Takipsizlik

Takipsizlik

Son dakika takipsizlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan takipsizlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan takipsizlik haber sayfamızda...

Takipsizlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.928 takipsizlik haberi bulunmuştur.
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 2022 yılında iş insanı Burak Kalfa ile nişanlamış fakat 16 gün sonra ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Nişanlısı ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur, Temmuz 2023'te Burak Kalfa'dan şikayetçi oldu. Hakaret ve tehdit yönünden yapılan değerlendirmede de savcılık kararını verdi.
23.04.2024 Cadde
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu CNN Türk ekranlarında Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kavuncu "Hiçbir partinin duruşuna göre kararımızı şekillendirmeyiz" dedi.
25.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Cezası belli oldu
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Cezası belli oldu Ümraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden S.N.E.T. davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan’ın cezası belli oldu.
7.03.2024 Gündem
Oyuncu Barış Kılıç'ın şikayetine takipsizlik kararı!
Oyuncu Barış Kılıç'ın şikayetine takipsizlik kararı! Barış Kılıç, 2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşımlar hakkında şikâyetçi oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, şüpheliler açısından suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.
8.03.2024 Cadde
Gelininin evine giren esnafı öldüren kayınpeder hakim karşısında: Gece çok ısrar etti eve geldi
Gelininin evine giren esnafı öldüren kayınpeder hakim karşısında: Gece çok ısrar etti eve geldi Bartın'da geçen yıl mayıs ayında oğlu işteyken gelinin yanına gelen Aykut Yaldız’ı (29) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Recep Karakuş (58) hakim karşısına çıktı.
1.03.2024 Gündem
Kafatası kıran bodyguard yumruğu için istenen ceza belli oldu!
Kafatası kıran bodyguard yumruğu için istenen ceza belli oldu! Bursa’da, eğlenmek için gittikleri gece kulübünde taşkınlık yaptıkları öne sürülerek dışarı çıkarılan Ö.İ. (25) ile arkadaşı S.P. (25) ve gece kulübünde bodyguard olarak görev yapan Mete Tunaboylu (26) ve Murat Enes Kayhan (25) ile 3 arkadaşı arasında kavga çıktı. İddiaya göre Tunaboylu’nun elinde bulunan 'muşta' ile yüzüne yumruk atması sonucu yere düşen Ö.İ.'nin kafatası kırıldı. Tutuklanan bodyguardlar Tunaboylu ve Kayhan hakkında karar çıktı.
15.02.2024 Gündem
Cezaevindeki intihar Anayasa Mahkemesi'ne taşndı
Cezaevindeki intihar Anayasa Mahkemesi'ne taşndı Tekirdağ'da 'antisosyal kişilik bozukluğu' tanısı alan engelli Resul Can Demir'in (27) cezaevinde intiharına ilişkin soruşturmalar, takipsizlikle sonuçlandı. Bir üst mahkemenin itirazı ile de dosya reddedilince Demir ailesi soruşturmanın eksik yürütüldüğünü iddia edip, konuyu Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı.
9.02.2024 Gündem
Çağlayan’da hain saldırı! Çatışmanın izleri demir kapıda
Çağlayan’da hain saldırı! Çatışmanın izleri demir kapıda Dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na saldırı düzenleyen teröristler Emrah Yayla ile Pınar Birkoç’u etkisiz hale getiren polis memuru ve saldırganlar arasındaki çatışmanın şiddetini demir kapıdaki kurşun izleri gözler önüne serdi. Öte yandan dünden bu yana devam eden operasyonlarda gözaltına alınan şüpheli sayısının 90’a yükseldiği öğrenildi.
7.02.2024 Gündem
Yeni dolandırıcılık: Borcum olmayan parayı ödemek zorunda kaldım
Yeni dolandırıcılık: Borcum olmayan parayı ödemek zorunda kaldım  Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
En kritik davaların hakimiydi: Basit bir kaza mı, suikast girişimi mi?
En kritik davaların hakimiydi: Basit bir kaza mı, suikast girişimi mi? Başakşehir'de 4 ay önce kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek bir ağaca çarpması sonucu ağır yaralanan İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan'ın trafik kazasına ilişkin soruşturmaya takipsizlik kararı verildi. Kamuoyunun yakından takip ettiği FETÖ davaları olmak üzere pek çok terör davasında görev alan Horasan, aldığı tehditlere yönelik hiçbir çalışma yapılmadığı, araca kaza öncesinde müdahale olup olmadığı ve takip eden bir araç olup olmadığının araştırılmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararının kaldırılması için itirazda bulundu. 
