Super Mario

Super Mario

Son dakika Super Mario haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Super Mario gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Super Mario haber sayfamızda...

Super Mario

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.849 super mario haberi bulunmuştur.
En ikonik karakter Lara Croft seçildi
En ikonik karakter Lara Croft seçildi BAFTA tüm zamanların en ikonik oyun karakterlerini belirledi.
15.04.2024 Kültür Sanat
“Retro oyunlara ilgi artıyor”
“Retro oyunlara ilgi artıyor” Özellikle 90’lara damga vuran Tetris oyununu 13 yaşındaki Willis Gibson’ın yenmesi Tetris’i ve retro oyunları yeniden gündeme taşıdı. Retro oyunlara artan ilgiyi konuştuğumuz Murat Kahraman “Bu oyunlar; eğlence, kültür ve mirasın bir araya geldiği birer hazine” diyor.
6.01.2024 Pazar
Dünyada ‘Barbie’, bizde ‘Rafadan Tayfa’
Dünyada ‘Barbie’, bizde ‘Rafadan Tayfa’ 2023’ü geride bırakırken dünyada ve Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu.
29.12.2023 Kültür Sanat
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
‘Barbie’ IMAX’e transfer oldu
‘Barbie’ IMAX’e transfer oldu Rekor üstüne rekor kıran ve 2023’ün en çok gişe yapan filmi “The Super Mario Bros. Movie”yi yakalamak üzere olan “Barbie”, IMAX salonlarında gösterilecek.
26.08.2023 Kültür Sanat
Margot Robbie'ye 'Barbie' piyangosu! 50 milyon dolar kazanacak
Margot Robbie'ye 'Barbie' piyangosu! 50 milyon dolar kazanacak Avustralyalı aktris Margot Robbie, 21 Temmuz’da vizyona giren ve kısa sürede gişede rekor üstüne rekor kıran 'Barbie' ile manşetlerden inmiyor. 33 yaşındaki Hollywood yıldızının, başrolünde yer aldığı ve inanılmaz bir başarı kazanan yapım sayesinde yaklaşık 50 milyon dolar kazanacağı ortaya çıktı.
15.08.2023 Cadde
Barbie’den 1 milyarlık rekor
Barbie’den 1 milyarlık rekor 21 Temmuz’da vizyona giren “Barbie” neredeyse üç haftada bir milyar dolar gişe hasılatını geçti.
8.08.2023 Kültür Sanat
Barbie filmi, dünya çapında bir milyar dolar hasılatı geçti
Barbie filmi, dünya çapında bir milyar dolar hasılatı geçti Barbie filmi gişedeki 17’nci gününde bir milyar dolardan fazla hasılat yaptı.
7.08.2023 Dünya
Barbie ve Gerwig rekora koşuyor
Barbie ve Gerwig rekora koşuyor 4 Ağustos’ta 40 yaşına basan Greta Gerwig, bir kutlamaya daha hazırlanıyor.
5.08.2023 Kültür Sanat
Siber dolandırıcıların ‘Barbenheimer’ tuzağı
Siber dolandırıcıların ‘Barbenheimer’ tuzağı ‘Barbie’ ve ‘Oppenheimer’ adlı filmleri internette bedava izlemek isteyenlerin kimlik bilgileri, kendilerini yönlendiren siber dolandırıcılar tarafından çalınıyor!
4.08.2023 Dünya
Havada keskin bir mizah kokusu var
Havada keskin bir mizah kokusu var İçinde bol bol toplumsal ve siyasal mizah barındıran, Ali Sunal ve Doğa Rutkay gibi televizyonun sevilen isimlerini perdede bir araya getiren “Hava Muhalefeti” keyifle izlenen bir komedi…
14.04.2023 Kültür Sanat
Bin Ladin'in evinden çıkan sırlar! 228 sayfalık günlüğünde neler yazıyordu?
Bin Ladin'in evinden çıkan sırlar! 228 sayfalık günlüğünde neler yazıyordu? Pakistan’ın başkenti İslamabad sakin bir gece yaşıyordu. Pazar günü olması sebebiyle birçok kişi ertesi gün işe gideceği için erken saatte evine çekilmiş ve dinlenmeye başlamıştı. Ancak gecenin sessizliğini helikopter ve silah sesleri bozdu. Dünya, ilerleyen saatlerde neler yaşandığını bizzat ABD Başkanı Barack Obama’nın ağzından duyacaktı. Bin Ladin'in sırları ise evinin içerisinden ve 228 sayfalık günlüğünden çıktı.
11.04.2023 Dünya
Mario gişede de süper
Mario gişede de süper Bu cuma ülkemizde de vizyona girecek olan “The Super Mario Bros. Movie” yurt dışında hasılat rekorları kırarak vizyona yolculuğuna başladı.
11.04.2023 Kültür Sanat
8 kere 17 Ağustos'a eş deprem uygulandı ama yıkılmadı! 'Alker' evlerin şaşırtan formülü
8 kere 17 Ağustos'a eş deprem uygulandı ama yıkılmadı! 'Alker' evlerin şaşırtan formülü Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili sarsan deprem felaketi sonrası, böylesi büyük bir depreme karşı daha dayanıklı yapılar ön plana çıkmaya başladı. Kısa zaman önce şehir yaşamını terk eden ve köyde kendi evini yapan Ahmet Çakır da sadece 4 saatlik uygulamalı bir eğitimle köylülerin Şanlıurfa Viranşehir'de kendi evini kendisinin yaptığını söyledi ve 'alker' evlerin depreme karşı dayanıklılık sırrını paylaştı.
