Suriyeli Genç

Suriyeli Genç

Son dakika Suriyeli genç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suriyeli genç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suriyeli genç haber sayfamızda...

Suriyeli Genç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.099 suriyeli genç haberi bulunmuştur.
21 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü! Baba ve ablanın ifadesi alındı
21 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü! Baba ve ablanın ifadesi alındı İstanbul Küçükçekmece’de apartmanın 5. kat penceresinden düşen 21 yaşındaki Suriyeli genç kız hayatını kaybetti. Kızın şüpheli ölümüne ilişkin polis inceleme başlattı.
14.06.2023 Haberler
21 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü! Baba ve ablanın ifadesi alındı
21 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü! Baba ve ablanın ifadesi alındı Küçükçekmece’de apartmanın 5. kat penceresinden düşen 21 yaşındaki Suriyeli genç kız hayatını kaybetti. Kızın şüpheli ölümüne ilişkin polis inceleme başlattı.
14.06.2023 Gündem
Ronaldo'dan depremzedelere yardım! İngiliz basını duyurdu
Ronaldo'dan depremzedelere yardım! İngiliz basını duyurdu Devre arasında Arabistan ekibi Al- Nassr'a transfer olan Ronaldo'nun Türkiye ve Suriye'de depremden etkilenen insanlara yardım ettiği ortaya çıktı.
5.03.2023 Futbol
Eşini boğdu, duvara fırlattı! 'Pes' dedirten savunma: Şeytan istedi
Eşini boğdu, duvara fırlattı! 'Pes' dedirten savunma: Şeytan istedi Samsun'da karısını boğmaya teşebbüs eden yabancı uyruklu koca 'Şeytan yapmamı istedi' savunmasında bulundu.
25.07.2022 Haberler
Eşini boğdu, duvara fırlattı! 'Pes' dedirten savunma: Şeytan istedi
Eşini boğdu, duvara fırlattı! 'Pes' dedirten savunma: Şeytan istedi Samsun'da karısını boğmaya teşebbüs eden yabancı uyruklu koca 'Şeytan yapmamı istedi' savunmasında bulundu.
25.07.2022 Gündem
‘Kızlar okulda gelecek güvende’
‘Kızlar okulda gelecek güvende’ Kovid-19 salgını sırasında uzaktan eğitim, özellikle internete ve teknolojik cihazlara erişimi olmayan Suriyeli genç kızları, okulu bırakma riskiyle karşı karşıya bıraktı ve erken yaşta zorla evlilik riskini de artırdı.
11.04.2021 Gündem
Annesiyle görüşmesini istemediği kişiyi bıçaklayarak öldürdü
Annesiyle görüşmesini istemediği kişiyi bıçaklayarak öldürdü Pendik'te Suriyeli genç, annesiyle görüşmesini istemediği kişiyi aralarında çıkan kavgada sırtından bıçakladı. Acır olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli polis merkezine giderek teslim oldu.
21.03.2021 Gündem
İstanbul'da susturuculu silahla saldırı! 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da susturuculu silahla saldırı! 1 ölü, 1 yaralı İstanbul Fatih'te bir iş hanında para transfer merkezindeki susturuculu silahlı saldırıda dükkan sahibi öldü, yanındaki kişi yaralandı. İş hanındaki esnafın da yardımıyla yakalanan şüpheli Fatih H'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
31.12.2020 Haberler
İstanbul'da susturuculu silahla saldırı! 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da susturuculu silahla saldırı! 1 ölü, 1 yaralı İstanbul Fatih'te bir iş hanında para transfer merkezindeki susturuculu silahlı saldırıda dükkan sahibi öldü, yanındaki kişi yaralandı.  İş hanındaki esnafın da yardımıyla yakalanan şüpheli Fatih H'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
31.12.2020 Gündem
Kıskançlık krizine girip kendisinden 19 yaş küçük eşini bıçakladı!
Kıskançlık krizine girip kendisinden 19 yaş küçük eşini bıçakladı! Adana’da İmad El-Mansur Muhammet Suphi (39), dini nikahla birlikte yaşadığı Kevser El-İsa Hasan'ı (20) kıskançlık nedeniyle balkonda dövüp, banyoda belinden ve sırtından bıçaklayarak, yaraladı. Suriyeli genç kadın, hastaneye kaldırılırken, vatandaşı Suphi ise gözaltına alındı.
28.12.2020 Haberler
Kıskançlık krizine girip kendisinden 19 yaş küçük eşini bıçakladı!
Kıskançlık krizine girip kendisinden 19 yaş küçük eşini bıçakladı! Adana’da İmad El-Mansur Muhammet Suphi (39), dini nikahla birlikte yaşadığı Kevser El-İsa Hasan'ı (20) kıskançlık nedeniyle balkonda dövüp, banyoda belinden ve sırtından bıçaklayarak, yaraladı. Suriyeli genç kadın, hastaneye kaldırılırken, vatandaşı Suphi ise gözaltına alındı.
28.12.2020 Gündem
Pazarda ölümle sonuçlanan kavgada iddianame tamamlandı!
Pazarda ölümle sonuçlanan kavgada iddianame tamamlandı! Bursa’nın Gürsu ilçesinde 3 kardeşiyle birlikte pazarda çıkan kavgada Suriyeli genç Hamza Acan’ı (17) darbederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve yaşı 18'den büyük olduğu için dosyası ayrılan Mustafa S. hakkında ‘Çocuğu kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yaşları 18'den küçük olan 3 kardeşin yargılaması ise Bursa Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılıyor. 
20.10.2020 Gündem
Alışverişe çıkan kızı kaçırdılar! Ortalık savaş alanına döndü