30.01.2024 Gündem
Usta olmasına günler kalmıştı! Korkunç hata cayır cayır yaktı: 'Aynaya bakamadım'
Usta olmasına günler kalmıştı! Korkunç hata cayır cayır yaktı: 'Aynaya bakamadım' Kendi yaşıtındaki kız çocuklarından farklı özelliklere sahipti. Akranları bebeklerle ve kız çocuklarıyla oynarken, o arabalarla ilgileniyordu. Bu durum Beyzanur Hatmorioğlu'nun meslek seçiminde de etkili oldu. Elektromekanik alanını seçen, hem okuyup hem de Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki bir serviste çalışmaya başlayan genç kızın bir arabanın tamiri sırasında yaşadığı talihsiz kaza ise hayatını altüst etti.
30.01.2024 Yaşam
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler İzmir’in Karabağlar ilçesinde kapının camını kırarak zorla içeri giren yabancı uyruklu şahsın; anneyi bıçakla yaraladığı, çığlık atan 12 yaşındaki kızı da bıçaklayarak öldürdüğü olayda otopsi işlemleri tamamlanan yeğeninin cenazesini almaya gelen amca Beşir Ediz, “12 yaşındaki çocuğu hangi vicdan öldürebilir ki? Bunu değil bir insan bir yaratık bile yapamaz” dedi.
25.01.2024 Gündem
Koyun can, kasap et derdinde! Ceset bulan çoban, sürüsünün derdine düştü
Koyun can, kasap et derdinde! Ceset bulan çoban, sürüsünün derdine düştü Antalya’da ormanda Gürkan Kütük'e (26) ait cesedi bulan çoban Kerim Özkaya, ifadesi için 2 saat bekletilince, "Hayvanlarımın başına bir şey gelecek. Bana '5 dakika sürecek' dediler, bu 5 dakikalar bir türlü bitmedi. Hayvanım dağıldı" dedi.
25.01.2024 Gündem
Viyadükte cesedi bulunan Enes'in ölümünde takipsizlik! Baba isyan etti
Viyadükte cesedi bulunan Enes'in ölümünde takipsizlik! Baba isyan etti Kayseri’de kaybolduktan 13 gün sonra viyadüğün altında cansız bedeni bulunan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'in (25) ölümüne ilişkin soruşturmada takipsizlik kararı verilmesine baba Osman Tekin, tepki gösterdi.
25.01.2024 Gündem
Dina’nın ölümüyle ilgili davada ‘ırkçılık’ tartışması
Dina’nın ölümüyle ilgili davada ‘ırkçılık’ tartışması Karabük’te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı.
24.01.2024 Gündem
Viyadükte cansız bedeni bulunan tıp öğrencisi Enes'in ölümünde yeni gelişme!
Viyadükte cansız bedeni bulunan tıp öğrencisi Enes'in ölümünde yeni gelişme! Kayseri'de kaybolduktan 13 gün sonra viyadüğün altındaki dere yatağında cesedi bulunan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'in (25) ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.
23.01.2024 Gündem
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti Balıkesir’de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K.'dan (17), çocuk damada şoke eden bir hamlede bulundu.
21.01.2024 Gündem
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu'
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu' Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Haberler
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu'
'Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu' Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu ve şikayetçi sayısının artmasıyla toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık bugün hakim karşısına çıkacak.
12.01.2024 Gündem
Seçil Erzan'a zimmetten verilen takipsizlik kararının bozulması için başvuruda bulunuldu
Seçil Erzan'a zimmetten verilen takipsizlik kararının bozulması için başvuruda bulunuldu Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu kişilerin dolandırılmasına ilişkin banka şube müdürü Seçil Erzan ve banka yöneticilerinin de arasında bulunduğu 11 şüpheliye, "Bankacılık zimmeti" suçundan verilen takipsizlik kararına itirazlar reddedilmişti. İtirazların reddedilmesine ilişkin şikâyetçi iş insanı İsmail İbrahim Çağlar tarafından Adalet Bakanlığı'na kanun yararına bozma talebinde bulunuldu.
11.01.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat yeniden yargılanabilir! Savcı kararını verdi
Dilan Polat ve Engin Polat yeniden yargılanabilir! Savcı kararını verdi Dilan Polat ile Engin Polat hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklu fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat soruşturmasına yeni bir savcı atandı. Fenomenler hakkında tek gelişme bu da değil. Çiftin, komşularına saldırdığı olayla ilgili de yargılanmaları gündemde. Kanal D Ana Haber'de tüm detaylar ortaya çıktı.
10.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Takipsizlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.