Takım Oyunu

Takım Oyunu

Son dakika Takım Oyunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Takım Oyunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Takım Oyunu haber sayfamızda...

Takım Oyunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.766 takım oyunu haberi bulunmuştur.
Meliha Diken: Çok değerli bir sezon oldu!
Meliha Diken: Çok değerli bir sezon oldu! Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Meliha Diken, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu yorumladı.
21.04.2024 Voleybol
Sarunas Jasikevicius: Biraz fazla bireysel oyun oldu!
Sarunas Jasikevicius: Biraz fazla bireysel oyun oldu! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Mavi Takım'dan bir isim ise üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. Survivor'da bu hafta da gerilim tavan yaptı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı.
3.04.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı! Trendyol 1. Lig'de son 4 maçından sadece 2 puan çıkarabilen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Çok iyi futbol izlemedik ama çok nitelikli sportmenlik örneklerine tanıklık ettik. Play Off yarışı kızışıyor. Kalan 7 haftalık periyotta puan kayıplarının önüne geçmek zorundalar’’
22.03.2024 1.Lig
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor'
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor' Survivor'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. İletişim oyununun kazananı final turunda belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Cadde
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Zehra Güneş'in kendisine verdiği destekten bahseden Kaçmaz, Eda Erdem ve Dilay Özdemir sorularını cevaplandırdı.
20.03.2024 Voleybol
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali?
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali? Trendyol 1. Lig’de son 8 karşılaşmadan 6 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet alan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Ligin bitiminde bu çocuklar ne kadar gelişecek, ne kadar büyüyecek ve özgüven kazanacaklar. En önemlisi Altay’ı indiği yerden tekrar yukarıya taşıyabilecekler mi?’’ dedi.
13.03.2024 1.Lig
Spor yazarları Fenerbahçe-Pendikspor maçını değerlendirdi: Nasıl oluyor da tuzağa düşüyor?
Spor yazarları Fenerbahçe-Pendikspor maçını değerlendirdi: Nasıl oluyor da tuzağa düşüyor? Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Kadıköy'de Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin galibiyetini değerlendirdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Okan Kocuk, Ankaragücü maçı öncesi iddialı: 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum
Okan Kocuk, Ankaragücü maçı öncesi iddialı: 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak ligde son haftalara girdiklerinin altını çizdi.
9.03.2024 Samsunspor
Bakan Yerlikaya: 21 bin 153 operasyonda 782 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 21 bin 153 operasyonda 782 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un huzurunun, Türkiye’nin huzuru için olmazsa olmazı olduğunu belirterek "Tüm 81 şehrimiz, 922 ilçemiz, dünyadaki devletlerin içerisinde, iç güvenliği en iyi yapabilen bir ülke olabilmek için suç işlenmesini önleyici duruşunu dirençli hale getirmek" amacıyla çalıştıklarını söyledi.
6.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
3.03.2024 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
25.02.2024 Diğer
İLK İSİM BELLİ OLDU! SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 24 Şubat Survivor ilk eleme adayı kim oldu?
İLK İSİM BELLİ OLDU! SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 24 Şubat Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana! Geçtiğimiz hafta eleme düllosu gerçekleştirilmiş ve adaya veda eden ise mavi takımdan Dora olmuştu. Kırmızı ve mavi takımlar yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışında yeniden karşı karşıya geldi. Öte yandan mavi takıma giden ismin yerine yeni yarışmacı dahil oldu. Peki, 24 Şubat Survivor eleme adayı kim oldu?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'da yanlış strateji Avrupa'dan etti! Köhn yetişmedi, Aurier katkı veremedi
Galatasaray'da yanlış strateji Avrupa'dan etti! Köhn yetişmedi, Aurier katkı veremedi Galatasaray’daki yanlış strateji, sarı-kırmızılıların Avrupa’daki sonunu getirdi. Sparta Prag karşısında orijini bek olmayan iki futbolcu, alınan ağır yenilgi ve elenmede birinci derecede etkili oldu. Sol bek Köhn listeye yetişmedi, sağ bek Aurier hiç katkı veremedi.
