Suriye'deki ABD askerlerinin akıbeti belli oldu!
Suriye'deki ABD askerlerinin akıbeti belli oldu! ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Başkan Donald Trump'ın kararıyla Suriye'den çekilen bin civarındaki Amerikan askerinin Irak'ın batısına gideceğini duyurdu.
20.10.2019 Dünya
Dünyayı sarsan krizde bomba iddia! ABD'nin elinde test sonuçları var
Dünyayı sarsan krizde bomba iddia! ABD'nin elinde test sonuçları var ABD yönetiminin, Suriye'den temin ettiği kan ve  idrar örnekleri üzerinden Doğu Guta'da kimyasal silah kullanıldığından emin  olduğu ve saldırının arkasında Suriye rejiminin bulunduğu kanaatine vardığı  bildirildi.
13.04.2018 Dünya
ABD'den flaş Kuzey Kore iddiası! Resmen Suriye'ye gönderdiler...
ABD'den flaş Kuzey Kore iddiası! Resmen Suriye'ye gönderdiler... Kuzey Kore'nin Suriye'ye kimyasal silah yapımında kullanılabilecek materyaller gönderdiği belirtildi.
28.02.2018 Dünya
Astana'daki Suriye toplantısı
Astana'daki Suriye toplantısı Askeri muhalefet Astana'da yarın düzenlenecek Suriye konulu toplantıya katılacağını açıkladı
15.02.2017 Dünya
Tel Abyad'da IŞİD bayrağı indirildi YPG bayrağı çekildi
Tel Abyad'da IŞİD bayrağı indirildi YPG bayrağı çekildi Türkiye'nin güney sınırında bulunan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin sınır komşusu Tel Abyad'ın tamamının Kürt güçler tarafından ele geçirildiğinin duyurulması ardından IŞİD bayrağı inndirilip yerine YPG bayrağı çekildi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Davutoğlu: Ha Hitler'in elini sıkmışsın ha Esed'in
Davutoğlu: Ha Hitler'in elini sıkmışsın ha Esed'in Başbakan Ahmet Davutoğlu, Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, "Suriye rejimiyle müzakere etmek zorundayız" sözlerini AKP grup toplantısında eleştirdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Evsizlere çorba dağıtmak için pedal çevirenler
Evsizlere çorba dağıtmak için pedal çevirenler İstanbul'da en az 10 bin kişinin evsiz olduğu, bu sayının Suriyeli mültecilerle daha da arttığı tahmin ediliyor. BBC Türkçe'den Rengin Arslan bir gece boyunca İstanbul'da evsizlere çorba dağıtan Engelsiz Çorba gönüllüleriyle birlikteydi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Putin'in Türkiye ziyareti Rusya'da nasıl yorumlanıyor?
Putin'in Türkiye ziyareti Rusya'da nasıl yorumlanıyor? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretinden Moskova'nın beklentileri ne? Rus basını ziyareti nasıl değerlendiriyor? BBC Rusça Servisi haber editörü Famil İsmailov, Putin'in Ankara ziyaretini değerlendirdi.
11.09.2019 Haberler
Eski IŞİD militanı: Örgüte korkudan katıldım
Eski IŞİD militanı: Örgüte korkudan katıldım Suriye'de Irak Şam İslam Devleti saflarında savaşıp daha sonra örgütten kaçan eski bir militan, örgüte neden katıldığını ve sonra neden ayrıldığını BBC'ye anlattı. Paul Wood eski IŞİD militanı ile, saklandığı Türkiye'de görüştü.
11.09.2019 Haberler
Suriyeli muhaliflerin İstanbul'daki 'erken uyarı' radyosu
Suriyeli muhaliflerin İstanbul'daki 'erken uyarı' radyosu Suriye'de 4. yılına yaklaşan savaşın medya ayağı da var. Muhalifler, Suriye dışında kurdukları radyo ve televizyonlardan, Suriye içindekileri rejimin olası saldırılarına karşı uyarıyor. Mark Lowen, İstanbul'da bu radyolardan birini ziyaret etti.
11.09.2019 İlginç Videolar
BM Temsilcisi: Suriye krizinin çözümü için yeni bir fırsat var
BM Temsilcisi: Suriye krizinin çözümü için yeni bir fırsat var BBC'ye konuşan BM'nin Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, IŞİD tehdidinin Suriye'deki krizin çözümü için yeni bir olanak yaratabileceğini söyledi. Esad yönetimi, BM'nin "çatışmaların dondurulmasını" içeren yeni planını değerlendireceğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Kobani'de yaşam: Bir kadın anlatıyor
Kobani'de yaşam: Bir kadın anlatıyor Kobani'de IŞİD ile Kürt YPG güçlerinin çatışması arasında yaşamaya devam eden çok sayıda kadın ve çocuk var. BBC'den Mehrdad Farahmand o kadınlardan biri olan Roşan İsso'ya Kobani'deki hayatın nasıl olduğunu sordu.
