Taner Atilla

Taner Atilla

Son dakika Taner Atilla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taner Atilla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taner Atilla haber sayfamızda...

Taner Atilla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 626 taner atilla haberi bulunmuştur.
Kalp krizi geçiren gazeteci Taner Atilla hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren gazeteci Taner Atilla hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteci Taner Atilla geçirdiği kalp krizi sonrası 80 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.
23.03.2022 Gündem
Denizlispor'da görev dağılımı
Denizlispor'da görev dağılımı Denizlispor'da 3 Ağustos'ta göreve gelip, 17 Eylül'deki olağanüstü kongrede güven tazeleyen Başkan Mehmet Uz, yeni yönetimiyle görev dağılımını yaptı.
21.09.2021 1.Lig
Denizlispor'da yönetim kurulu görev dağılımı yaptı
Denizlispor'da yönetim kurulu görev dağılımı yaptı TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da genel kurul sonrası oluşan yeni yönetim, görev dağılımı yaptı.
20.09.2021 1.Lig
Denizlispor'da Mehmet Uz yeniden başkan
Denizlispor'da Mehmet Uz yeniden başkan TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor’un yapılan olağanüstü genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Uz güven tazeledi.
17.09.2021 Denizlispor
Denizlispor Kulübünün yeni başkanı Mehmet Uz oldu
Denizlispor Kulübünün yeni başkanı Mehmet Uz oldu Denizlispor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda  başkanlığa Mehmet Uz seçildi. 
3.08.2021 1.Lig
Denizlispor ortada kaldı
Denizlispor ortada kaldı Yukatel Denizlispor'da gerçekleşen olağan genel kurulunda başkan adayı çıkmaması camiada endişeleri artırdı.
17.06.2021 Denizlispor
Denizlispor'da seçime 3 gün kala aday yok
Denizlispor'da seçime 3 gün kala aday yok Yukatel Denizlispor'da olağan seçimli genel kurula 3 gün kalmasına rağmen henüz aday çıkmadı.
13.06.2021 Denizlispor
Denizlispor'un tesislerindeki doğal gaz borç nedeniyle kesildi
Denizlispor'un tesislerindeki doğal gaz borç nedeniyle kesildi SÜPER Lig'den düşüp kadrosundaki 17 futbolcusu takımdan ayrılan Denizlispor'da yaşanan mali kriz etkisini iyice göstermeye başladı. 16 Haziran'da seçime gidecek olan yeşil-siyahlı kulübün tesislerindeki doğal gaz, faturalar ödenmeyince kesildi.
11.06.2021 1.Lig
Denizlispor'da işler yine karıştı
Denizlispor'da işler yine karıştı Süper Lig'de sezon boyunca 4 farklı teknik direktör yönetiminde 23 maçta 4 galibiyet alabilen Yukatel Denizlispor, son sıradan bir türlü kurtulamazken kulüpteki tartışmalar bitmiyor.
9.02.2021 Denizlispor
Süper golcü Rodallega
Süper golcü Rodallega Denizlispor, bu sezon 16 maçta 16 gol buldu. Kolombiyalı forvet Rodallega, bu gollerin yaklaşık yüzde 44’üne imza attı.
9.01.2021 Ege
Denizlispor’da beklenen istifa
Denizlispor’da beklenen istifa Yukatel Denizlispor yönetiminin istifa etmesini beklediği Taner Atilla, sosyal medya hesabı üzerinden Yönetim Kurulu üyeliğini bıraktığını duyurdu.
7.01.2021 Denizlispor
Son dakika | Denizlispor'da Rodallega şoku! Açıklama geldi...
Son dakika | Denizlispor'da Rodallega şoku! Açıklama geldi... Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Sivasspor maçında sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Rodallega ile ilgili "Alnı açılmış ama aldığımız haber iyi. Dikişten sonra haftaya yetişecek diye bekliyoruz" açıklamasını yaptı.
2.01.2021 Denizlispor
Denizlispor Başkan Yardımcısı Atilla'dan Rodallega açıklaması...
Denizlispor Başkan Yardımcısı Atilla'dan Rodallega açıklaması... Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Ne olursa olsun takım güzel bir takımız. Ama sakatlıklardan bir türlü kurtulamıyoruz. Üstüne hala sakatlıklar yaşıyoruz. Neredeyse orta sahada kimse kalmadı. Çıkışımız inşallah devam eder” dedi.
2.01.2021 Futbol
Denizlispor'da başkan Ali Çetin güven tazeledi
Denizlispor'da başkan Ali Çetin güven tazeledi Denizlispor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Ali Çetin, tekrar başkanlığa seçildi. 
10.09.2020 Denizlispor
Denizlispor’da istifa
Denizlispor’da istifa Süper Lig’de kötü gidişi bir türlü durduramayan Yukatel Denizlispor’da Başkan Yardımcısı Taner Atilla sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu...
13.11.2019 Ege
Denizlispor'da Başkan Yardımcısı Atilla istifa etti
Denizlispor'da Başkan Yardımcısı Atilla istifa etti Süper Lig'de kötü gidişi bir türlü durduramayan Yukatel Denizlispor'da Başkan Yardımcısı Taner Atilla sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.
30.06.2020 Denizlispor
Taner Atilla: Beşiktaş'ı yeneceğiz
Taner Atilla: Beşiktaş'ı yeneceğiz Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Turu'nda Altınordu ile eşleşen Denizlispor'da Başkan Yardımcısı Taner Atilla, ligde oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu.
30.06.2020 Denizlispor
Denizlispor’da Özdilek dönemi
Denizlispor’da Özdilek dönemi Yukatel Denizlispor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Özdilek oldu.
11.10.2019 Ege
Denizlispor'da Mehmet Özdilek dönemi!
Denizlispor'da Mehmet Özdilek dönemi! Süper Lig ekibi Denizlispor, teknik direktör Mehmet Özdilek'le anlaşmaya vardı. Yeşil-siyahlı kulüp bu gelişmeyi resmi internet sitesinden duyurdu.
30.06.2020 Denizlispor
Denizlispor'a gol tesellisi
Denizlispor'a gol tesellisi Süper Lig'de iyi başladığı sezonda 4 maçtır galibiyete hasret kalan, son 3 karşılaşmanın 2'sinde evinde 1-0 mağlup olmanın şokunu yaşayan Yukatel Denizlispor, ligin en az gol yiyen takımı olarak teselli buldu.
30.06.2020 Denizlispor
Yeni zaferlere imza atacağız
Yeni zaferlere imza atacağız Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Süper Lig’de Yukatel Denizlispor’un maçlarına ev sahipliği yapacağı Atatürk Stadyumu’nu inceledi. Yeşil siyahlılara yeni sezonda başarılar diledi
8.08.2019 Ege
Horoz’da takviye sürecek
Horoz’da takviye sürecek Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Denizlispor, yeni sezon öncesi transferde gaza bastı.
4.07.2019 Ege
Yukatel Denizlispor 9 transfer daha yapacak
Yukatel Denizlispor 9 transfer daha yapacak Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'dan golcü Rodallega, Sivasspor'dan kaleci Tolgahan, Kayserispor'dan stoper Sapunaru ve sağ bek Lopes'i renklerine bağlayan Yukatel Denizlispor'da Başkan Yardımcısı Taner Atilla takviyelerin süreceğini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Denizlispor şölene hazırlanıyor
Denizlispor şölene hazırlanıyor Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü evinde puansız son sırada yer alan Kardemir Karabükspor'u yendiği takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın 9 sene sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselecek Abalı Denizlispor büyük bir şölene hazırlanıyor.
1.07.2020 1.Lig
Denizlispor şölene hazırlanıyor
Denizlispor şölene hazırlanıyor Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü evinde puansız son sırada yer alan Kardemir Karabükspor'u yendiği takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın 9 sene sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselecek Abalı Denizlispor büyük bir şölene hazırlanıyor.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Taner Atilla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.