçe Elizabeth tıbbı müşahade altına alındı
Kraliçe Elizabeth tıbbı müşahade altına alındı Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtildi. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gidiyor.
8.09.2022 Haberler
Kraliçe Elizabeth tıbbı müşahade altına alındı
Kraliçe Elizabeth tıbbı müşahade altına alındı Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtildi. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gidiyor.
8.09.2022 Dünya
Kötü şansını kırdı
Kötü şansını kırdı Frank Herbert’ın romanından uyarlanan, hayranlarının merakla beklediği, dünya çapında hasılatı 400 milyon doları aşan, En İyi Film başta olmak üzere 10 dalda aday gösterilip altı dalda Oscar kazanan “Dune”ün devam filminin çekimleri başlıyor.
5.07.2022 Kültür Sanat
Türkiye'den 'Turkey' hamlesi! İşte hindinin merak edilen hikayesi
Türkiye'den 'Turkey' hamlesi! İşte hindinin merak edilen hikayesi Türkiye'nin ihraç ürünlerinde artık 'Made in Turkey' yerine 'Made in Türkiye' ibaresi kullanılacak. Peki, uzun yıllar boyunca neden uluslararası arenada Türkiye için İngilizce hindi anlamına da gelen 'Turkey' kelimesi kullanıldı? İşte hindinin tarihteki ilginç serüveni...
9.06.2022 Gündem
Johnson, Kraliçe II. Elizabeth için düzenlenen törende yuhalandı
Johnson, Kraliçe II. Elizabeth için düzenlenen törende yuhalandı Kraliçe'nin Platin Jübilesi kapsamında ayine katılan İngiltere Başbakanı, katedralin merdivenlerinden çıkarken beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.
4.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şükran Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.