Sultangazi'de iş yeri yangını! Mahsur kalanlar var
Sultangazi'de iş yeri yangını! Mahsur kalanlar var Sultangazi'de 5 katlı binanın alt katındaki iş yerinde yangın çıktı. İş yeri alev alev yanarken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Üst katlarda mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlatıldı.
24.10.2022 Haberler
Sultangazi'de 5 katlı binada yangın paniği: 11 kişi dumandan etkilendi
Sultangazi'de 5 katlı binada yangın paniği: 11 kişi dumandan etkilendi Sultangazi'de 5 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri, dairenin cam ve demir korkuluklarını kırarak dairede mahsur kalan ve dumandan etkilenenleri kurtarırken, yarım saatlik çalışma ile yangını söndürdü.
25.09.2021 Gündem
Site güvenlik görevlisi silahla öldürüldü
Site güvenlik görevlisi silahla öldürüldü Çekmeköy'de bulunan sitenin güvenlik görevlisi Halis P. iddiaya göre tartıştığı site sakini Kadir T. tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından evine dönüp balkondan "polis çağırın" diye bağıran Kadir T. gözaltına alındı.
7.05.2020 Haberler
İstanbul'da yine kahvehane tarandı
İstanbul'da yine kahvehane tarandı Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi'nde bulunan bir kahvehane silahlı kişiler tarafından tarandı. Olayda yaralılar var
11.09.2019 Haberler
Sutlançiftliği'ndeki kanlı baskın kamerada
Sutlançiftliği'ndeki kanlı baskın kamerada Sultançiftliği’nde minibüsle gelen kalabalık grup, bir işyerine baskın düzenledi. Döner bıçağı, satır, bıçak, balta ve sopalarla yapılan baskında işyeri sahibi ve oğulları ağır yaralandı. Saldırının nedeni henüz bilinmezken, olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, geçtiğimiz 7 Mayıs 2015 tarihinde 19.00 sıralarında meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen kavga iddiaya göre şöyle gelişti; gün içerisinde yaşanan yol kesme tartışmasını bahane eden bir grup, öğleden sonra minibüsle olay yerine geri geldi. İŞYERİNİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜRDÜLER Araçtan tek tek inen ve ellerindeki döner bıçağı, satır, bıçak, balta ve sopalarla işyerine giren kalabalık, ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. İşyerine girer girmez işyeri sahibi ve oğullarını hedef alan kalabalık, ellerindeki aletlerle saldırıya geçti. Saldırı ile birlikte işyeri sahibi baba Hasan Deniz baltayla başından, oğullarından Seyithan Deniz ve Muhammet Deniz ise kalbinden ve karnından aldıkları darbelerle ağır yaralandı. YARALILAR HASTANEYE, SALDIRGANLAR KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ Yaklaşık 15 dakika süren kanlı kavganın ardından saldırganlar işyerini yaya olarak terk etti. Saldırıya uğrayan taraf son bir hamleyle minibüse saldırmak istedi. Ancak minibüse atlayan saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kavganın ardından yaralılar işyeri önünde bir süre yardım bekledi. Ardından yaralılar hastaneye sevk edildi ve olay yerine gelen polis konuyla ilgili soruşturma başlattı. İşyerinin güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alınırken kavganın nedeni yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacak.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da su baskınları
İstanbul'da su baskınları İstanbul’da akşam saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış nedeniyle bazı evleri bu bastı. Ev ve eşyaları sular altında kalan vatandaşlar, yetkililerin ilgisizliğinden yakındı. Meteoroloji yetkililerinin yaptığı uyarıların ardından bugün gün içerisinde etkisini gösteren yağış, akşam saatlerinde de etkisini gösterdi. Akşam saatlerinde etkisini arttıran şiddetli yağmur sonrasında bazı cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı evleri de su bastı. Evlerine yağmur suyu dolan vatandaşlar, yetkilileri duyarsızlıkla suçlarken, evlerinde oluşan maddi zarara dikkat çekerek mağdur olduklarını söylediler. Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi 198. Sokak’ta oturan Yılmaz ailesinin de evini su bastı. Yağmur sonrası tıkanan kanalizasyon suları banyo ve mutfaktan evin içine dolarken, su altında kalan eşyalar kullanılamaz hale geldi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'a 2 metro hattı geliyor
İstanbul'a 2 metro hattı geliyor İstanbul metrosunun ulaşım ağlarını genişletmek amacıyla yürütülen proje kapsamında yeni bir güzergah daha metro sistemine entegre oluyor.
6.02.2014 Ekonomi