Süper Kupa Finali

Süper Kupa Finali

Son dakika Süper Kupa finali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süper Kupa finali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süper Kupa finali haber sayfamızda...

Süper Kupa Finali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.258 süper kupa finali haberi bulunmuştur.
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator'
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator' 8 Mart 2021'de hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından, teknik direktör Fatih Terim ile pozunu yayınlayan ünlü isim altına 'İmparator' notunu düştü.
15.04.2024 Cadde
Pelin Öztekin'den Süper Kupa yorumu: Hiç 50'nci saniyede gol atmadık, belki de onun sevincidir!
Pelin Öztekin'den Süper Kupa yorumu: Hiç 50'nci saniyede gol atmadık, belki de onun sevincidir! Babası Rasim Öztekin'in izinden giderek oyuncu olan Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Fanatik bir Galatarasaylı olan Öztekin, Galatasaray’ın 50’nci saniyede attığı golden sonra Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi ile sonlanan Süper Kupa Finali'ni değerlendirdi.
13.04.2024 Cadde
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemleri 20 bin lirayı aşar mı? İşte detaylar...
8.04.2024 Ekonomi
Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak?
Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak? Süper Kupa maçı Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası yarıda kaldı. Şimdi gözler Galatasaray'ın kupayı ne zaman kaldıracağına çevrildi.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, Aris'i devirdi: 2-0
Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, Aris'i devirdi: 2-0 Yunanistan Süper Ligi play-off serisinde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos deplasmanda Aris'i 2-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
7.04.2024 Dünyadan Futbol
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı?
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı yarıda kaldı. Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesi sonrası gözler TFF kararına çevrildi.
7.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan paylaşım: İki kupalı şampiyon!
Galatasaray'dan paylaşım: İki kupalı şampiyon! Galatasaray Kulübü, Süper Kupa maçının yarıda kalmasının ardından bir paylaşımda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
TÜRKİYE SÜPER KUPASI 🟡🔴 ⚽ 🟡🔵 Süper kupa kaçta, hangi kanalda? 📺 Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman, nerede oynanacak?
TÜRKİYE SÜPER KUPASI 🟡🔴 ⚽ 🟡🔵 Süper kupa kaçta, hangi kanalda? 📺 Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman, nerede oynanacak? Süper Kupa finali ile ilgili araştırmalar başladı. Süper Kupa finali, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında gerçekleşecek. İlk belirlenen tarihte gerçekleşmeyen Süper Kupa finali ne zaman, nerede oynanacak? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali saat kaçta, hangi kanalda? İşte yayın bilgisi.
7.04.2024 Bilgi Rehberi
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa!
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Metin Şen'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararına sitem! 'Maça çıkmamak daha doğru'
ÖZEL | Metin Şen'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararına sitem! 'Maça çıkmamak daha doğru' Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul'u ve Süper Kupa ile ilgili kararının yankıları sürüyor. Efsane başkan Ali Şen'in oğlu Metin Şen, Skorer’den Nergis Aşkın'a özel açıklamalarda bulundu
6.04.2024 Fenerbahçe
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz Antalyaspor'da başkan Sinan Boztepe, Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Antalyaspor
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı
Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.
5.04.2024 Galatasaray
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet Galatasaray ile Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkma kararı aldı. Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahaya 9 futbolcu ile çıkmayı planlıyor.
4.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep!
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
SÜPER KUPA FİNAL MAÇI ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maç bileti ne kadar?
SÜPER KUPA FİNAL MAÇI ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maç bileti ne kadar? Süper Kupa maçı canlı yayın bilgisi spor severlerin gündeminde! Turkcell Süper Kupa finali, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında gerçekleşecek. Süper Kupa biletleri de satışa çıktı. Peki, Süper Kupa finali ne zaman, bilet ne kadar?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa başvurusu!
Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa başvurusu! Fenerbahçe, Süper Kupa maçına yabancı hakem atanmazsa maça çıkmayacağını TFF'ye resmen iletti.
3.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Galatasaray
AÇIKLAMA GELDİ! SÜPER KUPA ERTELENDİ Mİ? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman?
AÇIKLAMA GELDİ! SÜPER KUPA ERTELENDİ Mİ? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman? Süper Kupa final maçı, Galatasaray - Fenerbahçe arasında düzenlenecek. Son yapılan açıklama ile Süper Kupa maçının Nisan ayında yapılacağı duyurulmuştu. Daha önce 29 Aralık'ta gerçekleşmesi beklenen ancak ertelenen Süper Kupa maçı yeniden ertelendi mi? Süper Kupa final maçı ne zaman?
23.03.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür Fenerbahçe önümüzdeki nisan ayında, kulüp tarihinin en önemli anlarından bazılarını yaşayacak. Futbol takımının ligden çekilip çekilmeyeceği 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’da görüşülecek. Ardından da 7 Nisan’da Galatasaray ile Süper Kupa Finali oynanacak.
23.03.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek, Süper Kupa tarihi için önemli ifadeler kullandı.
20.03.2024 Galatasaray
SÜPER KUPA FİNALİ ertelenecek mi, ne zaman? Ali Koç'tan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı önerisi
SÜPER KUPA FİNALİ ertelenecek mi, ne zaman? Ali Koç'tan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı önerisi Galatasaray - Fenerbahçe arasında gerçekleşecek Süper Kupa final maçı için yeni tarih TFF tarafından duyurulmuştu. Taraftarın heyecanla beklediği GS - FB Turkcell Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da gerçekleşmesi planlandı. Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ten Süper Kupa finali önerisi geldi. Açıklama ardından ''Süper Kupa ertelendi mi, ne zaman yapılacak?'' soruları öne çıktı.
14.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Süper Kupa Finali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.