Süperlig

Süperlig

Son dakika süperlig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan süperlig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan süperlig haber sayfamızda...

Süperlig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 867 süperlig haberi bulunmuştur.
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti City Football Group (CFG) ve İstanbul Başakşehir FK (IBFK) futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladılar.
18.02.2024 Basaksehir
Cumhuriyet’in kızları
Cumhuriyet’in kızları Cumhuriyet’in 100. yılında kadınlar, başarılarıyla gurur kaynağı olmaya devam ediyor. ‘Kadından futbolcu mu olur’ diyenlere inat tabuları yıkan Vangücü Kadın Futbol Takımı 2. Lig’e yükseldi...
28.10.2023 Gündem
Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi
Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi Galatasaray'ın görüşmelere başladığı 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi.
2.08.2023 Futbol
Galatasaraylı taraftarlar Taksim'i bayram yerine çevirdi
Galatasaraylı taraftarlar Taksim'i bayram yerine çevirdi Şampiyon Galatasaray'ın ligin 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenmesin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim'de toplanarak hem derbi galibiyetini hem de şampiyonluğu doyasıya kutladı.
4.06.2023 Skorer Tv
Süper Lig'de şampiyon Galatasaray!
Süper Lig'de şampiyon Galatasaray! Galatasaray, Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenerek Süper Lig'de mutlu sona ulaştı. İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyarak farklı sonuca giden sarı-kırmızılı takım, böylece tarihindeki 23. şampiyonluğunu ilan etti. Kerem Aktürkoğlu üç asist yaparak yıldızlaştı. Arjantinli 'gol makinesi' Icardi ise başarılı performansını iki golle taçlandırdı.
31.05.2023 Futbol
Mecnun Otyakmaz: Aday değilim, yeni yönetim adaylarını bekliyoruz
Mecnun Otyakmaz: Aday değilim, yeni yönetim adaylarını bekliyoruz Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz yeniden aday olmayı düşünmediğini belirterek, "Genel kurul kararı aldık, yeni yönetim adaylarını bekliyoruz. Biz gerçekten çok yorulduk" dedi. Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ise teknik direktör Rıza Çalımbay'a yönelik eleştirilerde bulundu.
30.05.2023 Futbol
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Çok mutluyum, gururluyum
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Çok mutluyum, gururluyum Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı hafta mücadelesinde Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü'nün 4-1 yenen Galatasaray, ligin bitimine 2 maç kala 23'üncü şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, müsabakaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
31.05.2023 Futbol
Tolunay Kafkas: Ankaragücü’nün gelecek yılı için planlamalara başlanacak
Tolunay Kafkas: Ankaragücü’nün gelecek yılı için planlamalara başlanacak Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden ve sahadan 4-1 mağlup ayrılan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
30.05.2023 Futbol
Bakan Kasapoğlu: Galatasaray camiasını gönülden tebrik ediyorum
Bakan Kasapoğlu: Galatasaray camiasını gönülden tebrik ediyorum Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu olan Galatasaray'ı tebrik etti.
30.05.2023 Skorer Tv
Kerem Aktürkoğlu: Haftaya inşallah şampiyon olacağız
Kerem Aktürkoğlu: Haftaya inşallah şampiyon olacağız Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, 2-0 aldıkları Sivasspor galibiyetinin ardından, “Haftaya inşallah şampiyon olacağız” dedi.
21.05.2023 Futbol
Rıza Çalımbay: Üzüldüğüm maçlardan birisi
Rıza Çalımbay: Üzüldüğüm maçlardan birisi Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçının ardından, “Bugün ne olursa olsun maçı kazanmak için hazırlanmıştık ama olmadı. Maçta istediğimiz gibi oynayamadık. Üzüldüğüm maçlardan birisi oldu” dedi.
16.05.2023 Futbol
Tolunay Kafkas iddialı konuştu: Kupayı kazanmak istiyoruz
Tolunay Kafkas iddialı konuştu: Kupayı kazanmak istiyoruz Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, deplasmanda sonucun ne olacağının fark etmeyeceğini belirtirken “Kupayı kazanmak istiyoruz. Ben hem oyunculuğumda hem de antrenörlüğümde bu kupayı kazandım” dedi.
2.05.2023 Ankaragücü
Nenad Bjelica'ya Trabzon’da coşkulu karşılama
Nenad Bjelica'ya Trabzon’da coşkulu karşılama Trabzonspor, 2.5 yıllığına anlaşmaya vardığı Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'yı Trabzon'a getirdi. 51 yaşındaki teknik adamı bordo-mavili taraftarlar coşkuyla karşıladı. Böyle bir karşılama beklemediğini belirten Hırvat çalıştırıcı çok mutlu olduğunu ve sorumluluğunun daha da arttığını söyledi.
