Symbian

Symbian

Son dakika symbian haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan symbian gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan symbian haber sayfamızda...

Symbian

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 symbian haberi bulunmuştur.
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın unutulmaz konserleri Borusan Klasik'te
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın unutulmaz konserleri Borusan Klasik'te Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 2020’yi emin adımlarla ve hız kesmeden uğurluyor… Borusan Klasik’te 29 Aralık-3 Ocak arası her gün saat 19.00’da yayınlanacak, müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan konser kayıtlarında Leticia Moreno, Corinne Winters, Denis Kozhukhin, Katia & Marielle Labèque, Andreas Ottensamer ve Ailyn Pérez solist olarak yer alıyor.
23.12.2020 Kültür Sanat
BİFO, Bülent Yazıcı'ya eşlik ediyor
BİFO, Bülent Yazıcı'ya eşlik ediyor Onursal şefi Gürer Aykal yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, bu ay radyodan yayınlanacak üçüncü konserinde Vivaldi'nin çok sık dinleme fırsatını bulamayacağınız iki yapıtıyla huzurlarınızda olacak. Bu konserde, özellikle barok dönem yorumculuğundaki başarılarıyla ve albümleriyle tanınan Bülent Yazıcı'nın seslendireceği Do Majör Mandolin Konçertosu ve Re Majör Konçerto ile Vivaldi'nin iki farklı yaratım döneminden parlayan örnekler sunulacak. Konser, tüm zamanların en usta bestecilerinden Mozart'ın 33. Senfoni’si ile tamamlanacak.
15.12.2020 Kültür Sanat
BİFO radyo konserleri devam ediyor
BİFO radyo konserleri devam ediyor Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), radyo konserlerine devam ediyor. Bu ay, daha önce kaydedilmiş iki konserle, 10 Aralık ve 17 Aralık’ta dinleyicilerle buluşacak.
8.12.2020 Kültür Sanat
BİFO'dan Aralık ayının ilk konseri
BİFO'dan Aralık ayının ilk konseri Radyonun gücü, dinleyicileri klasik müzik etrafında birleştirmeye devam ediyor! Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 3 Aralık Perşembe günü saat 14.00’teki canlı konser yayınında üç farklı yüzyıldan, üç usta bestecinin yapıtlarından oluşan bir program sunuyor. Daha önce 19.00 olarak açıklanan konser saati, alınan yeni sağlık tedbirleri göz önünde bulundurularak değişti. Konserin Ives, Wagner ve Mozart’ın yapıtlarından oluşan programında, senfonik ve koral repertuvarın yanı sıra operaları da başarılı bir biçimde yöneten genç şef Patrick Hahn şeflik kürsüsünde olacak.
2.12.2020 Kültür Sanat
BİFO Kasım ayının son konseriyle müzikseverlerin karşısında
BİFO Kasım ayının son konseriyle müzikseverlerin karşısında Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın (BİFO) konserleri devam ediyor. Kasım ayının son konserinde dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, Pärt ve Beethoven’dan oluşan bir programla Borusan Klasik radyoda canlı yayında olacak.
24.11.2020 Kültür Sanat
Borusan Quartet canlı yayınla Borusan Klasik'te
Borusan Quartet canlı yayınla Borusan Klasik'te Borusan Quartet, 11 Kasım Çarşamba saat 19.00’da Borusan Klasik radyo üzerinden canlı yayınlanacak konser ile müzikseverlerle buluşacak. Borusan Quartet, 11 Kasım Çarşamba saat 19.00’da Borusan Klasik radyoda duygulara işleyen bir programla canlı yayında olacak.
9.11.2020 Kültür Sanat
Borusan Müzik Evi'nin sesleri Borusan Klasik'te
Borusan Müzik Evi'nin sesleri Borusan Klasik'te Borusan Klasik radyonun sevilen programı “Borusan Müzik Evi”, güz dönemiyle 13 Kasım’dan itibaren her Cuma 23.00-24.00 saatleri arasında Borusan Klasik’te! Programda, Borusan Müzik Evi’nde sahne almış topluluklar, sanatçılar ve organizatörler; müzikseverlere kendi müzik seçkilerini sunacaklar.
5.11.2020 Kültür Sanat
BİFO'dan sezonun ikinci canlı konseri Borusan Klasik'te
BİFO'dan sezonun ikinci canlı konseri Borusan Klasik'te Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın Borusan Klasik’te yayınlanan canlı konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Radyonun gücü ve birleştiriciliği dinleyicileri de klasik müzik etrafında kuşatıyor.
3.11.2020 Kültür Sanat
Spotify, ücretli abone sayısını açıkladı
Spotify, ücretli abone sayısını açıkladı Dünya müziklerine açılan kapı gibi görülen Spotify, hemen herkesin bilgisayarında veya telefonunda kendine yer ediniyor. Rakipleri Apple Music ve Amazon Music ile arasındaki mesafeyi giderek aşan Spotify, aynı şarkıları dinlemekten bıkanların imdadına yetişiyor.
6.02.2020 Teknoloji
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor?
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor? WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
