Tandır

Tandır

Son dakika tandır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tandır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tandır haber sayfamızda...

Tandır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 797 tandır haberi bulunmuştur.
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
Yeniden Refah Partisi İBB Başkan adayı Altınöz: Çekilmedik, çekilmeyeceğiz
Yeniden Refah Partisi İBB Başkan adayı Altınöz: Çekilmedik, çekilmeyeceğiz Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, İstiklal Caddesi’nde beraberindeki heyetle beraber yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Altınöz, adaylıktan çekilmeyeceklerini belirterek “Genel Başkanımız ne derse biz o karara uyarız ama şu ana kadar böyle bir şey yok. Biz çekilmedik, çekilmeyeceğiz” dedi.
30.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Son eleme adayı belli oldu
Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dün akşamki bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Cadde
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “2023 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüme ile AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke oldu. Dolar bazında milli gelir, Türkiye tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Kişi başına milli gelir de, 13 bin 110 dolarla, tarihin en yüksek düzeyini gördü" dedi.
23.03.2024 Gündem
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL Erzincan’ın yöresel lezzetlerinden olan, kavrulmuş un ve yağlı hamurdan yapılan tandır ketesi, tok tutması nedeniyle özellikle sahur sofralarının vazgeçilmezi oluyor .
20.03.2024 Gündem
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Lüks iftar asgari ücreti geçti! Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
7.03.2024 Cadde
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma İzmir’in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40) savunma yaptı. Korkunç olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapan paraşütçü bu sefer ölümden döndü
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapan paraşütçü bu sefer ölümden döndü Erzincan'daki Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yamaç paraşütü yapan Hasan Kaval (32), önceki gün özel hazırladığı düzenekle paraşüte bağladığı masada, arkadaşıyla birlikte gökyüzünde kahvaltı yaptı.
3.02.2024 Haberler
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapıyordu! Ölümden döndü
Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapıyordu! Ölümden döndü Erzincan'da paraşütle havada kahvaltı yapmak isteyen macera severler ölümden döndü. Gökyüzünde kahvaltı yaptıktan sonra ikinci gösterisi olan çift katlı ranzayla yamaç paraşütü yapmaya çalışırken yere çakıldı.
3.02.2024 Gündem
Antalya'da heyecanlandıran keşif! Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma
Antalya'da heyecanlandıran keşif! Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma Antalya’da, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma, 2 kilometre uzunluğunda savaş mevzileri ve komuta kontrol merkezi keşfedildi.
5.01.2024 Gündem
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler Milliyet Youtube kanalında yayınlanan Ünlü Sohbetleri adlı programımızda oyuncu Ersin Korkut konuğumuz oldu. Survivor All Star'a gitmeden önce buluştuğumuz Korkut ile hem oyunculuk kariyeri hem özel hayatı hem de Survivor’ı konuştuk.
2.01.2024 Gündem
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru Kanal D ve teve2 ekranında yılbaşı heyecanı bugünden itibaren başlıyor. Ünlü isimlerin de konuk olacağı programlarda, yeni yıl coşkusu yaşanacak.
28.12.2023 Cadde
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru!
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru! Kanal D ve teve2, yılbaşına özel birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu eğlenceli yapımlarını izleyiciler için hazırladı. 2023 yılının son günlerinde ekrana gelecek olan programlar, 28 Aralık Perşembe gününden itibaren seyircilerle buluşacak.
27.12.2023 Cadde
Eymen'i vahşice katleden anne ve sevgilisinin cezaları onandı
Eymen'i vahşice katleden anne ve sevgilisinin cezaları onandı Cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın öldürülmesiyle ilgili davada son dakika gelişmesi yaşandı.
28.11.2023 Gündem
Kış aylarında içinizi ısıtacak ezogelin çorbası tarifi! Aşçılar şifa deposu çorbanın tarifini verdi
Kış aylarında içinizi ısıtacak ezogelin çorbası tarifi! Aşçılar şifa deposu çorbanın tarifini verdi Ezogelin çorbası, bulgur, kırmızı mercimek, pirinç, soğan, biber salçası ve baharatların muazzam bir uyumu ile hazırlanan nefis bir çorba çeşididir. İlk bakışta basit gibi görünse de, lezzetin sırrı malzemelerin özenle seçilip, pişirilmesinde yatmaktadır. İşte en lezzetli lokanta usulü ezogelin çorbası tarifi…
14.11.2023 Yemek
Usta çorbacıdan domates çorbası tarifi! Bu yöntemle tam kıvamında oluyor
Usta çorbacıdan domates çorbası tarifi! Bu yöntemle tam kıvamında oluyor Domates, C vitamini, likopen ve antioksidanlar açısından zengin bir sebzedir. Kendisi gibi çorbası da oldukça faydalıdır. Özellikle kış aylarında tercih edilen bu çorbanın kıvamını doğru tutturmak zordur. İşte usta çorbacı domates çorbasına dair püf noktalarını paylaştı…
13.11.2023 Yemek
Aşçıların sır gibi sakladığı o teknik! Pirinç pilavı tane tane oluyor
Aşçıların sır gibi sakladığı o teknik! Pirinç pilavı tane tane oluyor Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan pilav her yemeğin yanına gidiyor. Et yemeklerinden tavuk yemeklerine kadar pek çok yemeğin yardımına koşan lezzetlerden. Ancak pirinç pilavının en lezzetli hali tane tane oluşu. Eğer lapa oluyorsa pilavı böyle yapmanızda fayda var.
13.11.2023 Yemek
Bulgur pilavına lezzet katan tüyo! 1 su bardağı döküp karıştırın, farkı göreceksiniz…
Bulgur pilavına lezzet katan tüyo! 1 su bardağı döküp karıştırın, farkı göreceksiniz… Bulgur pilavı Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi. Hem sağlıklı hem de lezzetlidir. Her yemeğin yanına yakışan bulgur pilavının lezzetine lezzet katan o tüyo… 1 tane atıp karıştırınca tadındaki farkı göreceksiniz.
4.11.2023 Yemek
Kenzül Arş Duası Oku: Kenzül Arş Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti Nedir?
Kenzül Arş Duası Oku: Kenzül Arş Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti Nedir? İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Kenzül Arş duası birçok ayet ve hadisin bir araya getirilmesi ile oluşan duadır. Bu yüzden okuması ve dinlemesi oldukça faziletlidir. Uzun bir dua olan Kenzül Arş sıkıntılı durumlarda ve kendini çaresiz hisseden kişilerin okuması önerilir. Sabah namazından sonra veya gece yarısı dilek için okunabilir. Kenzül Arş duası Arapça okunuşu, Türkçe anlamı ve fazileti ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.11.2023 Dualar
BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları
BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları Ramazan Bayramı heyecanı yaşanırken sevdiklerine en güzel ‘hayırlı bayramlar’ ve ‘iyi bayramlar’ mesajlarını iletmek isteyen kişiler için birbirinden güzel bayram mesajları bulunuyor. Ramazan Bayramını sevdiklerinden ayrı geçirecek olanlar hüzün yaşarken yakınlarının bayramını en içtenlikle kutlamak istiyor. Ramazan Bayramı için resimli mesajlar ve bayram sözleri paylaşılacak. Ramazan Bayramı için resimli, farklı, en güzel etkileyici +100 adet bayram mesajı için “Bayram Mesajları 2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.11.2023 Güzel Sözler

Benzer Haber Etiketleri

Tandır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.