Alışverişe çıkan kızı kaçırdılar! Ortalık savaş alanına döndü Şanlıurfa’da, alışverişe çıkan Suriye uyruklu genç kız silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Durumu fark eden genç kızın yakınları kovaladıkları kişilerin bulunduğu aracı çarparak durdurdu. İki grup arasında çıkan ve polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavganın ardından kaçırılan kız kurtarıldı, şüpheliler gözaltına alındı.
22.09.2020 Haberler
Son dakika... Alışverişe çıkan kızı kaçırdılar! Ortalık savaş alanına döndü
Son dakika... Alışverişe çıkan kızı kaçırdılar! Ortalık savaş alanına döndü Şanlıurfa’da, alışverişe çıkan Suriye uyruklu genç kız silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Durumu fark eden genç kızın yakınları kovaladıkları kişilerin bulunduğu aracı çarparak durdurdu. İki grup arasında çıkan ve polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavganın ardından kaçırılan kız kurtarıldı, şüpheliler gözaltına alındı.
22.09.2020 Gündem
BM Göç Ajansı’ndan Kilis’e kütüphane
BM Göç Ajansı’ndan Kilis’e kütüphane Suriye’de iç savaşın başladığı 2011 yılından beri yoğun göç alan kentlerin başında gelen Kilis’te eğitim-öğretim ve kültür alanındaki eksikliği gidermek için Birleşmiş milletler (BM) Göç Ajansı tarafından Suriyeli ve Türk öğrenciler için kütüphane kuruldu.
25.08.2020 Gündem
Haliç'te korku dolu anlar! Fotoğraf çekerken boğuluyordu
Haliç'te korku dolu anlar! Fotoğraf çekerken boğuluyordu İstanbul Haliç’te e fotoğraf çekerken denize düşen kişiyi çevredekiler kurtardı.
23.08.2020 Gündem
Denizde boğulan Suriyeli genç Sakarya'da toprağa verildi
Denizde boğulan Suriyeli genç Sakarya'da toprağa verildi Sakarya’nın Karasu ilçesinde, Filistinli arkadaşı Hamza Alasqhar birlikte girdiği denizde dalgalara kapılarak boğulan Suriye uyruklu Bilal Zarife’nin (23) cenazesi Serdivan ilçesinde toprağa verildi.
8.06.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polis kurşunuyla hayatını kaybeden gencin babasına taziye telefonu
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polis kurşunuyla hayatını kaybeden gencin babasına taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da polisin ihtarına uymayarak kaçması üzerine uyarı ateşiyle kazara vurulan Suriyeli gencin babasına taziyelerini iletti. Erdoğan, elim hadise nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek olayla ilgili hukuki sürecin başladığını ve konunun takipçisi olunacağını belirtti. Öte yandan dün Afrin'de terör örgütü PKK/YPG tarafından gerçekleştirilen kanlı saldırıyı hazırlayan teröristin yakalandığını da kaydetti
29.04.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten son dakika açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten son dakika açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "27 Nisan, Türk siyasi tarihinde bir dönüm noktasıdır. İlk defa bir Cumhuriyet hükümeti, verilmek istenen bir muhtırayı, tebliğ edilmek istenen bir muhtırayı kabul etmemiş, tebellüğ etmemiş ve aynen iade etmiştir. Bu, Türk siyasi tarihinin demokratikleşmesi, sivil siyasetin tahkim edilmesi bakımından bir dönüm noktasıdır." dedi.
28.04.2020 Siyaset
Bahçelievler'de dövüp gasp ettiler, şikayete giderken yolda fenalaşıp öldü
Bahçelievler'de dövüp gasp ettiler, şikayete giderken yolda fenalaşıp öldü Bahçelievler'de teyzesi ile birlikte konfeksiyon atölyesi işleten Suriyeli genç, Suriyeli 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Diktiği montları ve 20 bin lira parasını da alan saldırganlardan şikayetçi olmak için polis merkezine doğru giden genç, yolda fenalaştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz gencin fenalaşarak yere yığıldığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
17.02.2020 Gündem
Kavgaya alışveriş yapan sivil polis müdahale etti!
Kavgaya alışveriş yapan sivil polis müdahale etti! İstanbul Esenyurt'ta Suriyeliler arasında çıkan kavgaya o sırada sokakta alışveriş yapan sivil polis memuru müdahale etti
12.02.2020 Haberler
Kavgaya alışveriş yapan sivil polis müdahale etti!
Kavgaya alışveriş yapan sivil polis müdahale etti! İstanbul Esenyurt'ta Suriyeliler arasında çıkan kavgaya o sırada sokakta alış veriş yapan sivil polis memuru müdahale etti.
12.02.2020 Gündem
AKUT gönüllülerinden: Nasıl kurtarıcı olunur?
AKUT gönüllülerinden: Nasıl kurtarıcı olunur? AKUT gönüllüleri Ayşenur Kozanoğlu Büyük ve Cem Perçimli, deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarında görev almak isteyenlerin nasıl bir eğitimden geçtiğini anlattı
2.02.2020 Pazar
“Barış hayattaki en önemli şey”
“Barış hayattaki en önemli şey” Altı yıl boyunca Doğu Guta’da bulunan bir yeraltı hastanesini yöneten ve buradaki cesaretiyle Raoul Wallenberg Ödülü’ne layık görülen Suriyeli Dr. Amani Ballour, “Barış hayattaki en önemli şey” diyor
26.01.2020 Pazar
Suriyeli genç, Türk askerine teşekkür etti
Suriyeli genç, Türk askerine teşekkür etti Barış Pınarı Harekâtı ile huzur ve güven ortamının sağlandığı bölgede yaşayan Suriyeli genç, Türk askerine teşekkür etti.
18.12.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Genç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.