Süs Havuzu

Süs Havuzu

Son dakika süs havuzu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan süs havuzu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan süs havuzu haber sayfamızda...

Süs Havuzu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 470 süs havuzu haberi bulunmuştur.
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Belediyenin süs havuzu çocukların aquaparkı oldu
Belediyenin süs havuzu çocukların aquaparkı oldu Hava sıcaklığının 37 derece ölçüldüğü Bolu'da sıcaktan bunalan çocuklar tehlikeye rağmen belediyenin süs havuzuna girerek serinledi. Çocuklar polis ekipleri tarafından süs havuzundan uzaklaştırıldı.
6.08.2023 Haberler
Diyarbakır’da termometreler 44 dereceyi gösterdi! Çocuklar süs havuzuna akın etti
Diyarbakır’da termometreler 44 dereceyi gösterdi! Çocuklar süs havuzuna akın etti Diyarbakır'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığında termometreler 44 dereceyi gösterdi. Kentte dışarı çıkanların çoğu gölgelik alanları tercih ederken, çocuklar süs havuzlarına girdi.
6.07.2023 Haberler
Antalya'da çocukların tehlikeli serinlik sezonu açıldı
Antalya'da çocukların tehlikeli serinlik sezonu açıldı Antalya'da sıcak havayla birlikte serinlemek isteyen çocuklar, tehlikeye rağmen parkların içerisindeki süs havuzlarında yüzüyor.
5.07.2023 Haberler
Diyarbakır’da çocukların tehlikeli eğlencesi başladı
Diyarbakır’da çocukların tehlikeli eğlencesi başladı Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Anzele Parkı'nda bulunan süs havuzuna, yasak ve tehlikeli olmasına karşın çocuklar, bu yıl da serinlemek için girmeye başladı. Çocuklar yaklaşık 3 metrelik yükseklikten havuza atlarken, mahallede oturan Metin Sönmez, bu durumun tehlikeli bir eğlence haline dönüştüğünü söyledi.
12.05.2023 Haberler
Safranbolu: Her daim canlı kalan bir dünya mirası
Safranbolu: Her daim canlı kalan bir dünya mirası Tarihi konaklarıyla, mimarisiyle, konumuyla Osmanlı'nın önemli bölgelerinden biri olan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Safranbolu'da en yenisi yüz yıldır ayakta duran evlerin arasında yapacağınız kültürel veya fotoğrafçılık temalı bir gezi sizi tarihin derinliklerinde hissettirecek. Birçok detayıyla insana hayranlık veren Safranbolu'ya gelin hep birlikte Molatik olalım...
26.12.2022 Doğa
Tij Nedir, Ne İşe Yarar? Tij Nerelerde Kullanılır?
Tij Nedir, Ne İşe Yarar? Tij Nerelerde Kullanılır? Günümüzde yapı malzemeleri içerisinde pek çok ürün bulunmaktadır. Bunlardan birisi de tij olmaktadır. Tij inşaatlarda kullanılan yapı elemanlarından birisi olmaktadır. Peki, tij nedir, ne işe yarar? Tij nerelerde kullanılır detayları ile derledik.
15.09.2022 Eğitim
Yer: Antalya! Süs havuzunda polisi alarma geçiren ihbar
Yer: Antalya! Süs havuzunda polisi alarma geçiren ihbar  Antalya’da süs havuzunda serinleyip kalemle elini kırmızıya boyayan genç kız, polis ekiplerini alarma geçirdi.
28.07.2022 Gündem
Saruhanlı Belediye Pasajı yeni yüzüyle hizmette
Saruhanlı Belediye Pasajı yeni yüzüyle hizmette Saruhanlı Belediyesi tarafından belediye pasajında başlatılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.
24.05.2022 Ege
Efeler’e simge sokak
Efeler’e simge sokak Efeler’i marka kent yapma yolunda projelerini hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi’ndeki Münir Özkul Sokak’ın açılış töreninde söz verdiği Adile Naşit Sokak’ın yapımında sona gelindi.
22.04.2022 Ege
Sadece gündüz ısırıyor! Marmara, Ege ve Karadeniz alarmda
Sadece gündüz ısırıyor! Marmara, Ege ve Karadeniz alarmda Son dönemde başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ilde endişe yaratan böcek istilaları yaşandı. Önümüzdeki bahar ve yaz aylarına ilişkin uyarılarda bulunan uzmanlar da özellikle insanları gündüz ısıran bir sivrisineğe karşı Marmara, Ege ve Karadeniz için dikkatli olunması çağrısında bulundu.
2.03.2022 Gündem
