Tansu Biçer

Tansu Biçer

Son dakika Tansu Biçer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tansu Biçer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tansu Biçer haber sayfamızda...

Tansu Biçer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 191 tansu biçer haberi bulunmuştur.
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' seyircisine cevap! 'Oyunda ben yoktum'
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' seyircisine cevap! 'Oyunda ben yoktum' Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in başrolde yer aldığı 'Amadeus', önceki akşam AKM’de sahnelendi. Oyunu izlemeye giden bir seyircinin, Dilan Çiçek Deniz Deniz’i sahnede olmamasına rağmen eleştirmesi şaşkınlık yarattı. Güzel oyuncu da bu duruma kayıtsız kalmadı.
24.11.2023 Cadde
Tülin Özen-Tansu Biçer'in yedi yıllık aşkı devam ediyor
Tülin Özen-Tansu Biçer'in yedi yıllık aşkı devam ediyor Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu Tülin Özen (43), önceki gün sevgilisi Tansu Biçer'le (45) Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
23.10.2023 Cadde
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
Venedik’te yarış
Venedik’te yarış 80.Venedik Film Festivali dün, Edoardo De Angelis’in “Comandante” adlı filmi ile açıldı.
31.08.2023 Kültür Sanat
Venedik’te bu yıl biz de varız!
Venedik’te bu yıl biz de varız! Bu sene 80. yaşını kutlayan Venedik Film Festivali’nin Orizzonti Bölümü’nde iki yerli yapım yarışacak.
26.07.2023 Kültür Sanat
Podcast dizileri artık göze de hitap ediyor
Podcast dizileri artık göze de hitap ediyor Ses ile görüntü arasındaki mesafe kapanıyor. Podbee Media’nın podcast dizisi “Epik Olmayan Bir Aşk Hikayesi” ülkemizde ekrana geçiş yapan ilk örnek oldu.
30.04.2023 Pazar
Dilan Çiçek Deniz ameliyat oldu
Dilan Çiçek Deniz ameliyat oldu İzlandalı Thor Saevarsson'dan ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelkan açan ve son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, omzundan operasyon geçirdi.
29.04.2023 Cadde
Podbee Media 3.5 milyon dolar değerleme aldı
Podbee Media 3.5 milyon dolar değerleme aldı “Fularsız Entellik”, “Barış Özcan ile 111Hz”, “Trend Topic”, “Dilozof ile Dünyaya Fırlatıldık”, “Kayıp Eşya Bürosu” gibi podcast içeriklerinin yaratıcısı Podbee Media, 3.5 milyon dolar değerlemeyle köprü yatırım turunu tamamladı.
6.01.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Atölyede kutlama Ulusal ve uluslararası alanda yarattığı çeyrek asırlık mücevher markasıyla Semra Ecer, tasarımlarıyla isminden bahsettiryor...
15.12.2022 Cadde
Dilan Çiçek Deniz:  Sahneye ilk çıktığımda çok heyecanlandım!
Dilan Çiçek Deniz: Sahneye ilk çıktığımda çok heyecanlandım! Şimdilerde 'Amadeus’ adlı tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde Levent’te bir mekan açılışında objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, tiyatro sahnesine ilk çıktığı oyunda yaşadıklarını anlattı. Bir buçuk yıldır İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile aşk yaşayan Deniz, erteledikleri düğün hakkında da konuştu.
10.10.2022 Cadde
Afife’nin adayları belli oldu
Afife’nin adayları belli oldu Bu yıl 24. kez sahiplerini bulacak olan Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri adayları ve özel ödül sahipleri açıklandı.
5.10.2022 Kültür Sanat
