Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin yeni tanıtım filmi yayınlandı
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin yeni tanıtım filmi yayınlandı Dünyanın en büyük 100 havacılık şirketi arasında yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) yeni tanıtım filmini yayınladı.
6.11.2021 Haberler
CNN TÜRK’ün yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı
CNN TÜRK’ün yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı CNN TÜRK’ün yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı. “ilk bilen siz olun” sloganıyla hazırlanan yeni dönem tanıtım filminde CNN TÜRK ekran yüzleri, habercilik yayın ilkelerine vurgu yapıyor.
30.09.2021 Milliyet Tv
Formula 1'in İstanbul'daki tanıtım filmi tüm dünyada yayında...
Formula 1'in İstanbul'daki tanıtım filmi tüm dünyada yayında... Intercity İstanbul Park'ta 13-15 Kasım'da gerçekleştirilen Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'si öncesinde çekilen tanıtım filmi, tüm dünyada yayınlanmaya başlandı.
26.11.2020 Diğer Sporlar
Pınar'ın oynadığı tanıtım filmi ortaya çıktı
Pınar'ın oynadığı tanıtım filmi ortaya çıktı Türkiye'nin konuştuğu korkunç bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin'in bir süre önce oynadığı tanıtım filmi ortaya çıktı. Arkadaşı Batuhan Altun tarafından Marmaris Saklıgöl'de çekildiği belirlenen tanıtım filminde, bir turistik tesise gelen üç arkadaşın hikayesi işleniyor. Pınar Gültekin'in kahvaltı ettiği anlar ve görüntülerin sonundaki gülümsemesi ise izleyenlerin yüreklerini dağladı. 
21.07.2020 Haberler
Emniyet'ten Güven Masası ve Çarşı ve Mahalle Bekçilerine tanıtım filmi
Emniyet'ten Güven Masası ve Çarşı ve Mahalle Bekçilerine tanıtım filmi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ' Güven Masası' ve 'Çarşı ve Mahalle Bekçileri' adlı tanıtım filmleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü resmi internet sayfasında yayımladı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul Havalimanı tanıtım filmi
İstanbul Havalimanı tanıtım filmi İstanbul'un üçüncü havalimanının ilk fazının uçuşlara açılması dolayısıyla düzenlenen törende IGA Havalimanı İşletmesi tarafından hazırlanan tanıtım filmi davetlilere izletildi.
11.09.2019 Televizyon
Bakan Varank duyurdu
Bakan Varank duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bozok ve SOM-J mühimmatlarına yönelik son testlerin başarıyla gerçekleştirildiğini bildirdi Güvenlik güçlerinin operasyonel kabiliyetini önemli ölçüde güçlendiren silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) mühimmat çeşitliliği yeni yerli mühimmatla artacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Lazer Güdümlü Minyatür İHA Mühimmatı Bozok ve JSF/F-35 Uyumlu Stand-Off Mühimmatı SOM-J'nin son testlerine ilişkin sosyal medya hesabından bilgi verdi. Varank, yaptığı paylaşımda, "TÜBİTAK tarafından geliştirilen Savunma Sanayii Başkanlığımızın projeleri Hassas Güdümlü Akıllı Seyir Füzesi SOM-J ve Lazer Güdümlü Minyatür İHA Füzesi Bozok'un yapılan ilk testleri başarıyla tamamlandı. Hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
11.09.2019 Yaşam
TANAP'tan ilk gaz akışı başladı
TANAP'tan ilk gaz akışı başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko,Sırbistan Devlet Başkanı Aleksandar Vucic ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Seyitgazi ilçesi Aksaklı Mahallesi'nde Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) açılış törenine katıldı.
11.09.2019 Televizyon
Türk Polis Teşkilatı'nın 10 Nisan tanıtım filmi
Türk Polis Teşkilatı'nın 10 Nisan tanıtım filmi 10 Nisan'da 173. yılını kutlayacak olan Türk Polis Teşkilatı, 'Sizin için varız' notuyla özel bir tanıtım videosu yayınladı.
5.04.2018 Gündem
Teaser nedir? Teaser ve fragman arasındaki farklar nelerdir?
Teaser nedir? Teaser ve fragman arasındaki farklar nelerdir? Filmler vizyona girmeden önce yayınlanan iki adet tanıtım filmi vardır. Bunlar teaser ve fragman olarak geçer ve çoğunlukla aynı şey zannedilir. Peki teaser nedir, fragman nedir? Teaser ve fragman arasındaki farklar nelerdir?