24.02.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Çek muhabirlere tepki! 'Siz konuşun isterseniz'
Okan Buruk'tan Çek muhabirlere tepki! 'Siz konuşun isterseniz' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag'a 4-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
90+3 Ege'de Futbol | Goca Bodrum geliyor
90+3 Ege'de Futbol | Goca Bodrum geliyor Son 4 maçta 3. galibiyetini alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Trendyol 1. Lig’de üst sıralar her şey olabilecek bir puan sıralamasına doğru evriliyor. Geçen sezon finalde ıskaladıkları Süper Lig yolunda iyice iddialı konumdalar. Play Off derken bir yandan da ilk iki sıra umutları köpükleniyor’’ dedi.
22.02.2024 1.Lig
Eczacıbaşı'nda maçın kahramanı Simge Aköz! 'Öyle denilince utanıyorum'
Eczacıbaşı'nda maçın kahramanı Simge Aköz! 'Öyle denilince utanıyorum' CEV Şampiyonlar Ligi’nde Scandicci'yi 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı'nda milli oyuncu Simge Aköz'ün performansı parmak ısırttı. Yıldız isim mücadelenin MVP'si seçilirken VakıfBank'tan destek geldi.
22.02.2024 Voleybol
Galatasaray'da Okan Buruk, Sparta Prag maçı öncesi iddialı: 4 kupayı da istiyoruz
Galatasaray'da Okan Buruk, Sparta Prag maçı öncesi iddialı: 4 kupayı da istiyoruz Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. İşte detaylar...
14.02.2024 Galatasaray
Hikmet Karaman: Çok güçlü bir kadro oluşturduk!
Hikmet Karaman: Çok güçlü bir kadro oluşturduk! Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldukları mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
9.02.2024 Adana Demirspor
ÖZEL | Real Madrid taraftarından Arda Güler talebi! 'Mbappe alınmasın'
ÖZEL | Real Madrid taraftarından Arda Güler talebi! 'Mbappe alınmasın' Real Madrid taraftarı sancılı başlangıca rağmen, Arda Güler’in geleceğinin parlak olduğuna inanıyor. Müthiş yeteneklerini sergileyerek takımın önemli isimlerinden biri haline geleceğini düşündükleri genç yıldıza daha çok forma verilmesini istiyorlar.
28.01.2024 İspanya La Liga
Feyyaz Uçar'dan Rıza Çalımbay cevabı! 'Fernando Santos, Aboubakar ile görüşecek'
Feyyaz Uçar'dan Rıza Çalımbay cevabı! 'Fernando Santos, Aboubakar ile görüşecek' Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından konuştu.
13.01.2024 Beşiktaş
MasterChef All Star'da dokunulmazlık yarışı! Eleme potasına giren ikinci isim belli oldu
MasterChef All Star'da dokunulmazlık yarışı! Eleme potasına giren ikinci isim belli oldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, takım ve dokunulmazlık oyunları oynandı. Takım oyununu kaybeden taraf kendi aralarında bireysel dokunulmazlık yarışı verirken; haftanın eleme potasına giren ikinci ismi belli oldu.
21.12.2023 Cadde
Ercan Güven, Kayserispor maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza sert çıktı: Veda maçı bu! Topu ayağında bile tutamıyor
Ercan Güven, Kayserispor maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza sert çıktı: Veda maçı bu! Topu ayağında bile tutamıyor Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, sezonun flaş ekibi Kayserispor'u deplasmanda 4-3 yenerek Galatasaray derbisi öncesi hata yapmadı. Spor yazarları zorlu müsabakayı yorumladı.
21.12.2023 Fenerbahçe
MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 19 Aralık MasterChef son bölüm eleme adayı kim oldu, takım oyununu hangi takım kazandı?
MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 19 Aralık MasterChef son bölüm eleme adayı kim oldu, takım oyununu hangi takım kazandı? MasterChef All Star'da eleme heyecanının ardından bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. Yarışmacılar takım oyununda kör tadım yaptılar. Gözleri bağlı halde tattıkları yemeğin ne olduğunu bilip aynısını yapan kişi takımına puan kazandırdı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Aralık MasterChef son bölüm eleme adayı kim oldu, takım oyununu hangi takım kazandı? İşte tüm detaylar...
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi 2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde VakıfBank'ı yenerek mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı Dynavit yurda döndü.
19.12.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Takım Oyunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.