Taksici

Taksici

Son dakika taksici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taksici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taksici haber sayfamızda...

Taksici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.611 taksici haberi bulunmuştur.
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansıdı.
18.04.2024 Haberler
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansırken ifadesi de ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadının, aynı yöntemle başka işletmelerde de bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
17.04.2024 Haberler
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadınla ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
Yolcularla ücret konusunda tartışan taksiciye ceza! Trafikten men edildi
Yolcularla ücret konusunda tartışan taksiciye ceza! Trafikten men edildi Fatih'te, taksilere yönelik yapılan denetim sırasında yolcularla ücret konusunda tartışan bir taksiciye 6 bin 439 lira idari para cezası uygulanırken taksi de trafikten men edildi.
13.04.2024 Gündem
Fatih'te balonun peşinden koşan oğlunu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtardı
Fatih'te balonun peşinden koşan oğlunu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtardı Fatih'te Serhat Acet, oyun oynadığı balonun peşinden caddeye koşan oğlunu ezilmekten son anda kurtardı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı
6.04.2024 Haberler
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?'
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?' 'Süper Baba', 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Aşk-ı Memnu' gibi çok izlenen projelerde kamera karşısına geçen Selçuk Yöntem, beş yıldır 'Amadeus' oyunu ile tiyatro sahnesinde alkış alıyor. Usta sanatçı, şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay ile 1976-1979 yılları arasındaki evliliğine dair dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
5.04.2024 Cadde
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var'
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var' Dünyanın farklı bölgelerinde yeraltı dünyasını inceleyen Portekizli gazeteci Mariana van Zeller, 1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Trafficked’ adlı belgesel dizisinin son bölümünde kiralık katil ‘piyasasını’ mercek altına aldı. ABD’den Güney Afrika’ya uzanan araştırma sürecinde anlatılanlar, duyanları şoke edecek cinsten.
30.03.2024 Yaşam
Martı TAG davası ertelendi
Martı TAG davası ertelendi Martı TAG’a açılan haksız rekabet davasının 5’inci duruşması bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde görüldü.
29.03.2024 Ekonomi
Sarıyer'de kafedeki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı
Sarıyer'de kafedeki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı Kafeteryada İsveçli tarafların arasında yaşanan ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın gürültüleri ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
İstanbul'da yolcu ile taksicinin hız kavgası: 'Beni dövüyorlar' diye bağırdı
İstanbul'da yolcu ile taksicinin hız kavgası: 'Beni dövüyorlar' diye bağırdı İstanbul Aksaray’da kadın yolcu ile taksici arasında hızlı gitmediği için kavga çıktı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'a 2 ayda 4 ayrı metro hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde İstanbul’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 34 kilometre raylı sistem hattını hizmete sunduklarını belirterek, “İstanbul’da bu yıl 4 ayrı hattı hizmete aldık ve bu hatlarımız birkaç haftada toplamda 900 binin üzerinde İstanbullu vatandaşımız tarafından kullanıldı. Şu ana kadar İstanbul’da 147,7 kilometre uzunluğunda 7 raylı sistem hattını bakanlık olarak biz hizmete sunduk. Bakanlığımız tarafından yapılan metro sistemleri sayesinde İstanbulluları trafik çilesinden kurtarıyoruz” dedi.
24.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan Ankara'da taksici esnafına ziyaret
Bakan Uraloğlu'ndan Ankara'da taksici esnafına ziyaret Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da bir taksi durağını ziyaret ederek, taksici esnafı ile sohbet etti. Ziyaret sırasında taksi durağına gelen bir müşteri telefonunu cevaplayan Uraloğlu, müşterinin 'Taksi var mı?' sorusuna, "Ben Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyım, bu akşam nöbetçi benim, taksimiz var, siz adres verin" diyerek yanıt verdi, renkli diyaloglar oluştu.
24.03.2024 Ekonomi
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı!
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı! İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, “Korsan taşımacılık sektörümüzün vebasıdır” diyerek, İstanbul'a 10 bin yeni taksi çıkarılarak bu sorunun çözülebileceğini söyledi.
19.03.2024 Ekonomi
'İngiliz anahtarıyla saldırdı' dedi! Güvenlik kamerası 'yalanını' ortaya çıkardı
'İngiliz anahtarıyla saldırdı' dedi! Güvenlik kamerası 'yalanını' ortaya çıkardı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Haberler
'İngiliz anahtarıyla saldırdı' dedi! Güvenlik kamerası 'yalanını' ortaya çıkardı
'İngiliz anahtarıyla saldırdı' dedi! Güvenlik kamerası 'yalanını' ortaya çıkardı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Taksicilere ücretsiz kamera müjdesi
Taksicilere ücretsiz kamera müjdesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şoför esnafıyla iftar programında bir araya gelerek projelerinden bahsetti.
16.03.2024 Ege
Murat Kurum: İstanbul'u depreme dirençli hale getirmemiz lazım
Murat Kurum: İstanbul'u depreme dirençli hale getirmemiz lazım AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şubat ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 21 milyar dolarla rekor kırdığını gördük. Bu da bizi gerçekten ziyadesiyle mutlu etti. Ülkenin ihracatının artması, ülkenin istihdamının artması, şehir adına da önemli” dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara adayı Altınok taksiciler ile bir araya geldi: Togg araçlar alacağız
AK Parti Ankara adayı Altınok taksiciler ile bir araya geldi: Togg araçlar alacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Çankaya ilçesinde Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasını ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan taksicilere müjde: Sözünü vermiş olduk
Hamza Dağ'dan taksicilere müjde: Sözünü vermiş olduk Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, saha çalışmalarına devam ediyor.
14.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak açıklama yaptı.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.