Süper Lig Maçları

Süper Lig Maçları

Son dakika Süper Lig maçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süper Lig maçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süper Lig maçları haber sayfamızda...

Süper Lig Maçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.136 süper lig maçları haberi bulunmuştur.
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor!
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 Futbol
31. HAFTA SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN başlıyor? Milli ara hangi tarihte son buluyor? Milli maç arası son günü...
31. HAFTA SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN başlıyor? Milli ara hangi tarihte son buluyor? Milli maç arası son günü... Trendyol Süper Lig maçlarına, A Milli Takım mücadelesi için ara verilmişti. Milli ara sürecinde Milli takımımız Macaristan ve Avusturya ile karşılaşıyor. Taraftarlar ise Süper Lig maçlarının başlayacağı tarihe yoğunlaştı. Peki, 31. hafta Süper Lig maçları ne zaman?
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa talebi! Sakatlık cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa talebi! Sakatlık cevabı UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal düzenlenen basın toplantısında konuştu.
14.03.2024 Konferans Ligi
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
Spor Toto rekora koşuyor! Tam 100 milyon…
Spor Toto rekora koşuyor! Tam 100 milyon… Spor Toto üst üste devrediyor, heyecan Misli’de git gide artıyor! Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Spor Toto’nun 26. Hafta listesinde 15 bilen çıkmayınca tam 23 milyon 296 bin TL bu haftaya devretti. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
2.02.2024 Diğer
BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? TV'deki Süper Lig maçları listesi 28 Ocak 2024 Pazar akışı 📺
BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? TV'deki Süper Lig maçları listesi 28 Ocak 2024 Pazar akışı 📺 Süper Lig maçları ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. Sporseverlerin merakla araştırdığı 'Bugün hangi maçlar var?' sorusu yoğun ilgi görüyor. 28 Ocak 2024 Pazar gününe ait Süper Lig maçları haberimizde...
28.01.2024 Süper Lig
Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye!
Spor Toto devretti, heyecan arttı… Kazanana müthiş ikramiye! Misli’de, İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da son sürat devam ediyor. 23. hafta listesinde 15 bilen çıkmadığı için futbolseverlerin gözü iyice Spor Toto’ya çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz haftadan tam 7 milyon 746 bin 961 TL bu haftaya devretti.
12.01.2024 Futbol
BU HAFTAKİ SÜPER LİG MAÇLARI: Süper Lig Puan Durumu 2023-2024! Trendyol Süper Lig fikstürü
BU HAFTAKİ SÜPER LİG MAÇLARI: Süper Lig Puan Durumu 2023-2024! Trendyol Süper Lig fikstürü Süper Lig karşılaşmaları devam ediyor. 20 takımın mücadele verdiği Trendyol Süper Lig'de puan durumu tabosu her maç ardından değişiyor. Lig'de liderliği Fenerbahçe sürdürüyor. 2023-2024 Süper Lig fikstürü ve puan durumu...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Nihat Kahveci: Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur?
Nihat Kahveci: Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur? Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-1'lik skorla mağlup olduğu maçı Nihat Kahveci yorumladı.
6.01.2024 Beşiktaş
LİG MAÇLARI ne zaman başlıyor? Süper Lig maçları için tarih açıklandı! İşte başlangıç günü...
LİG MAÇLARI ne zaman başlıyor? Süper Lig maçları için tarih açıklandı! İşte başlangıç günü... Süper Lig maçları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında yaşanan şiddet olayından sonra lig maçları hakkında karar alındı. Milyonlarca taraftar ise Süper Lig maçları ne zaman başlayacak sorusuna cevap aramaya başladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi konuya ilişkin tarihi duyurdu.
14.12.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA: SÜPER LİG MAÇLARI ERTELENDİ Mİ, iptal mi oldu? Ligler ertelendi mi, maçlar ne zaman oynanacak belli mi?
SON DAKİKA: SÜPER LİG MAÇLARI ERTELENDİ Mİ, iptal mi oldu? Ligler ertelendi mi, maçlar ne zaman oynanacak belli mi? Ligler ertelendi mi? Ankaragücü Çaykurrizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası Türkiye ayağa kalktı. Hakem Meler'e yapılan yumruklu ve tekmeli saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi Süper Lig maçları ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, ligler ertelendi mi? Maçlar ne zaman oynanacak?
