Takip

Takip

Son dakika takip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan takip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan takip haber sayfamızda...

Takip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 150.475 takip haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 20.30'da başlayacak. Ankaragücü - Beşiktaş maçına dair tüm ayrıntılar SKORER'de!
23.04.2024 Ankaragücü
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.
23.04.2024 Haberler
YENİ YARGI PAKETİ SON DURUM 🔴 9. YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı?
YENİ YARGI PAKETİ SON DURUM 🔴 9. YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı? 9. Yargı paketi düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. 8. Yargı paketi kısa süre önce yasalaşmıştı, şimdi gözler yeni yargı paketinde! Bakan Yılmaz Tunç, önceki pakette yer alamayan birçok detayın 9. yargı paketinde bulunacağını belirtti. Peki, 9. yargı paketinde ceza indirimi var mı? Yeni yargı paketinde son durum...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'ye devretti.
23.04.2024 Gündem
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Çocuklar MİT'i resmetti! 'Uyuduktan sonra gizli ajan gibi annemi takip ediyorum'
Çocuklar MİT'i resmetti! 'Uyuduktan sonra gizli ajan gibi annemi takip ediyorum' 23 Nisan dolayısıyla çocuklar MİT Başkanı İbrahim Kalın'a mektup ve yaptıkları resimleri gönderdi.
23.04.2024 Gündem
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim!
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim! Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, "Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım" diyerek, karakteri Umut ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Cadde
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamuda tasarruf ve fahiş fiyatla mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
23.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
YENİ DUYURU YAPILDI MI? ✔ Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?
YENİ DUYURU YAPILDI MI? ✔ Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası görüldü!
Havalar ısındı, yılın ilk kene vakası görüldü! Havaların ısınmasıyla birlikte kene vakaları görülmeye başladı. Yılın ilk Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
23.04.2024 Gündem
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
Tarım Fuarı’nda, 2 milyar TL'lik satış
Tarım Fuarı’nda, 2 milyar TL'lik satış Aydın’da bu yıl 11.’si gerçekleştirilen tarım fuarını 500 bin kişi ziyaret ederken, fuarda 2 milyar 350 milyon TL sıcak satış yapıldı.
22.04.2024 Ekonomi
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, hükümetin iş, sanayi ve bilim sektörlerinde 'Çin casusluğunun oluşturduğu ciddi tehdidi' yakından takip ettiğini söyledi.
22.04.2024 Dünya
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar Evlerinde yapılan aramada, Nazi dönemi sembollerinin yanı sıra bir dizi silah ele geçirilmişti. Faşist adam tüyler ürperten ifadelerle, 'karma ırktan bir çocuğu öldürmeye' yemin dahi etmişti. Şimdi ise, akılalmaz bir kararla hapisten erken salıveriliyor.
22.04.2024 Dünya
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Takip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.