A'dan Z'ye festival rehberi
A'dan Z'ye festival rehberi Exit, Tomorrowland, Unplugged Music Festival, Sziget, Burning Man… Yazın en keyifli etkinliği festivaller için dünyanın dört bir yanında geri sayım sürüyor. Peki festival çantasında neler olmalı, etkinlikler nasıl takip edilmeli? Hepsinin cevabı Tripoki’nin A’dan Z’ye Festival Rehberi’nde…
11.07.2018 Tatil
Vodafone Freezone’lular Sziget’te türk sanatçılarla buluştu
Vodafone Freezone’lular Sziget’te türk sanatçılarla buluştu Gençlerin ortak noktası müziği sahiplenen Vodafone FreeZone, Avrupa’nın en büyük müzik festivali Sziget’te 8 FreeZone’luya çok özel bir deneyim yaşattı. Festival boyunca VIP çadır alanında konaklayan FreeZone’lu gençler, Sziget Festivali’nde sahne alan Türk sanatçılar Gaye Su Akyol ve Bubituzak ile tanışma imkânı buldu. Genç FreeZone’luların sorularını yanıtlayan sanatçılar, Sziget’e ilk kez katıldıklarını ve gördükleri yoğun ilgiden çok memnun kaldıklarını belirttiler.
7.09.2017 Ekonomi
Ağustos'ta festival tatili Sziget'e gidiyoruz!
Ağustos'ta festival tatili Sziget'e gidiyoruz! 11-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sziget Festivali’nde 70 ülkeden gelen 400.000 festival severle birlikte 60’tan fazla sahnede yüzlerce dünya yıldızını görecek, bir hafta boyunca hiç durmadan fütursuzca eğlenerek Özgürlük Adası’nın keyfini çıkaracağız.
13.05.2014 Kültür Sanat