13.12.2023 Bilgi Rehberi
MAÇLAR İPTAL Mİ, ertelendi mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, bu hafta maç var mı, neden ertelendi?
MAÇLAR İPTAL Mİ, ertelendi mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, bu hafta maç var mı, neden ertelendi? Lig maçları spor severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Süper Lig'in 15. haftasında gerçekleşen Ankaragücü ve Rizespor karşılaşmasında Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında TFF'den son dakika açıklama geldi! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ''Maçlar iptal mi, ertelendi mi?'' sorusuna yanıt verdi...
12.12.2023 Bilgi Rehberi
MİLLİ ARA bitti mi, ne zaman bitefcek? 2023-2024 Süper Lig maçları ve puan durumu...
MİLLİ ARA bitti mi, ne zaman bitefcek? 2023-2024 Süper Lig maçları ve puan durumu... Milli maç arası hakkında detaylar araştırılıyor. Süper Lig maçlarına milli ara molası verilmişti. Taraftarlar, 13 hafta maçları için milli aranın ne zaman biteceğini sorguluyor. Peki, Süper Lig milli ara ne zaman bitiyor, kaç gün var?
22.11.2023 Bilgi Rehberi
Spor Toto devretti, heyecan artmaya başladı… 50 Milyon TL kazanma şansı!
Spor Toto devretti, heyecan artmaya başladı… 50 Milyon TL kazanma şansı! Misli’de, İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da son sürat devam ediyor. Spor Toto’nun 10. ve 11. hafta listelerinde 2 hafta üst üste 15 bilen çıkmayınca futbolseverlerin gözü iyice Spor Toto’ya çevrilmiş 12. hafta ise tam 317 kişi 15 maç bilerek 98 bin 89 TL kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta, 13. hafta listesinde ise yine 15 bilen çıkmayınca 9 Milyon 11 Bin 638 TL önümüzdeki haftaya devretti.
10.11.2023 Diğer
MİLLİ ARA NE ZAMAN? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak?
MİLLİ ARA NE ZAMAN? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? Milli ara tarihleri ve Süper Lig fikstüründe son durum. EURO 2024 Elemeleri ve Dünya Kupası Eleme maçları nedeniyle Süper Lis maçlarına ara verilecek. Peki, milli ara ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Milli ara sonrası Süper Lig ne zaman başlayacak?
1.11.2023 Bilgi Rehberi
Spor Toto devretmeye devam ediyor, heyecan Misli’de yaşanıyor! 80 Milyon TL kazanma şansı
Spor Toto devretmeye devam ediyor, heyecan Misli’de yaşanıyor! 80 Milyon TL kazanma şansı Spor Toto da heyecan gitgide artıyor. Üst üste 2 haftadır tüm maçları doğru bilen çıkmadığı için kazanılabilecek ikramiye miktarı da yükseliyor. EURO 2024 Eleme maçlarının oynandığı hafta 15 bilen çıkmayınca 4 milyon 309 bin 801 TL devreden Spor Toto, geçtiğimiz hafta da yine 15 bilen çıkmadığı için 15 milyon 7 bin 842 TL’yi bu haftaya devretti.
27.10.2023 Futbol
Süper Lig milli ara ne zaman bitiyor? Süper Lig başlama tarihi: A Milli Takım EURO 2023 Elemeleri D Grubu maçları
Süper Lig milli ara ne zaman bitiyor? Süper Lig başlama tarihi: A Milli Takım EURO 2023 Elemeleri D Grubu maçları Milli ara başladı. Süper Lig maçlarına A Milli Takım maçları için ara verildi. Peki, milli ara ne zaman bitecek? Süper Lig maçları ne zaman başlıyor? İşte A Milli Takım maç takvimi.
12.10.2023 Bilgi Rehberi
Selahattin Baki: "Standartsız kararlar veriliyor"
Selahattin Baki: "Standartsız kararlar veriliyor" Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Hep standartsız kararlar veriliyor. Özellikle gri pozisyonlarda, Fenerbahçe’nin lehine gibi bir pozisyon olursa karar saniyeler için nihayete erdiriliyor" dedi.
2.10.2023 Futbol
Selahattin Baki: Hep standartsız kararlar veriliyor
Selahattin Baki: Hep standartsız kararlar veriliyor Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Rizespor maçının ardından hakem kararlarına tepki gösterdi.