9.03.2018 Sanat
“Alo 140” terör ihbar hattı tanıtıldı
“Alo 140” terör ihbar hattı tanıtıldı Terörün önüne geçmek amacıyla kurulan “Alo 140” terör ihbar hattının tanıtım filmi için ünlü isimler kamera karşısına geçti. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine yardımcı olma isteyen vatandaşların sıklıkla başvurduğu “Alo 140” terör ihbar hattının daha etkin kullanımı amacıyla tanıtım filmi çekildi. Pek çok tanıdık ismin yer aldığı filmde, “Terörü birlikte durdurabiliriz” mesajı verildi.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Sarayı tanıtım filmi korsan çıktı
Cumhurbaşkanlığı Sarayı tanıtım filmi korsan çıktı Cumhurbaşkanlığı Sarayı olarak ilan edilen Çankaya Köşkü'nün Beştepe Yerleşkesi ile ilgili internette "Ak Saray" başlığı ile yayınlanan tanıtım filmi, Ankara'da merak konusu haline geldi. Siyaset ve sosyal medyada ilgi uyandıran filmle ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı kaynakları, "Cumhurbaşkanlığı; Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili bir tanıtım filmi ve müzik hazırlamamıştır. Videonun Cumhurbaşkanlığı ile hiç bir şekilde ilgisi yoktur" değerlendirmesinde bulundu.
11.09.2019 Televizyon
Müller kadın kıyafeti giydi!
Müller kadın kıyafeti giydi! Almanya'da 13 Kasım'da vizyona girecek 'Takım' adlı filmde Alman Milli Futbol Takımı'nın nasıl dünya şampiyonu olduğu anlatılıyor. Filmdeki en dikkat çekici sahne, Thomas Müller'in kadın elbisesi giyip arkadaşlarını eğlendirmesi.
30.10.2014 Futbol
FIFA 15'deki en ilginç penaltı!
FIFA 15'deki en ilginç penaltı! FIFA 15'in çıkmasına sayılı günler kala, demo oynayanların paylaştığı bu video kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı...
19.09.2014 Futbol
FIFA 15'ten muhteşem reklam! Messi...
FIFA 15'ten muhteşem reklam! Messi... Çıkış tarihine sayılı günler kala FIFA 15, meralılarını hayran bırakan bir tanıtım filmi yayınladı.
12.09.2014 Futbol
Kuzey Kore'yi böyle tanıttılar
Kuzey Kore'yi böyle tanıttılar Bütün dünyanın merak ettiği ülkeyi İngiliz fotoğrafçı ve film yapımcısı Rob Whitworth görüntüledi. Yılda sadece 6 bin kişinin ziyaret edebildiği ülkenin turist sayısını artırmak için bu filmin yapılmasına izin verildi. Whitworth ve şehirleri markalaştırmada uzman JT Singh şirketi tarafından planlanıp hazırlanan video, dünyaya kapalı ülkenin başkenti Pyongyang'ın hiç bilinmeyen yönlerini gözler önüne seriyor. Kuzey Koreli seyahat firması tarafından desteklenen proje sonucunda ortaya çıkan görüntüler, izleyenlerin Kuzey Kore algısını değiştirmeyi hedefliyor.
11.09.2019 Haberler
İşte Başbakan'ın rol aldığı tanıtım filmi
İşte Başbakan'ın rol aldığı tanıtım filmi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çocuklar ve engelliler için hazırlanan tanıtım filminde rol aldı. Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde çocuklar ve engelliler için düzenlenen tanıtım filminde rol aldı. Başbakan Erdoğan, kendisine ’Tayyip dede’ diye hitap eden bir çocukla yaptığı sohbet renkli diyaloglara sahne oldu.
11.09.2019 Haberler
Ruh geri geldi herkesin aklı çıktı!
Ruh geri geldi herkesin aklı çıktı! Uruguay milli takımı 2014 Dünya kupasına katılma hakkını kazanınca milli takımı forma üreticisi firma 1950 yılına gönderme yapan bir reklam filmi çekti ve ortaya bu ilginç görüntüler çıktı.
21.11.2013 Futbol
PES 2014’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu!
PES 2014’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu! Futbol oyunu denildiğinde akla ilk gelen oyun olan PES, her yıl çıkarmış olduğu oyunlarla hem kendisini geliştirmeyi hem de futbol severlerin vazgeçilmezi olmayı başarıyor.
11.09.2013 Oyun
PES 2014’ün Tanıtım Filmi Yayınlandı!
PES 2014’ün Tanıtım Filmi Yayınlandı! Futbol oyunu denildiğinde akla ilk gelen isim olan Konami, PES 2014 için yayınladığı ve futbol severleri rakiplerine karşı daha etkili kılmak adına yayınladığı videolardan sonra sonunda tanıtım filmi ile karşımızda. İşte merakla beklenen PES 2014’ün tanıtım filmi!
22.08.2013 Oyun

Benzer Haber Etiketleri