Suriyeli

Suriyeli

Son dakika suriyeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan suriyeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan suriyeli haber sayfamızda...

Suriyeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.593 suriyeli haberi bulunmuştur.
Babalarının günahını çocukları çekiyor
Babalarının günahını çocukları çekiyor Fransız ajansı AFP, Suriye’deki El Hol kampında yaşayan DAEŞ militanlarının çocuklarını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz'
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te Türkiye'nin Huzuru Gaziantep'in Huzuru Toplantısı'na katıldı. Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023 ile 12 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan tüm operasyonların detaylarını açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: İstanbul’da 283 şehir operasyonda ise 87 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: İstanbul’da 283 şehir operasyonda ise 87 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Göreve geldiğimizden beri toplam 22 bin 234 operasyonda 817 terörist etkisiz hale getirildi. İstanbul’da 283 şehir operasyonda ise 87 terörist etkisiz hale getirilmiş" dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Dünyanın bazı yerlerinde kadınlar hala eşitsizlikle karşı karşıya kalmaktadır
Bakan Göktaş: Dünyanın bazı yerlerinde kadınlar hala eşitsizlikle karşı karşıya kalmaktadır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mısır ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) işbirliğinde gerçekleştirilen "Sürdürülebilir Kalkınma için Ailelerin Güçlendirilmesi: Kadınların ve Kız Çocuklarının İnsan Haklarının Korunması Konusundaki En İyi Uygulamalar" başlıklı yan etkinlikte yaptığı konuşmada, "Tüm Müslüman ülkeleri Filistin'deki zulme karşı durmaya davet ediyorum" dedi.
11.03.2024 Gündem
Sultangazi'de hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı
Sultangazi'de hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı Sultangazi'de eşi 1 hafta önce sınırdışı edilen Suriyeli Ruveyde K., ev sahipleri tarafından 5 çocuğuyla yaşadığı evden çıkarıldı. Çocuklarıyla beraber bir depoya sığınan kadın, oradan da atıldı. Çevre sakinleri tarafından bir Kur'an kursuna kısa süreli olarak yerleştirilen Ruveyde K. ve 5 çocuğu geri gönderme merkezine teslim edildi.
9.03.2024 Haberler
'Oyları değil, vatanı bölmeyelim'
'Oyları değil, vatanı bölmeyelim' "22 seneden beri bu sarı muhalefet tutuyor onları iktidarda' diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Seçimler yaklaşınca yine, 'Oyları bölmeyelim' lafını duyarız. Oyları değil, vatanı bölmeyelim" şeklinde konuştu.
9.03.2024 Gündem
İkiz bebeklerine hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı!
İkiz bebeklerine hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı! Sultangazi'de eşi 1 hafta önce sınırdışı edilen Suriyeli Ruveyde K., ev sahipleri tarafından 5 çocuğuyla yaşadığı evden çıkarıldı. Çocuklarıyla beraber bir depoya sığınan kadın, oradan da atıldı. Öte yandan Ruveyde K.'nin devlet korumasına alınan 2 çocuğunun daha olduğu öğrenildi.
9.03.2024 Gündem
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk 4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Adana, Konya, Hatay başta olmak üzere tüm yurttaki çiftler soluğu nikah masasında aldı.
29.02.2024 Gündem
Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi
Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi Tayvanlı mimar Dr. Chen-Yu Chiu (Cho)’nun Bilkent Üniversitesi'ndeki öğrenci ekibiyle birlikte gönüllü olarak tasarladığı ve halen direktörlüğünü yürüttüğü Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi yaşanan deprem felaketinden sonra sapasağlam ayakta kalarak Hataylılara geçici barınma alanı olarak da hizmet verdi. Umut, barış, toplumsal refah ve esenlik için mimarın ve mimarlığın üstlenebileceği rolü simgeleştiren Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi, WAF 2023’te “Sivil Toplum ve Topluluk” kategorisinin de birincisi oldu.
26.02.2024 Mimarlık
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür...
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür... İstanbulSMD’nin düzenlediği “Mimarlık Ne İşe Yarar” konferansı için İstanbul’a gelen Suriyeli mimar, yazar ve yayıncı Dr. Marwa AlSabouni ile dünya çapında ses getiren kitaplarını, mimarlığın ve şehirlerin savaş ve çatışmalardaki rolünü, yıkımına tanıklık ettiği kadim şehir Humus’taki gözlemlerini ve kentlerin yeniden inşasındaki olası riskleri konuştuk.
26.02.2024 Mimarlık
Reyhanlı’ya umut olan Tayvanlı mimar
Reyhanlı’ya umut olan Tayvanlı mimar Chiu’nun Reyhanlı’da kurduğu merkezde çocuklar eğlenme, kadınlar ürettiklerini satma fırsatı buluyor. Merkezin depremzedelere geçici barınma alanı olarak da kullanıldığını belirten Chiu, “Mimarlık  güzel bir yaşam inşa etmek” diyor...
