Tanju Özcan

Tanju Özcan

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu 1 .sıra Adayı.1973 yılında Bolu'da doğan Tanju Özcan, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. 24. dönem CHP Bolu Milletvekilliği ve Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi oldu. Özcan evli ve 1 çocuk babasıdır

Tanju Özcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 712 tanju özcan haberi bulunmuştur.
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki yabancı öğrencilerin otobüs biletlerine ‘astronomik zam’ yapacaklarını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Özcan’dan ‘makosen’ tepkisi
Özcan’dan ‘makosen’ tepkisi Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren Gazeteci Uğur Dündar’a yanıtında “Toplumu kutuplaştırma, partimi yeniden halktan koparma çabalarını hissettiğim zaman, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim ve bedeli ne olursa olsun mücadelemi veririm” ifadesini kullanmıştı.
11.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Karadeniz’de kıyasıya yarış
Karadeniz’de kıyasıya yarış Karadeniz bölgesinde bulunan 18 ilden 8’ini CHP, 8’ini AK Parti, 2 ili ise MHP aldı. MHP bir önceki seçimlerde aldığı 5 ilin üçünü CHP’ye ikisini de AK Parti’ye kaptırırken, yüzü Gümüşhane ile güldü
1.04.2024 Gündem
Bolu'da Tanju Özcan başkan seçildi; 4 ilçeyi AK Parti, 4 ilçeyi de CHP kazandı
Bolu'da Tanju Özcan başkan seçildi; 4 ilçeyi AK Parti, 4 ilçeyi de CHP kazandı Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan’ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi ikinci kez kazanması kentte coşkuyla kutlanırken, belediye binasının balkonundan vatandaşlara seslenen Özcan, vatandaşların 'Cumhurbaşkanı Tanju Özcan' şeklindeki sloganlarına, "Nasipse ona da sıra gelecek" dedi. Resmi olmayan sonuçlara göre; Bolu’da 4 ilçeyi AK Parti kazanırken, 4 ilçeyi ise CHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz!
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz! Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Cadde
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum...
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum... Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı İstanbul İlçelerindeki son durumu rakamlarla anlattı. İşte detaylar...
14.03.2024 Gündem
Helallik isteyerek görevine iade etti
Helallik isteyerek görevine iade etti Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önceki gün meclis toplantısında görevden aldığı Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’ı helallik isteyerek görevine iade etti.
3.02.2024 Gündem
Tanju Özcan görevine son verdiği zabıta müdürünü geri aldı
Tanju Özcan görevine son verdiği zabıta müdürünü geri aldı Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında tartıştığı Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak’ı salondan çıkarmadığı için görevden aldığı zabıta müdüründen helallik isteyerek tekrar görevine iade etti.
2.02.2024 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan, meclis üyesini salondan çıkarmayan zabıta müdürünü görevden aldı
Bolu Belediye Başkanı Özcan, meclis üyesini salondan çıkarmayan zabıta müdürünü görevden aldı Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı. Özcan, tartışmanın ardından Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’a, Bayrak’ı salondan çıkarması talimatını verdi. Özcan, talimatına rağmen Bayrak’ı salondan çıkaramayan zabıta müdürünü görevden aldı.
1.02.2024 Gündem
Süper Kupa krizi sonrası asıldı! 'Çöl faresi bedevilere' görsellerine soruşturma
Süper Kupa krizi sonrası asıldı! 'Çöl faresi bedevilere' görsellerine soruşturma Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali'nin iptali sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından kentin billboardlarına yansıtılan görsel için harekete geçildi.
2.01.2024 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan, 7 günlük yas ilan edildiğini duyurdu
Bolu Belediye Başkanı Özcan, 7 günlük yas ilan edildiğini duyurdu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 12 askerin şehit olması nedeniyle kentte 7 günlük yas ilan ederek planlanan yılbaşı eğlencelerinin iptal olduğunu açıkladı.
25.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
İYİ Parti'de Salim Ensarioğlu istifa etti
İYİ Parti'de Salim Ensarioğlu istifa etti İYİ Parti'de istifa rüzgarı sürüyor. İYİ Parti Milletvekili Salim Ensarioğlu da partisinden istifa etti.
15.12.2023 Gündem
İmamoğlu ve Yavaş netleşti
İmamoğlu ve Yavaş netleşti CHP 4’ü büyükşehir olmak üzere 10 ilde belediye başkan adaylarını belirledi.
15.12.2023 Gündem
Motosikletli kurye, yolun karşısına geçen kuryeye çarptı: 2 yaralı var
Motosikletli kurye, yolun karşısına geçen kuryeye çarptı: 2 yaralı var Aydın'ın Söke ilçesinde, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan kuryeye, motosikletli kurye çarptı. Kazada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
14.12.2023 Gündem
CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu! Tanju Özcan kararı
CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu! Tanju Özcan kararı CHP'nin belediye başkan adayları netleşmeye başladı. İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Bolu adayları belli oldu.
14.12.2023 Haberler
Son dakika: CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu! Tanju Özcan kararı
Son dakika: CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu! Tanju Özcan kararı CHP'nin belediye başkan adayları netleşmeye başladı. İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Bolu adayları belli oldu.
14.12.2023 Gündem
Tanju Özcan: Arapça tabela asılmasına izin vermeyeceğim
Tanju Özcan: Arapça tabela asılmasına izin vermeyeceğim Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte bulunan Bolu Afganistan Gençleri Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği binasının önüne giderek çağırdığı zabıta ekiplerine tabelayı söktürdü. Başkan Özcan, "Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz. Bunu açanlar izin verenler gelsin tabelayı benden istesin" dedi.
11.12.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan İYİ Parti açıklaması
Tanju Özcan'dan İYİ Parti açıklaması Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasında basın toplantısı düzenleyerek seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu
6.12.2023 Gündem
İşbirliği İstanbul ve Ankara’da mı olacak?
İşbirliği İstanbul ve Ankara’da mı olacak? İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP’nin “seçim işbirliği” teklifine ilişkin yarın Başkanlık Divanı Üyeleri ve milletvekilleri, ardından da GİK üyeleri ile yapacağı “kritik toplantılar” öncesinde, makamında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
3.12.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’ndan 31 Mart tavsiyesi ‘Millet İttifakı kırılmamalı’
Kılıçdaroğlu’ndan 31 Mart tavsiyesi ‘Millet İttifakı kırılmamalı’ Kurultayda genel başkanlık yarışını kaybettikten sonra Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ofisinde çalışmalarını sürdüren CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günde ortalama 20 kişi ile görüşüyor.
1.12.2023 Gündem
Özgür Özel ile Meral Akşener bir araya geldi
Özgür Özel ile Meral Akşener bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya geldi.
30.11.2023 Gündem
Risksiz bölgelerde kadın adaylara pozitif ayrımcılık
Risksiz bölgelerde kadın adaylara pozitif ayrımcılık CHP yerel seçimlerde belediye başkan adayları için kriterlerini belirledi. CHP, ittifak kurulacaksa ittifakı da kucaklayacak, ittifak yoksa partiyi çok iyi temsil edecek, diğer partilerden oy alabilecek isimleri, partilileri  motive edebilecek isimleri aday gösterecek.
30.11.2023 Gündem
Tüm parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim
Tüm parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Türkiye’deki tüm siyasi parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim. Türkiye’nin duruşunu dünyaya gösterelim” dedi.
29.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tanju Özcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.