Şüphe

Şüphe

Son dakika şüphe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şüphe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şüphe haber sayfamızda...

Şüphe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.049 şüphe haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Bisikletliye çarpmamak için direksiyonu kırdı, yayaya çarpıp ağır yaraladı
Bisikletliye çarpmamak için direksiyonu kırdı, yayaya çarpıp ağır yaraladı Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Çeliktepe Mahallesi'nde 20.00 ve 22.00 saatleri arasında geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Gümüşhane Caddesi üzerinde denetim noktalarında durdurulan araçlarda detaylı arama gerçekleştirilirken, motosikletli sürücülerine ve araçlarda bulunan yolculara da üst araması yapıldı. Ekipler tarafından şüphe üzerine durdurulan şahıslara, üst aramasının ardından GBT sorgulaması da yapıldı. Öte yandan denetimlerin süreceği öğrenildi.
15.04.2024 Haberler
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gümüşhane ve Ağrı ile 6 ilçe ve 3 beldede seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruları reddetti.
14.04.2024 Gündem
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor'
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor' UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu
9.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler için Şampiyonlar Ligi kararı
Real Madrid'de Arda Güler için Şampiyonlar Ligi kararı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de kafile belli oldu.
8.04.2024 İspanya La Liga
İran'da gece yarısı sirenler çaldı! Çatışma kayıt altında
İran'da gece yarısı sirenler çaldı! Çatışma kayıt altında Devrim Muhafızları'nın İsrail ya da ABD hedeflerini vuracak misillemesi beklenirken, Çabahar'da patlama ve silah sesleri dakikalarca kesilmedi.
7.04.2024 Haberler
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor Bayram için tatlı, şeker, çikolata alışverişi başlar başlamaz, merdiven altı üretim yapanlar da ortaya çıktı. Uzmanlar, tüketiciyi piyasada ortalama fiyat aralıklarına dikkat etmesi konusunda uyarıyor.
7.04.2024 Ekonomi
İnsan olmadan olmuyor!
İnsan olmadan olmuyor! İş dünyasında, şirketlerin başarısı için insan bağlantısı vazgeçilmez bir rol oynuyor; güçlü ve anlamlı iş ilişkileri kurmadan başarılı olunamıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive
Devrimci Parti Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı
Devrimci Parti Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı Muğla'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Devrimci Parti Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçı (26), tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli Oldukça yetenekli bir mühendisti. Yazılım alanında önemli bir isim haline gelmişti. Hatta Tanrı ile iletişim kurmak amacıyla özel bir program bile geliştirdiğini söylüyordu. Programın ona, Tanrı'nın isteklerini ilettiğine inanıyordu. İşte dikkat çeken programlama dili ve düşünce tarzıyla Terry Davis ve şaibeli sonu.
5.04.2024 Yaşam
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor Hatay'da yerel seçim sonrası sular durulmuyor. CHP, oy farkının 2 bin 735’e gerilediğini belirterek oyların yeniden sayılmasını istiyor.
4.04.2024 Gündem
Yunanistan için kapıda vize uygulaması başladı
Yunanistan için kapıda vize uygulaması başladı Türk vatandaşları için Yunanistan’a bağlı Ege’deki adalarda kapıda vize uygulaması başladı. 1 Nisan’dan itibaren başlayan kapıda vize uygulaması ile Türk turistler, Schengen vizesine başvuruda bulunmadan adaları ziyaret edebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Sad suresi, Kur’an-ı Kerim’in 38. suresidir. Sure toplam 88 ayetten oluşur. Sad suresi Mekke’de inmiştir. Mushaftaki sıralamada otuz sekizinci, iniş sırasına göre de otuz sekizinci olmaktadır. Sure adını 1. ayetteki “Sad” harfinden almıştır. Surede Hz. Davud’un kıssalarına yer verildiğinden dolayı Davud suresi olarak da bilinmektedir. Sad Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Vesvese Duaları Nelerdir? Vesvese Duası Okunuşu ve Türkçe Anlamı
Vesvese Duaları Nelerdir? Vesvese Duası Okunuşu ve Türkçe Anlamı Yaşadığımız bu hayatta insanların amaçları ve gayeleri var olmaktadır. Bazı inanan Müslümanlar yaşadıkları bu hayatta kendilerini daha çok ibadete namaza dini işlere kendilerini vermeye çalışırlar. Kendilerini bu işlere kaptıran kişilere şeytan ise bazı vesveseler vererek o kişiyi işinden gücünden ve yapmış olduğu ibadetten alıkoymaktadır. Vesvese duası nelerdir? Kalpteki vesveseyi gidermek için okunacak dualar nelerdir? Bu soruların cevaplarını ayrıntılı bir biçimde derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Saff Suresi, Hz. Muhammed’in uyumadan önce okuduğu dualar arasında yer almaktadır. Bu sebeple de Müslümanlar tarafından sık sık okunmaktadır. Saff Suresi Medine devrinde indirilmiştir ve Kur’an’ın 61. sırasında yer almaktadır.
4.04.2024 Sureler
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Toplamda 99 ayetten oluşan Hicr suresi, Kur’an-ı Kerim’in 15. suresidir. Surenin geneli Mekke’de inmiştir. Yalnızca surenin 87.ayeti Medine’de inmiştir. Sure adını 80. ayette geçen Hicr kelimesinden almıştır. Hicr Medine’nin kuzeyinde eski dönemde Semud kavmi'nin yaşadığı yerin adıdır. Okuması oldukça faziletli surelerdendir. Hicr Suresinde Allah'ın varlığından, birliğinden ve peygamberlerden söz edilmektedir. Hicr Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Necm suresi, Kur’an-ı Kerim’in 53. suresidir. Sure toplam 62 ayetten oluşur.
4.04.2024 Sureler
Salat-ı Tefriciye Duası Oku: Salat-ı Tefriciye Duası Anlamı, Türkçe Okunuşu Ve Arapça Yazılışı
Salat-ı Tefriciye Duası Oku: Salat-ı Tefriciye Duası Anlamı, Türkçe Okunuşu Ve Arapça Yazılışı Salatı tefriciye Peygamberlerimiz salat-ü selamlar adına yaptığı dualar anlamına gelir. Duaların okunma nedeni ibadet amaçlıdır. Hem dünyaya hem de ahirete ithafen okunan bu dualar dünyevi alemde sonuç alınmaması durumunda ümitsizliğe düşülmemelidir. Dualar ebedi hayatta karşılık bulabileceği gibi salatı tefriciyelere devam edilmesi büyük sevap getirecektir. Peki, salatı tefriciye ne demektir, ne için okunur sorusunun yanıtını sizler için derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler

Benzer Haber Etiketleri

Şüphe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.