Tam 16 milyonluk vurgun! Ünlü sanatçı ve işadamlarına bu araçları kiralamışlar
Tam 16 milyonluk vurgun! Ünlü sanatçı ve işadamlarına bu araçları kiralamışlar İzmir merkezli 4 ilde "Sülün Osman" çetesine operasyon düzenlendi. 16 milyon liralık vurgun yapan 14 çete üyesi gözaltına alındı. Çetenin dolandırıcılıktan elde ettikleri paralarla lüks oto kiralama şirketi kurdukları ve ünlü isimlere ara kiraladıkları belirlendi. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
31.07.2023 Televizyon
Eyfel Kulesi'ni 2 kez sattı, Sülün Osman'ın azılı rakibi oldu!
Eyfel Kulesi'ni 2 kez sattı, Sülün Osman'ın azılı rakibi oldu! Kimi zaman sinemaya kimi zaman da edebi eserlere konu olan dolandırıcılık hikayelerinden bazıları var ki üzerinden yıllar geçmesine rağmen kendisinden bahsettiriyor. Bunlar arasında Türkiye'nin 'Sülün Osman'ı ile Çekyalı Victor Lustig'in arasındaki benzerlik ve yaşanılanlar ise pes dedirtecek türden.
18.07.2023 Dünya
Türkiye'nin ve dünyanın en meşhur dolandırıcıları
Türkiye'nin ve dünyanın en meşhur dolandırıcıları Tarih alın teriyle iş yapmak isteyen insanların olduğu kadar kolay para kazanmak için insanları dolandırmayı hedefleyen insanlarla dolu. Garip bir şekilde insanları etkileyen, kolay paraya ikna eden dolandırıcılar büyük paralarla ortadan kayboluyorlardı haliyle. Biz de tarihin en büyük dolandırıcılarına Molatik olduk.
23.04.2021 Hayat
‘Sülün Osman’ı geride bıraktılar
‘Sülün Osman’ı geride bıraktılar Her gün yeni yöntemler icat eden dolandırıcılar, 1950’li yıllarda Galata Kulesi, tramvay ve şehir hatları vapuru gibi sıra dışı ‘mal’ları satan ‘Dolandırıcılar kralı Sülün Osman’a rahmet okutuyor
7.12.2018 Gündem
‘Sülün Osman’lar suçüstü yakalandı
‘Sülün Osman’lar suçüstü yakalandı Çeşme’de, başkasına ait 17 dönümlük araziyi, 15 bin teneke yağ karşılığı satmaya çalıştıkları ileri sürülen 7 şüpheli, polisin operasyonuyla yakalandı.
9.04.2017 Ege