26.03.2023 Gündem
90'lı yılların efsanesi bildiğiniz gibi değilmiş! 'Süper Mario' seri katil çıktı
90'lı yılların efsanesi bildiğiniz gibi değilmiş! 'Süper Mario' seri katil çıktı 90'lı yıllarda büyüyen çocukların neredeyse vazgeçilmezi olan ve 200'ü aşkın kasediyle video oyunları arasında çığır açan 'Süper Mario'nun hiç de bildiğiniz gibi olmadığını söylesek... Adından kıyafetlerine, hareketlerinden tasarımına kadar bu kırmızı şapkalı, sevimli bıyıklı kahramanın ardında bambaşka bir dünya yatıyor. İşte Mario'nun bir seri katil olmasına kadar uzanan 9 şaşırtıcı gerçek.
26.03.2023 Dünya
Sudan sebeplerle çıkabilecek savaşlar
Sudan sebeplerle çıkabilecek savaşlar BM verilerine göre dünyada her yıl 1.4 milyon kişi susuzluktan veya pis su kullanımından hayatını kaybediyor. Su tüketimi gün geçtikçe artıyor, kaynaklar da ters orantılı ilerliyor​.
26.03.2023 Gündem
Montella-Balotelli gerilimi: Bıraksalar tepeleyebilirdi!
Montella-Balotelli gerilimi: Bıraksalar tepeleyebilirdi! Süper Lig'de Adana Demirspor-Ümraniyespor maçının ardından teknik direktör Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasında sert tartışma yaşanmıştı. Teknik heyet ve futbolcular gerilimin büyümesini önlemişti. Haftaya damga vuran olayın ardından çok konuşulacak yorum geldi.
1.09.2022 Süper Lig
90 yıllık hikâyenin rol modeli çocuklar
90 yıllık hikâyenin rol modeli çocuklar Oyuncak devi LEGO 90. yaşını kutluyor. İstanbul’dan LEGO bünyesindeki 3 ülkeyi yöneten Madelaine Edwards, “Çocukları rol modelimiz olarak görüyoruz. Planımız, dünyada daha fazla çocuğun oyun tutkusunu ateşlemek” diyor...
4.08.2022 Milliyet Executive
İşte dünyanın en ürkütücü oyuncakları!
İşte dünyanın en ürkütücü oyuncakları! Dünyanın dört bir yanından insanlar hayatları boyunca gördükleri "en korkunç" oyuncakları sosyal medyada paylaştı.
17.04.2022 Dünya
Türkiye'de herkes bu mesleği konuşuyor! Kazancı dudak uçuklatan sektör...
Türkiye'de herkes bu mesleği konuşuyor! Kazancı dudak uçuklatan sektör... Türkiye'de video oyun geliştiricileri, 2020 yılında en çok yatırım alan sektör oldu. Toplamda 2 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşan ve büyüyen sektörde geçtiğimiz yıl Peak Games ve Rollic Games’in Amerikalı Zynga firması tarafından 1.8 milyar dolar ve 168 milyon dolar ile satın alınmasıyla birlikte ülkedeki oyun stüdyolarına yatırım hiç olmadığı kadar arttı. Sektörde maaşlar da oldukça yüksek... Oyun dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Emre Akarlar, "Bundan 5-10 sene öncesine baktığımızda sektör hacmi astronomik bir büyüme gerçekleştirdi" diyor. İşte oyun sektöründeki başarının perde arkası...
23.09.2021 Teknoloji
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları açılış töreniyle resmen başladı
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları açılış töreniyle resmen başladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılış töreni yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış törenine davetli olarak katıldı. Japonya Ulusal Stadı'nda gerçekleştirilen törene 950 davetli katıldı. Oyunlarda 58'i erkek ve 50'si kadın olmak üzere toplam 108 sporcuyla mücadele eden Türkiye'nin bayrağını genç milli yüzücüler Merve Tuncel ile Berke Saka taşıdı.
23.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Super Mario 64 oyunu 1.5 milyon dolara satıldı
Super Mario 64 oyunu 1.5 milyon dolara satıldı Kötü kullanılmış bir Super Mario 64 oyunu, önceki günlerde ABD’deki Heritage Müzayede Evi tarafından 1.5 milyon dolara satıldı.
14.07.2021 Kültür Sanat
Son dakika - Mario Balotelli resmen Adana Demirspor'da
Son dakika - Mario Balotelli resmen Adana Demirspor'da Adana Demirspor, anlaşma sağladığı Mario Balotelli'yi resmen açıkladı. İtalyan futbolcu Adana ekibine 3 yıllık imza attı.
7.07.2021 Adana Demirspor
Mart ayının önemli tarihleri
Mart ayının önemli tarihleri Türk ve dünya tarihi birbirinden önemli olaylarla dolu. Neredeyse 365 günün her bir günü önemli bir olay olmuş diyebiliriz. Bundan sonra her ay, o ayın önemli günlerini öğreneceğiz. Hazırsan başlayalım!
Kadın, her alanda var
Kadın, her alanda var Nuray Yurt, kimsenin yapamaz dediği işinde dikkatleri çekiyor.
7.03.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Super Mario ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.