Süt

Süt

Son dakika süt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan süt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan süt haber sayfamızda...

Süt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.224 süt haberi bulunmuştur.
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Haberler
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
BUGÜN SATIŞA ÇIKTI! ŞOK 27 Mart-9 Nisan aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışta olacak? Bayram çikolataları ve şekerleri, Kahve Makinesi...
BUGÜN SATIŞA ÇIKTI! ŞOK 27 Mart-9 Nisan aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışta olacak? Bayram çikolataları ve şekerleri, Kahve Makinesi... ŞOK yeni haftanın aktüel kataloğu yayımlandı. Çarşamba günü mağazalarda satışa çıkacak olan ŞOK aktüel ürünler kataloğunda bu hafta satışa çıkacak ürünler arasında Bayramlık çikolata çeşitleri, bayramlık tatlı ve içecek çeşitleri, Mis süt ve süt ürünleri, Arzum Türk Kahvesi Makinesi, Arzum Çay Makinesi, Sinbo AirFryer, Köfte Tepsisi satışta olacak. İşte ŞOK 27 Mart 9 Nisan aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Gözleriniz şişiyorsa dikkat! Bu yiyeceklerden uzak durun
Gözleriniz şişiyorsa dikkat! Bu yiyeceklerden uzak durun Göz şişliği ve göz altı torbaları hepimizin karşılaştığı bir sorundur ve sürekli olarak bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Muhtemelen uykusuzluğun bunlara neden olduğunu düşünüyorsunuz, bu yanlış değil, ancak göz şişkinliğine neden olabilecek ve göz şişkinliğini artırabilecek belirli yiyeceklerin olduğunu biliyor muydunuz? Göz şişliğinden nasıl kurtulacağınızı öğrenmek bu yiyeceklerden uzak durun.
26.03.2024 Cilt Bakımı
Yoğurtta yerli maya dönemi
Yoğurtta yerli maya dönemi BİM, TÜBİTAK’ın tamamen yerli ve milli mayaları ile üretilen ilk yoğurdunu tüketicileri ile buluşturdu.
26.03.2024 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Gıda analizinde ihracat hamlesi
Gıda analizinde ihracat hamlesi Gıdada denetimler artarken 147 akredite gıda kontrol laboratuvarı bulunan Türkiye’ye yurt dışından da analiz için numune gelmeye başladı.
25.03.2024 Ekonomi
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
A Milli Takım'da Avusturya mesaisi başladı!
A Milli Takım'da Avusturya mesaisi başladı! EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Avusturya ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla start aldı.
23.03.2024 Milli Takım
Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu! 'İtici güç değildi'
Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu! 'İtici güç değildi' Real Madrid forması giyen Arda Güler, 19 Haziran 2023'te oynanan Galler maçından sonra ilk kez A Milli Takım forması giydi. İspanyol basını Arda Güler'in Macaristan karşısındaki performansını değerlendirdi.
23.03.2024 Milli Takım
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bingöl’de konuştu. Erbakan, “Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar. Gece gündüz bizden bahsediyorlar ve hepsinin mutabık kaldığı nokta, diyorlar ki: Bu seçimlerde oyunu artıracak tek parti Yeniden Refah Partisi olacaktır” dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak
Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, pamuk üretiminde mazot ve gübre desteği ödemelerinin bugün yapılacağını söyledi.
22.03.2024 Ekonomi
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı?
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı? Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşananlarla ilgili olarak Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterdi. Öte yandan Thiam'ın oruç tuttuğunu açıklayan Üzülmez, hiçbir idmanı kaçırmadığını dile getirdi.
22.03.2024 Fenerbahçe
Çiftçiler için drone merkezi
Çiftçiler için drone merkezi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, proje tanıtım toplantılarını sürdürdü.
22.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesi
Bakan Yumaklı: Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesi Çanakkale’de ‘Tohum ve Sera Örtü Naylonu Dağıtım’ törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesidir. Türkiye’de üretilen daha doğrusu kullanılan her 100 kilogramın 97 kilogramı bu ülke topraklarında üretilir. Bize özgü ata tohumlarımız vardır. Bunların halihazır da 37 çeşidi gen bankamızda kayıt altına ve koruma altına alınmıştır” dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Fatih Erbakan, Salar'da aday tanıttı
Fatih Erbakan, Salar'da aday tanıttı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Önce 31 Mart'ta ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacağız. Arkasından da o belediye hizmetlerimizle 2028'de Yeniden Refah Partisi'ni iktidar yapacağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın Burdur mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin CHP lideri Özel'e çağrı yaptı. Erdoğan, Özel'in 'darbe' sözlerine de tepki gösterdi.
20.03.2024 Gündem
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL Erzincan’ın yöresel lezzetlerinden olan, kavrulmuş un ve yağlı hamurdan yapılan tandır ketesi, tok tutması nedeniyle özellikle sahur sofralarının vazgeçilmezi oluyor .
20.03.2024 Gündem
Arda Güler, Montella'yı mest etti: İşte böyle evlat!
Arda Güler, Montella'yı mest etti: İşte böyle evlat! Real Madrid'de forma giyen Arda güler, milli takım kampında teknik direktör Vincenzo Montella'yı mest etti. İtalyan teknik adam Arda Güler'e bir pozisyonda "İşte böyle evlat" diye seslendi.
20.03.2024 Milli Takım
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız"
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman'da nevruz programına katıldı. Bakırhan "2013 yılındaki barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" dedi.
19.03.2024 Gündem
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de!
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de! A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya maçlarının hazırlıklarını sürdürdü. İdmanda gözler Arda Güler'e çevrildi.
19.03.2024 Futbol
CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı
CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Karıştırıp koltuk altına sürün, ağda görevi görüyor! Favori ikili: Zerdeçal-süt
Karıştırıp koltuk altına sürün, ağda görevi görüyor! Favori ikili: Zerdeçal-süt Koltuk altındaki kıllardan kurtulmak için en kısa yol, jilet yapmaktır. Oldukça pratik görünse de jilet kullanımı daha fazla tüylenmeye ve batık problemlerine neden olur. Özellikle koltuk altı kıllarından kurtaran bu yöntemi mutlaka deneyin.
19.03.2024 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Süt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.