7.12.2018 Teknoloji
WhatsApp yakında belirli telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne zaman ve ne yapmanız gerekiyor
WhatsApp yakında belirli telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne zaman ve ne yapmanız gerekiyor WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
7.12.2018 Teknoloji
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak Bir WhatsApp sözcüsü, kullanıcıların WhatsApp'ı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilmeleri için gerekli işletim sistemlerini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte bir başka rapor da şirketin hangi cihazlarda çalışmayı durduracağı açıklması yapıldı. Peki bu cihazlar hangileri?
4.06.2018 Teknoloji
Nokia 8'i benzersiz kılan 4 özellik ne? Nokia 8'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
Nokia 8'i benzersiz kılan 4 özellik ne? Nokia 8'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Nokia markalı akıllı telefonlarının üreticisi HMD Global, merakla beklenen akıllı telefonu Nokia 8'i tanıttı. Nokia 8, OnePlus 5, HTC U11, Samsung Galaxy S8 gibi amiral gemisi telefonlarla aynı klasmanda bulunuyor. Peki Nokia 8'i diğer telefonlardan ayıran özellikleri neler? Nokia 8'in Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak?
28.08.2017 Teknoloji
Lüks telefon üreticisi Vertu kapanıyor
Lüks telefon üreticisi Vertu kapanıyor Hakan Uzan'ın Mart ayında satın aldığı lüks İngiliz telefon markası Vertu'nun tasfiye edileceği açıklandı.
14.07.2017 Teknoloji
WhatsApp 30 gün sonra o telefonlardan desteğini çekiyor
WhatsApp 30 gün sonra o telefonlardan desteğini çekiyor Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, bazı eski sürüm mobil işletim sistemlerinden desteğini çekeceğini açıklamıştı. Şimdi WhatsApp'ın desteğini çekeceği telefonlar için 30 günlük süre kaldı.
1.06.2017 Teknoloji
Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi
Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi Whatsapp'tan kullanıcılarına kötü bir haber geldi. Whatsapp mobil haberleşme aracı artık bazı model telefonlarda hiçbir şekilde çalışmayacak. Son tarih ise 30 Haziran 2017... Milyonlarca insanın merak ettiği Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi. İşte o liste...
6.03.2017 Gündem
WhatsApp o telefonlara desteğini çekiyor
WhatsApp o telefonlara desteğini çekiyor WhatsApp, bundan sonra işletim sistemi sürümü eskide kalan ve artık güncelleme almayan akıllı telefonlar için desteğini çekecek.
2.01.2017 Teknoloji
Nokia’nın Piyasaya Sürmediği Özel Tablet Modeli…
Nokia’nın Piyasaya Sürmediği Özel Tablet Modeli… Yürütme haklarını Microsoft’a devreden Nokia, piyasaya sürmediği, hatta tanıtmadığı özel bir tablet modelini gün yüzüne çıkardı…
17.09.2015 Teknoloji
Efsane “Yılan Oyunu” Yıllar Sonra Geri Döndü!
Efsane “Yılan Oyunu” Yıllar Sonra Geri Döndü! 2000’li yılların aa, Angry Bird, Flappy Bird, Candy Crash Saga’sı olan efsane “Yılan oyunu” aynı ekiple yıllar sonra geri ...
15.05.2015 Teknoloji
Finlandiya'dan Akıllı Telefon Atılımı
Finlandiya'dan Akıllı Telefon Atılımı Nokia'ya hemşeri rakip geliyor!
22.11.2013 Teknoloji
Android'ten Daha Hızlısı Yok!
Android'ten Daha Hızlısı Yok! Akıllı cihazların üretilmesinin hemen ardından kendilerini dev bir rekabetin içinde bulan üreticiler, hünerlerini işletim sistemleriyle sergiliyor! En hızlı büyüyen işletim sistemi Android! Peki ya iOS?
15.11.2013 Teknoloji
Nokia 515 Satışa Sunuldu!
Nokia 515 Satışa Sunuldu! Akıllı telefon pazarındaki yoluna Windows Phone 8’li Lumia ailesiyle devam etme kararı alan Nokia, bir önceki işletim sistemi S40’ı kullanan “Nokia 515” modelini satışa sundu!
29.08.2013 Teknoloji
‘S4’ ya da ‘iPhone 5’  işte bütün mesele bu
‘S4’ ya da ‘iPhone 5’ işte bütün mesele bu Akıllı cep telefonu yarışı Apple iPhone 5 ve Samsung Galaxy 4 arasında düğümlendi. İkisinin de birbirinden üstün özellikleri olsa da ‘bu telefon daha iyi’ dedirtecek bir fark yok. HTC One’ı da es geçmemeli
28.04.2013 Ekonomi
HTC’ye En Büyük Darbe Nokia’dan Geldi!
HTC’ye En Büyük Darbe Nokia’dan Geldi! Uzun bir süre teknoloji dünyasına Symbian ile devam eden Nokia’nın popülerliğini yitirmesi tehdidinden sonra Windows Phone 8 ile büyük bir anlaşma yoluna gitmesi, pazardaki gücünü tekrar kazanmasına neden oldu.
26.03.2013 Teknoloji
iPhone 5'e yedincilik şoku!
iPhone 5'e yedincilik şoku! Bu satış rakamları Apple'ı çok üzecek: İşte, iPhone 5'in ancak yedinci olabildiği o liste!
5.02.2013 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Symbian ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.