19.04.2023 Futbol
Mert Günok: Farka gitmek kolay iş değil
Mert Günok: Farka gitmek kolay iş değil Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Mert Günok, "Deplasmanda 10 kişi kaldıktan sonra maçı çevirmek ve sonrasında farka gitmek kolay iş değil. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.
3.04.2023 Futbol
Fenerbahçe, Adana’da
Fenerbahçe, Adana’da Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi, Adana’ya geldi.
1.02.2023 Futbol
Jorge Jesus: Ligin şampiyonu belli olmadı, sorumlusu benim
Jorge Jesus: Ligin şampiyonu belli olmadı, sorumlusu benim Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıkları belirterek, "Bu mağlubiyetin bir numaralı sorumlusu benim" dedi.
9.01.2023 Futbol
Okan Buruk'tan derbi sonrası atmosfer yorumu! 'Camlara vura vura girdiler'
Okan Buruk'tan derbi sonrası atmosfer yorumu! 'Camlara vura vura girdiler' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Daha iyi oynayan taraftık. Daha konsantre olan, daha iyi hazırlanan ve maçı da kazanmayı hak eden taraftık. Burada 3-0 ile kazanmak gerçekten çok değerli" dedi.
9.01.2023 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Taraftarımızdan özür dileriz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Taraftarımızdan özür dileriz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Beklenmedik bir mağlubiyet oldu. Herkes motiveydi. Tribünlerin de ne kadar motive olduğunu görebiliyorsunuz. Öncelikle taraftarımızdan özür dileriz. Onların beklentisi farklıydı" dedi.
9.01.2023 Futbol
Fenerbahçe'ye Trabzon'da coşkulu karşılama
Fenerbahçe'ye Trabzon'da coşkulu karşılama Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Trabzon’a geldi.
23.12.2022 Futbol
Andrea Pirlo: Ronaldo ile konuşmadım ama üzgünüm
Andrea Pirlo: Ronaldo ile konuşmadım ama üzgünüm Dünya Kupası arasında çalışmalarını Antalya'da sürdüren Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo, açıklamalarda bulundu.
11.12.2022 Futbol
Galatasaray kafilesi, Adana’da coşkuyla karşılandı
Galatasaray kafilesi, Adana’da coşkuyla karşılandı Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, Adana’ya geldi. Sarı kırmızılı ekibi, havaalanında taraftarları coşkuyla karşıladı.
30.09.2022 Futbol
Groenendijk: Geçen sene herkese zevk veren Antalyaspor'dan iz yok
Groenendijk: Geçen sene herkese zevk veren Antalyaspor'dan iz yok Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, kulüp adına en dramatik futbol gecelerinden birini yaşadıklarını ifade etti. Maç öncesi planlarının, yenilen ilk gol ve kırmızı kart sonrası alt üst olduğunu Groenendijk, "Buna rağmen kenardan takımın reaksiyon göstermesi için her şeyi yaptık. 10 kişi oynamamıza rağmen iyi fırsatlar bulduk. Rakip de 10 kişi kalınca yenilen gol haricinde senaryo bakımından maçın gidişatı eşitlendi. İkinci yarı ilk 10 dakika iyi başladık. İkinci değişiklik ve 15 saniye içerisinde oyuna giren oyuncumuzun kırmızı kart görmesi planlarımızı devre dışı bıraktı. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. VAR ile alınan karara saygı duyuyorum" diye konuştu.
18.09.2022 Futbol
Trabzonspor'da Edin Visca şoku! Ambulansla hastaneye kaldırıldı
Trabzonspor'da Edin Visca şoku! Ambulansla hastaneye kaldırıldı Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Trabzonspor, Hatayspor'u konuk etti. Kritik maçın ilk yarısının son anlarında Edin Visca'nın yaşadığı sakatlık geceye damga vurdu. Bosna Hersekli futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bordo-mavililerde takım doktoru Edin Visca'nın son durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.
13.08.2022 Trabzonspor
Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları devam etti
Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları devam etti DG Sivasspor, 2022-2023 sezonu öncesi kamp çalışmalarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
19.07.2022 Sivasspor
Ogün Temizkanoğlu gelen 2 teklifi açıkladı! Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe itirafı...
Ogün Temizkanoğlu gelen 2 teklifi açıkladı! Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe itirafı... Futbolculuk döneminde Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları da giyen, teknik direktör ve futbol yorumcusu Ogün Temizkanoğlu, Skorer'den Nergis Aşkın'a konuştu. Temizkanoğlu, Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer dönemini anlatırken, Süper Lig'le ilgili çarpıcı yorumlara imza attı.
19.05.2022 Programlar

Benzer Haber Etiketleri

Süperlig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.