Kenya Kampı’nda doğayı keşfedecekler
Kenya Kampı’nda doğayı keşfedecekler İsviçre’nin ünlü okullarından Le Rosey, çevre sorunlarına duyarlı, doğal kaynakları koruyan, farklı kültürleri tanıyan ve saygı duyan bir nesil yetiştirmek amacıyla Kenya’da Chyulu Wilderness Camp (CWC) adında bir kamp düzenliyor. 12-18 yaş aralığındaki gençlerin katılımına açık olan 12 günlük kamp, ekim ayının başında ilk öğrencilerini alacak. İlk etapta 60 öğrenciyle sınırlı olacak kamp, Türkiye’den de IB okullarının katılımına açık.
12.02.2020 Gündem
Re360 gayrimenkulün büyük buluşması
Re360 gayrimenkulün büyük buluşması RE360,gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin 360 bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 2 günlük bir konferans.
19.11.2019 Ekonomi
'WEDDING BY THE BOSPHORUS' Düğün Festivali'ne davetlisiniz
'WEDDING BY THE BOSPHORUS' Düğün Festivali'ne davetlisiniz Evlilik hazırlığı yapan çiftler, düğün festivaline davetlisiniz. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, 27 – 28 Ocak’ta gerçekleştireceği “WEDDING BY THE BOSPHORUS” Düğün Festivali'ne evlilik hazırlığı yapan bütün çiftleri bekliyor.
24.01.2018 Kültür Sanat