25.02.2024 Gündem
Milliyet Mimarlık’tan Mimarlıkta Umut ve İyileştirici Güç
Milliyet Mimarlık’tan Mimarlıkta Umut ve İyileştirici Güç Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık, 25 Şubat Pazar günü yayınlanan 37. sayısının kapak sayfasında umudu ve barışı simgeleyen, Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezini okurları ile buluşturuyor.
23.02.2024 Emlak
Evlenen, boşanan azaldı
Evlenen, boşanan azaldı Evlenen çiftlerin sayısı 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1.81 azalarak 565 bin 435 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 yılı Evlenme ve Boşanma İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre, evlenen çiftlerin sayısı 2022 yılında 575 bin 891 iken 2023 yılında 565 bin 435 oldu. Boşanan çiftlerin sayısı 2022 yılında 182 bin 437 iken 2023 yılında 171 bin 881 oldu.
23.02.2024 Ekonomi
‘Sırbistan mültecileri soydu’ iddiası
‘Sırbistan mültecileri soydu’ iddiası Sırbistan’dan Kuzey Makedonya’ya zorla geri gönderilen Suriyeli mültecilerin, dondurucu soğukta yarı çıplak bırakıldığı iddia edildi.
23.02.2024 Dünya
İstanbul'da Fransız ve Çinli casuslara operasyon! Detaylar ortaya çıktı: Kendini gazeteci olarak tanıttı
İstanbul'da Fransız ve Çinli casuslara operasyon! Detaylar ortaya çıktı: Kendini gazeteci olarak tanıttı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, dış istihbarat servisleri adına casusluk faaliyeti yaptığı deşifre edilen şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.
22.02.2024 Gündem
Ateşkes yok tartışması var
Ateşkes yok tartışması var Gazze’de yeni ateşkes çabaları, güç dengeleri ve uyuşmazlıklar nedeniyle sonuçsuz kalıyor. BMGK’da Cezayir’inkini veto eden ABD’nin kendi tasarısının nasıl karşılanacağı merak konusu.
22.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de 'Garantörlüğe hazırız' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de 'Garantörlüğe hazırız' mesajı Dubai’de düzenlenen “Dünya Hükümetler Zirvesi”nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarıyla ilgili 'Garantörlüğe hazırız' mesajını verdi. 31 Mart'taki seçimlere ilişkin de konuşan Erdoğan, 'İnşallah 18. zaferimizi elde edeceğiz. Çalışmalarımızı çok yoğun ve çok sıkı bir şekilde sürdürüyoruz.' dedi.
13.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de 'Garantörlüğe hazırız' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de 'Garantörlüğe hazırız' mesajı Dubai’de düzenlenen “Dünya Hükümetler Zirvesi”nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarıyla ilgili 'Garantörlüğe hazırız' mesajını verdi. 31 Mart'taki seçimlere ilişkin de konuşan Erdoğan, 'İnşallah 18. zaferimizi elde edeceğiz. Çalışmalarımızı çok yoğun ve çok sıkı bir şekilde sürdürüyoruz.' dedi.
13.02.2024 Gündem
‘Suriyelilerden destek’ iddiasına yalanlama
‘Suriyelilerden destek’ iddiasına yalanlama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Hatay Reyhanlı’da Suriyelilerin AK Parti adayına destek yürüyüşü yaptığı” iddiasını yalanladı...
13.02.2024 Gündem
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde Eskişehir’de ‘Türkiye’nin Güvenlik Politikası’ konulu programda konuşan eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kahramanmaraş depremlerinin ilk saatinden itibaren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelinin sahada olduğunu ve aralıksız görev yaptığını belirterek, "Fakat bazı kişiler maalesef hayasızlık yapıyor, ahlaksızlık yapıyor, terbiyesizlik yapıyor, yanlış yapıyor" dedi.
12.02.2024 Gündem
Bakanlık verileri paylaşıldı! İşte yıl yıl kurtarılan göçmen sayısı
Bakanlık verileri paylaşıldı! İşte yıl yıl kurtarılan göçmen sayısı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü son 14 yılın verilerini paylaştı.
12.02.2024 Gündem
MİT'ten PKK'ya kritik operasyon
MİT'ten PKK'ya kritik operasyon TSK ve SMO güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG’li terörist Ahmet Al HAC ÖMER’i yakalandı.
9.02.2024 Haberler
MİT'ten PKK'ya kritik operasyon
MİT'ten PKK'ya kritik operasyon TSK ve SMO güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG’li terörist Ahmet Al HAC ÖMER’i yakalandı.
9.02.2024 Gündem
Erzurum'da Anastasia cinayeti! Sevgili için istenen ceza belli oldu
Erzurum'da Anastasia cinayeti! Sevgili için istenen ceza belli oldu Erzurum'da yemek yüzünden tartıştığı Rus sevgilisi Anastasia Emelianova'nın (33) cam parçasıyla bacağını keserek ölümüne neden olan Suriyeli Mohammad Nizar Arnabeh (30), hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
6.02.2024 Gündem
Felaketlerden nemalanmak depremi manipüle etmek!
Felaketlerden nemalanmak depremi manipüle etmek! Doğal felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda bile kutuplaşmanın ve bunun sonucunda ortaya çıkan yalan yanlış bilgilerin önüne geçemedik.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.