Tanju

Tanju

Son dakika Tanju haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tanju gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tanju haber sayfamızda...

Tanju

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.383 tanju haberi bulunmuştur.
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki yabancı öğrencilerin otobüs biletlerine ‘astronomik zam’ yapacaklarını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Özcan’dan ‘makosen’ tepkisi
Özcan’dan ‘makosen’ tepkisi Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren Gazeteci Uğur Dündar’a yanıtında “Toplumu kutuplaştırma, partimi yeniden halktan koparma çabalarını hissettiğim zaman, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim ve bedeli ne olursa olsun mücadelemi veririm” ifadesini kullanmıştı.
11.04.2024 Gündem
Seçil Erzan ile ilgili mahkemeden karar
Seçil Erzan ile ilgili mahkemeden karar Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da olduğu fon vurgununda mahkeme Seçil Erzan'ın tutukluluk incelemesini yaptı. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Karadeniz’de kıyasıya yarış
Karadeniz’de kıyasıya yarış Karadeniz bölgesinde bulunan 18 ilden 8’ini CHP, 8’ini AK Parti, 2 ili ise MHP aldı. MHP bir önceki seçimlerde aldığı 5 ilin üçünü CHP’ye ikisini de AK Parti’ye kaptırırken, yüzü Gümüşhane ile güldü
1.04.2024 Gündem
20 yıl sonra CHP’de
20 yıl sonra CHP’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Marmara Bölgesi’ndeki 11 ilde CHP, 2 ilde AK Parti kazandı. Kırklareli’de CHP ile başa baş giden seçimi MHP adayı Derya Bulut aldı. Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanlıkları 2004 yerel seçimlerinden 20 yıl sonra ilk kez CHP’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Bolu'da Tanju Özcan başkan seçildi; 4 ilçeyi AK Parti, 4 ilçeyi de CHP kazandı
Bolu'da Tanju Özcan başkan seçildi; 4 ilçeyi AK Parti, 4 ilçeyi de CHP kazandı Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan’ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi ikinci kez kazanması kentte coşkuyla kutlanırken, belediye binasının balkonundan vatandaşlara seslenen Özcan, vatandaşların 'Cumhurbaşkanı Tanju Özcan' şeklindeki sloganlarına, "Nasipse ona da sıra gelecek" dedi. Resmi olmayan sonuçlara göre; Bolu’da 4 ilçeyi AK Parti kazanırken, 4 ilçeyi ise CHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz!
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz! Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Cadde
AKM’ye en iyi mekân ödülü
AKM’ye en iyi mekân ödülü Atatürk Kültür Merkezi, uluslararası prestije sahip Rusya BraVo Ödülleri’nde “En İyi Konser/Tiyatro Mekânı” ödülüne layık görüldü.
22.03.2024 Kültür Sanat
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum...
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum... Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı İstanbul İlçelerindeki son durumu rakamlarla anlattı. İşte detaylar...
14.03.2024 Gündem
Aracın yolunu kesip paraları almışlar
Aracın yolunu kesip paraları almışlar Fon dolandırıcılığı davasında savunmasına ek yapan Seçil Erzan, “Aracım yol ortasında durdurulup içindeki paralar alınıyordu. Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu, bunu herkes görmeliydi” dedi.
10.03.2024 Gündem
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu Seçil Erzan davasında dün eski futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile kaleci Fernando Muslera ifade verdi. Üç isim de “fon”a para yatırırken Denizbank’a, Genel Müdür Ateş ve Genel Müdür Yardımcısı Aydoğdu’ya güvendiklerini vurguladı.
9.03.2024 Gündem
Amirinden Erzan’a Terim mesajı! Konuşmalar ortaya çıktı
Amirinden Erzan’a Terim mesajı! Konuşmalar ortaya çıktı Futbolcuları yüksek kar vaadiyle dolandıran Seçil Erzan’ın yargılandığı dava dosyasına giren yeni bilirkişi raporunda, Erzan’ın üst amiri Denizbank Avrupa 1. Bölge Müdürü Sermin Tekin’le yaptığı konuşmalar da yer alıyor.
1.03.2024 Gündem
'Selçuk düzgün çocuk biraz kazandıralım'
'Selçuk düzgün çocuk biraz kazandıralım' Futbolcuları yüksek kâr vaadiyle dolandıran Seçil Erzan’ın telefonundaki 117 bin 334 mesaj, fotoğraf, video, not, ses kaydı incelendi.
29.02.2024 Gündem
Seçil Erzan davasının bilirkişi raporu: ‘Türkiye’yi dolandırmış bir şizofren’
Seçil Erzan davasının bilirkişi raporu: ‘Türkiye’yi dolandırmış bir şizofren’ Seçil Erzan davasının bilirkişi raporunda, arkadaşı Nazlı Can’ın ‘Ne Seçilmiş be kardeşim. Karşımızda Türkiye’yi dolandırmış bir şizofren var’ sözleri yer aldı
28.02.2024 Gündem
Memleket Partisi'nin İBB başkan adayı belli oldu
Memleket Partisi'nin İBB başkan adayı belli oldu Memleket Partisi'nin aday tanıtım toplantısı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin katılımıyla Eyüpsultan'da gerçekleştirildi. Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cüneyt Oğuz olarak açıklandı.
17.02.2024 Gündem
46 yıl sonra Moskova’da! Türkan Şoray'a özel davet
46 yıl sonra Moskova’da! Türkan Şoray'a özel davet Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı yıldızı Türkan Şoray, Alla Sigalova ve Faruk Pekel'in başrolde yer aldığı 1978 yapımı 'Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin' filminin özel gösterimi, Moskova Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı ev sahipliğinde 3 Şubat’ta Dom Kino sinemasında gerçekleşti.
10.02.2024 Cadde
Helallik isteyerek görevine iade etti
Helallik isteyerek görevine iade etti Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önceki gün meclis toplantısında görevden aldığı Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’ı helallik isteyerek görevine iade etti.
3.02.2024 Gündem
Tanju Özcan görevine son verdiği zabıta müdürünü geri aldı
Tanju Özcan görevine son verdiği zabıta müdürünü geri aldı Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında tartıştığı Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak’ı salondan çıkarmadığı için görevden aldığı zabıta müdüründen helallik isteyerek tekrar görevine iade etti.
2.02.2024 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan, meclis üyesini salondan çıkarmayan zabıta müdürünü görevden aldı
Bolu Belediye Başkanı Özcan, meclis üyesini salondan çıkarmayan zabıta müdürünü görevden aldı Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı. Özcan, tartışmanın ardından Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’a, Bayrak’ı salondan çıkarması talimatını verdi. Özcan, talimatına rağmen Bayrak’ı salondan çıkaramayan zabıta müdürünü görevden aldı.
1.02.2024 Gündem
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim gündemine ilişkin Ankara'da basın toplantısı düzenledi.
31.01.2024 Gündem
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu Son dakika haberine göre, CHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Parti meclisi Cemil Tugay'ın adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 30 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi.
30.01.2024 Gündem
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Tanju ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.