1.10.2023 Fenerbahçe
2023-2024 SÜPER LİG MİLLİ ARA NE ZAMAN BİTİYOR? Süper Lig maçları bu hafta başlıyor mu? İşte 5. hafta maç programı
2023-2024 SÜPER LİG MİLLİ ARA NE ZAMAN BİTİYOR? Süper Lig maçları bu hafta başlıyor mu? İşte 5. hafta maç programı Süper Lig'de milli ara devam ediyor. 4 Eylül tarihinde başlayan 2023-2024 Trendyol Süper Lig'de maçlara ara verilmişti. EURO 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde mücadele eden A Milli Takımımız Ermenistan ve Japonya ile karşı karşıya geldi. Peki, Süper Lig milli ara ne zaman sona erecek? TFF Trendyol Süper Lig 5. haftanın maç programını duyurdu.
15.09.2023 Bilgi Rehberi
İlhan Palut'tan Konyaspor maçı yorumu
İlhan Palut'tan Konyaspor maçı yorumu Çaykur Rizespor Teknik Direktörü, lige verilen arada Ankara'da kampa gireceklerini açıkladı. Başarılı teknik adam Konyaspor maçı ile ilgili de konuştu.
10.09.2023 Rizespor
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Attila Gökçe'ye açıkladı! İşte sezonun hayal kırıklığı yaratan hakemi
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Attila Gökçe'ye açıkladı! İşte sezonun hayal kırıklığı yaratan hakemi 2028 ve 2032 Avrupa Şampiyonası ev sahipliğine aday olduğumuzu hatırlatan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın UEFA ve FIFA başkanları ile görüşeceğini duyurdu. Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe'nin sorularını yanıtlayan Başkan Büyükekşi, sezonun hayal kırıklığı yaratan hakemini de açıkladı.
6.06.2023 Futbol
Süper Lig maçları şifresiz izle: TOD TV nasıl izlenir, televizyonda var mı? TOD TV üyelik ücretsiz mi, nasıl üye olunur?
Süper Lig maçları şifresiz izle: TOD TV nasıl izlenir, televizyonda var mı? TOD TV üyelik ücretsiz mi, nasıl üye olunur? Şifresiz (ücretsiz) maçları izlemek isteyen futbolseverler maçların hangi kanalda yayınlanacağını ve nasıl izleneceğini araştırıyor. Süper Lig maçları beIN Media Group'a ait olan TOD TV ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Peki, TOD TV nasıl izlenir, ücretli mi? TOD TV üyeliği ücretli mi?
6.03.2023 Bilgi Rehberi
SÜPER LİG MAÇLARI ücretsiz mi, hangi kanalda, ne zaman? Süper Lig maçları saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak?
SÜPER LİG MAÇLARI ücretsiz mi, hangi kanalda, ne zaman? Süper Lig maçları saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak? Süper Lig'de 24. hafta bu akşam oynanacak olan Alanyaspor-Başakşehir maçı ile açılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ara verilen Süper Lig'de maçlar kaldığı yerden devam edecek. Omuz Omuza Yardım Kampanyası gecesinde açıklamalarda bulunan Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklama ile iki hafta süre ile Süper Lig maçlarının ücretsiz yayımlanacağı müjdesini vermişti. Peki Süper Lig maçları ücretsiz mi, şifresiz mi yayımlanacak, hangi kanalda?
5.03.2023 Bilgi Rehberi
SÜPER LİG maçları şifresiz mi, ücretsiz mi yayımlanacak? Süper Lig maçları hangi kanalda yayımlanacak?
SÜPER LİG maçları şifresiz mi, ücretsiz mi yayımlanacak? Süper Lig maçları hangi kanalda yayımlanacak? Süper Lig karşılaşmaları kaldığı yerden devam ediyor. 2022-2023 sezonunda Süper Lig maçları, bir süre meydana gelen Kahramanmaraş depremleri ile ertelenmişti. Maçlar gerçekleşmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Omuz Omuza Kampanyası'nda Süper Lig maçları ile ilgili binleri ilgilendiren haberi verdi. Peki, Süper Lik maçları ücretsiz mi olacak, hangi kanalda yayınlanacak?
2.03.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Süper Lig Maçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.