Genital estetik nedir? Genital bölgede koyulaşma neden olur?
Genital estetik nedir? Genital bölgede koyulaşma neden olur? Uluslararası Estetik Genital Cerrah ve Seksoloji Derneği Başkanı Dr. Süleyman Eserdağ, genital estetik uygulamalar ile ilgili olarak merak edilenleri cevapladı. İşte labioplasti (iç dudak estetiği), vajina daraltma (vajinoplasti) ve doğum dikiş izlerinin giderilmesi (perineoplasti) gibi genital estetik operasyonları hakkında bilmeniz gerekenler...
30.06.2020 Estetik
Cinsel ilişkide ağrı sorunu ve tedavisi
Cinsel ilişkide ağrı sorunu ve tedavisi Cinsel ilişki sırasında yaşanan ağrı, acı, batma, yanma gibi sorunlar kadınların sosyal hayatlarını ve psikolojik sağlıklarını derinden etkilemekte. Her 10 kişiden birisinde görülen kadınlarda cinsel ilişki ağrısı ve tedavisi hakkında Jinekolog Op. Dr. Süleyman Eserdağ ile görüştük.
21.05.2018 Cinsel Sağlık
Vajinismus için mucize tedavi!
Vajinismus için mucize tedavi! Vajinismus, ülkemizdeki en büyük cinsel sorunların başında yer alıyor. Peki bundan kurtulmanın yolunu biliyor musunuz?
3.11.2015 Cinsellik
Vajinismus tedavisinde en doğru yöntem
Vajinismus tedavisinde en doğru yöntem İlişkileri tehdit eden cinsel sorun vajinismus teşhisi nasıl konur, en doğru tedavi yöntemi nedir?
25.08.2015 Cinsel Sağlık
Kadınlar en çok bu yöntemi tercih ediyor
Kadınlar en çok bu yöntemi tercih ediyor Kadınların en sık tercih ettiği genital estetik ameliyat “Labioplasti”
8.01.2015 Estetik
Vajinismus "İşkolik kadın hastalığı" mı?
Vajinismus "İşkolik kadın hastalığı" mı? Vajinismus, cinsel ilişki sırasındaki istemsiz kasılmalara bağlı olarak tam bir cinsel birleşmenin gerçekleşememesi durumudur.
15.11.2013 Kariyer
Yaz mevsimi kadınları tehdit ediyor!
Yaz mevsimi kadınları tehdit ediyor! Yazın tadını çıkarmaya başladığımız bugünlerde, genital enfeksiyonların nedeniyle keyfimiz kaçabilir. Yaz aylarında artan genital enfeksiyonlar, hayatımızı sekteye uğratmadan soluğu jinekologda almakta yarar var.
2.08.2013 Cinsellik
Vajinal estetik yeni trend
Vajinal estetik yeni trend Günümüzde bayanlar her açıdan dış görünümlerine ve güzelliklerine önem vermektedirler.
3.06.2013 Cinsellik
Vajinismus tedavisi bireye özgü olmalı
Vajinismus tedavisi bireye özgü olmalı Cinsel ilişki sırasında vajinal kasların refleksif yani istem dışı kasılması ile cinsel birleşmenin olamaması veya çok zor olması olarak tanımlanan vajinismus tedavisi, problemin nedenine göre bireyselleştirilmelidir.
17.01.2013 Cinsellik
Çalışan kadının seks hayatı
Çalışan kadının seks hayatı Son yıllarda kariyer basamaklarını teker teker çıkarken, bir konuyu atlar olduk; cinsel yaşamımız!
12.11.2012 Cinsellik
Aseksüel evliliklerin perdesini açtık!
Aseksüel evliliklerin perdesini açtık! Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan aseksüel evlilikleri tanımaya hazır mısınız? O zaman perde açılıyor!
10.10.2014 Cinsel Sağlık