11.09.2019 Haberler
13 yaşındaki Suriyeli çocuk: IŞİD'e katılacağım
13 yaşındaki Suriyeli çocuk: IŞİD'e katılacağım Suriye'de Irak Şam İslam Devleti saflarında birçok çocuk da savaşıyor. BBC, bunlardan biri olmak isteyen "cihatçı" bir çocukla Türkiye'de görüştü. "Doğru yolu buldum" diyen 13 yaşındaki çocuğun bu kararını, annesi de destekliyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Peşmerge Suruç'ta havai fişeklerle karşılandı
Peşmerge Suruç'ta havai fişeklerle karşılandı Irak'taki Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin IŞİD ile savaşmak üzere Kobani'ye gönderdiği peşmerge güçleri, dün gece Şanlıurfa'da tezahürat ve havai fişeklerle karşılandı. Peşmergelerin bir kısmı Mürşitpınar'dan Kobani'ye geçmeye başladı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Peşmerge konvoyu Mardin'den Türkiye'ye girdi
Peşmerge konvoyu Mardin'den Türkiye'ye girdi Kuzey Irak'taki Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin Suriye'nin Kobani kentine gönderdiği peşmerge güçleri, konvoy halinde Mardin'deki Habur sınır kapısından Türkiye'ye girdi. Konvoya Türk zırhlı araçları eşlik ediyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kobani'ye iki ağır hava saldırısı düzenlendi
Kobani'ye iki ağır hava saldırısı düzenlendi ABD'nin önderliğindeki koalisyon güçleri bu sabah Kobani'ye iki ağır hava saldırısı düzenledi. Türkiye'nin Suriye sınırındaki Kobani'de peş peşe meydana gelen ve IŞİD hedeflerini vurduğu tahmin edilen patlamalar, sınırın Türkiye tarafından da izlendi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Davutoğlu: Suriye'de bütünlüklü bir stratejiden yanayız
Davutoğlu: Suriye'de bütünlüklü bir stratejiden yanayız Başbakan Ahmet Davutoğlu Türkiye'nin Suriye politikasını ve uluslararası koalisyondan beklentilerini BBC'ye değerlendirdi. Davutoğlu, kamuoyunu tatmin etmek için sadece Kobani'ye yardıma yönelik bir stratejiyi kabul etmeyeceklerini söyledi.
11.09.2019 İlginç Videolar
ABD'den Suriye'ye: YPG'de bir Amerikalı asker
ABD'den Suriye'ye: YPG'de bir Amerikalı asker Irak ve Afganistan'da savaşmış eski bir Amerikan askeri, şimdi Suriye'de Kürt YPG güçleri ile birlikte IŞİD'e karşı savaşıyor. Jeremy adlı Amerikalı asker, 'bazılarının intihar olarak gördüğü' Suriye'ye gitme kararını ve IŞİD ile savaşı BBC'ye anlattı.
11.09.2019 Haberler
Kobani'de IŞİD'e yönelik en kapsamlı bombardıman
Kobani'de IŞİD'e yönelik en kapsamlı bombardıman ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon, Suriye ve Irak'taki IŞİD hedeflerine yönelik süren operasyonda, şu ana kadarki en kapsamlı bombardımanı gerçekleştirdi. Koalisyonun uçakları Suriye'de Kobani yakınlarında 21 IŞİD hedefini vurdu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Genç kızların Paris'ten Suriye'ye 'cihad yolculuğu'
Genç kızların Paris'ten Suriye'ye 'cihad yolculuğu' Batılı ülke hükümetleri, cihad için Suriye ve Irak'a giden on binlerce kişiye odaklanırken, Avrupa'daki güvenlik uzmanları, giderek artan sayıdaki genç kız ve kadının da Suriye ve Irak'a gitmekte olduğuna dikkat çekiyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kobani'ye yeni hava saldırıları düzenlendi
Kobani'ye yeni hava saldırıları düzenlendi Üç haftadan uzun süredir Suriye'nin Türkiye sınırındaki Kobani kentinde IŞİD ile Kürt güçler arasında devam eden yoğun çatışmalarda hava saldırıları da devam ediyor. Saldırıların ardından Kobani'den yoğun bir duman yükseldiği görüldü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Âlâ: Kobani eylemlerinde 31 ölü, 351 yaralı
Âlâ: Kobani eylemlerinde 31 ölü, 351 yaralı Türkiye İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, düzenlenen Kobani eylemlerinde 31 kişinin öldüğünü 351 kişinin yaralandığını, 1000'den fazla kişinin gözaltına alındığını söyledi. Âlâ, 'Marjinal gruplar, şiddet eylemleriyle ait oldukları kimliğe zarar veriyorlar' dedi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Kobani'de çatışmalar şiddetlenirken hava operasyonları sürüyor
Kobani'de çatışmalar şiddetlenirken hava operasyonları sürüyor Türkiye Suriye sınırındaki Kobani'de Kürt güçlerle IŞİD arasındaki çatışmalar şiddetlenirken, kasabaya düzenlenen hava saldırıları da devam ediyor. Son gelen bilgiler, IŞİD'in şehir merkezine yönelik yeni bir saldırı başlattığı yönünde.
11.09.2019 Haberler
Kobani yakınlarında IŞİD hedefleri vuruluyor
Kobani yakınlarında IŞİD hedefleri vuruluyor Amerika Birleşik Devletleri önderliğindeki koalisyonun IŞİD militanlarına karşı yürüttükleri operasyon sürüyor. Türkiye sınırındaki Kobani'de, IŞİD ve YPG arasındaki çatışmalar sürerken koalisyon güçleri de Kobani ve çevresine hava saldırıları düzenliyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Erdoğan: Eleştiriler haksız; karalılığımız sorgulanamaz
Erdoğan: Eleştiriler haksız; karalılığımız sorgulanamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada 'IŞİD eli kanlı bir terör örgütüdür. Türkiye'nin yaptığı tüm fedakârlıklara rağmen haksız eleştiriler var' dedi.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri