Tanıtım

Tanıtım

Son dakika tanıtım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tanıtım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tanıtım haber sayfamızda...

Tanıtım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.525 tanıtım haberi bulunmuştur.
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Cadde
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar Yeditepe Üniversitesi, ABD’deki Diş Hekimliği Eğitim Programları Akreditasyon Komisyonu (CODA) tarafından akredite edilen, Avrupa’da ilk, dünyada ikinci üniversite oldu.
19.04.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Dünyada bir ilk: Yapay zeka güzellik yarışmasında ödül 20 bin dolar!
Dünyada bir ilk: Yapay zeka güzellik yarışmasında ödül 20 bin dolar! Dünyada ilk kez gerçekleştirilen 'yapay zeka güzellik yarışmasında' üç modele 20 bin dolarlık ödül dağıtılacak.
18.04.2024 Dünya
Tanıtım filmi gündem oldu
Tanıtım filmi gündem oldu İki hafta aranın ardından seyirciyle buluşacak olan ‘İnci Taneleri’ dizisinin tanıtım filmi gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!'
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!' Engin Altan Düzyatan, doğal kaynakların hızlı tüketimi ve plastik kullanımının aşırı yaygınlaştırılmasına tepki çekmek amacıyla 'Sen de Fark Et' isimli bir belgesel çekti. Tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, belgeselin hazırlık ve çekim aşamasında ilginç bir görüntüyle karşılaştığını dile getirdi.
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Cadde
Simge’den ‘Söyleme’
Simge’den ‘Söyleme’ Çıkardığı her parçayla hayranlarının nabzını tutan Simge Sağın, bu kez ‘Söyleme’yle sezona romantik bir giriş yaptı.
16.04.2024 Cadde
İşte Türkiye’de tanıtılacak Frontera
İşte Türkiye’de tanıtılacak Frontera Opel, 14 Mayıs’ta İstanbul’da dünya tanıtımı yapılacak yeni Frontera’nın ilk fotoğraflarını paylaştı.
15.04.2024 Otomobil
Karavan pazarı hareketlendi
Karavan pazarı hareketlendi Yaz öncesi artan karavan talebine yönelik İstanbul’da Karavan Tanıtım Günleri düzenlenecek.
15.04.2024 Ekonomi
Tarihi Gelibolu Yarımadası’na bayram akını
Tarihi Gelibolu Yarımadası’na bayram akını Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.
13.04.2024 Ekonomi
Sır perdesi aralanıyor
Sır perdesi aralanıyor ‘Yargı’nın pazar günü Kanal D’de ekrana gelecek 89’uncu bölümünden heyecanı yükselten, gerilim dolu yeni tanıtım paylaşıldı.
9.04.2024 Cadde
Alaçatı Ot Festivali özüne dönüyor
Alaçatı Ot Festivali özüne dönüyor Alaçatı Ot Festivali’nin tanıtım toplantısına katılan Başkan Lal Denizli “Daha canlı ve özünü koruyan bir atmosfere sahip olacak” dedi.
8.04.2024 Ege
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler tatilinde!
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler tatilinde! Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Cadde
Yargı 89. Bölüm 2. Fragmanı
Yargı 89. Bölüm 2. Fragmanı Her bölümüyle çok konuşulan ‘Yargı’nın yeni bölümü, 14 Nisan’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin 89'uncu bölümden yeni tanıtım yayınlandı.
8.04.2024 Televizyon
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık'
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık' Her bölümüyle çok konuşulan ‘Yargı’nın yeni bölümü, 14 Nisan’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin 89'uncu bölümden yeni tanıtım yayınlandı.
8.04.2024 Cadde
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.
8.04.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Tanıtım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.