Kaçak yapılar yıkıldı Oran düğmeye bastı
Kaçak yapılar yıkıldı Oran düğmeye bastı Çeşme Belediyesi, meydanda yıllardır sorun haline gelen kaçak yapıları birer birer kaldırdı.
31.01.2022 Ege
Son dakika: Yılbaşında kar yağacak mı? Meteoroloji raporunu yayımladı
Son dakika: Yılbaşında kar yağacak mı? Meteoroloji raporunu yayımladı Gelen son dakika haberine göre; 2021 yılının son günlerinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde devam ediyor. Herkes İstanbul'da önceki günlerde etkisini gösteren kar yağışının devam edip etmeyeceğini, yıl başında kar yağışı olup olmayacağını merak ediyor. Meteoroloji'den gelen yeni rapor tüm bu sorulara açıklık getirdi.
25.12.2021 Gündem
Ankara'da hava sıcaklığı eksi 5 dereceye düştü! Kuğulu Park buz tuttu
Ankara'da hava sıcaklığı eksi 5 dereceye düştü! Kuğulu Park buz tuttu Ankara'da etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklığı eksi 5 dereceye kadar düştü. Ankara'nın simgelerinden olan Kuğulu Park'ta kuğuların bulunduğu süs havuzu ise buz tuttu.
23.12.2021 Haberler
Ankara'da hava sıcaklığı eksi 5 dereceye düştü! Kuğulu Park buz tuttu
Ankara'da hava sıcaklığı eksi 5 dereceye düştü! Kuğulu Park buz tuttu Ankara'da etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklığı eksi 5 dereceye kadar düştü. Ankara'nın simgelerinden olan Kuğulu Park'ta kuğuların bulunduğu süs havuzu ise buz tuttu.
23.12.2021 Gündem
Çeşme’ye yakışır meydan
Çeşme’ye yakışır meydan Çeşme Belediyesi, Çeşme Meydanı’nda yıllardır sorun haline gelen kaçak yapıları birer birer kaldırdı.
20.12.2021 Ege
167 odalı otel ihaleyle satılacak
167 odalı otel ihaleyle satılacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre İstanbul Şile'de bulunan 167 odalı otel ihaleyle satılacak.
16.09.2021 Ekonomi
Son dakika I İstanbul'da hissedilen sıcaklık 42 derece oldu
Son dakika I İstanbul'da hissedilen sıcaklık 42 derece oldu İstanbul'da sıcak hava bunaltıcı boyuta ulaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre kentte hava sıcaklığı 35 dereceye kadar yükseldi. Sıcaklığa nem de eklenince hissedilen sıcaklık 42 derece oldu. Öte yandan, birkaç gündür etkili olan kavurucu sıcaklar yüzünden bunalan İstanbullular, çeşitli yöntemlerle serinlemenin yollarını arıyor.
18.07.2021 Gündem
Tehlikeye rağmen süs havuzuna atlıyorlar!
Tehlikeye rağmen süs havuzuna atlıyorlar! Adana’da çocukların, üzerinde 'Dikkat ölüm tehlikesi' yazan elektrik trafosunun üzerine çıkıp süs havuzuna atlaması, yürekleri ağızlara getirdi.
12.07.2021 Gündem
Parklar yenileniyor
Parklar yenileniyor Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sarıana Mahallesi’ndeki Ilıca Parkı’nı yenilemek için çalışmalara başladı.
6.07.2021 Ege
Gökçeköy’e zeytin ofisi ve pazaryeri
Gökçeköy’e zeytin ofisi ve pazaryeri Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Gökçeköy Mahalle meydanında yenileme çalışması başlattıklarını söyledi.
20.04.2021 Ege
Gaziantep'te gölete giren çocuk boğuldu
Gaziantep'te gölete giren çocuk boğuldu Gaziantep'te parktaki süs havuzuna giren işitme engelli Halil İbrahim Yıldız boğuldu. Halil İbrahim Yıldız'ın cansız bedeni, otopsi için ambulansla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
8.04.2021 Haberler
Süs havuzunda acı ölüm! Henüz 9 yaşındaydı
Süs havuzunda acı ölüm! Henüz 9 yaşındaydı Gaziantep'te parktaki süs havuzuna giren işitme engelli Halil İbrahim Yıldız boğuldu. Halil İbrahim Yıldız'ın cansız bedeni, otopsi için ambulansla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
8.04.2021 Gündem
Havuzlu çarşı, eski ihtişamına kavuştu
Havuzlu çarşı, eski ihtişamına kavuştu Saruhanlı Belediyesi, Saruhan Mahallesi’nde yıllardır atıl halde bulunan havuzlu çarşıyı yeniledi, vatandaşın hizmetine sundu.
3.04.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Süs Havuzu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.