‘Yaratıcı ekonomiyi büyütüyor’
‘Yaratıcı ekonomiyi büyütüyor’ Bugün, 30 Eylül Dünya Podcast Günü. Statistica, Triton Digital ve Edison Research gibi medya grupları her yıl eğilimleri ölçmek, dinleyici davranışını anlamak ve dünya çapında podcast büyümesini izlemek için dijital medya anketleri yürütüyor.
30.09.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anadolu turunda Sıla, Ege turnesinden sonra Anadolu turuna başladı...
17.09.2022 Cadde
Mozart’a hayat verecek
Mozart’a hayat verecek Tansu Biçer, ‘Amadeus’ oyununda bu sezon daha önce Okan Bayülgen’in canlandırdığı Mozart’a hayat verecek.
2.09.2022 Cadde
‘Amadeus’un Mozart’ı Tansu Biçer oldu
‘Amadeus’un Mozart’ı Tansu Biçer oldu Sahnelenmeye başladığı günden bu yana tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği “Amadeus” oyununda önemli bir oyuncu değişikliğine gidildi.
6.08.2022 Kültür Sanat
Kumpanyanın vazgeçilmez ‘Cimri’si
Kumpanyanın vazgeçilmez ‘Cimri’si Semaver Kumpanya’nın altı yıldır kapalı gişe oynayan oyunu “Cimri” Serkan Keskin’in unutulmaz Harpagon performansıyla hiç eskimiyor.
27.07.2022 Kültür Sanat
Milliyet Sanat gelecekten sesleniyor
Milliyet Sanat gelecekten sesleniyor Milliyet Sanat, temmuz sayısında sinemanın yeni başrolü yapay zekâyı mercek altına aldı. Tiyatro, edebiyat, müzik ve plastik sanatlarda ise özel söyleşiler öne çıkıyor.
4.07.2022 Kültür Sanat
Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor!
Engin Hepileri: Demek iyi iş yaptık ki konuşuluyor! 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı internet dizisinde boy gösteren Engin Hepileri, kendisi gibi oyuncu eşi Beyza Şekerci ile Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Hepileri, son projesine gelen eleştiriler hakkında konuştu.
17.03.2022 Cadde
“Cimri” hiç eskimiyor
“Cimri” hiç eskimiyor Semaver Kumpanya’nın “Cimri”si DasDas Sahne’ye konuk oluyor. Molière’in hiç eskimeyen oyunu “Cimri”, Tansu Biçer rejisiyle sahneleniyor.
13.03.2022 Kültür Sanat
Serkan Çayoğlu-Özge Gürel: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti
Serkan Çayoğlu-Özge Gürel: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti Serkan Çayoğlu, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizisinin özel gösterimine katıldı. 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisi için uzun süre Kıbrıs’ta kalan yakışıklı oyuncu, bu nedenle Gürel'le ayrı kaldıklarını ve bu sürecin zor geçtiğini söyledi.
4.03.2022 Cadde
O kapıdan çıkabilme hikâyesi ‘Nora 2’
O kapıdan çıkabilme hikâyesi ‘Nora 2’ Yönetmenliğini Saim Güveloğlu’nun yaptığı Bahçe Galata’nın yeni oyunlarından “Nora 2”de Tülin Özen ve Tansu Biçer zor yerden soruyor üstelik tek bir cevabı da yok.
2.01.2022 Kültür Sanat
Pandeminin yaralarını sanatla sardık
Pandeminin yaralarını sanatla sardık Sanat her zaman iyi gelir. Pandeminin bizi kısıtladığı, umudumuzu tükettiği bu yıl yine sanattan medet umduk. Tiyatrolar perdelerini açamasa da çevrimiçi oyunlarla evlerimize konuk oldular. Keza sinema da ev rahatlığında buluştu bizimle. Nihayetinde kısıtlamalar kalktı ama maalesef yine temkinli olduk salonlara girmek için. Müzik her zaman yanımızdaydı. Podcast'ler ise kurtarıcımız oldu. Ama hiç şüphesiz kazanan edebiyattı. Bu yıl bize iyi gelen, havamızı değiştiren sanatsal etkinliklere bir göz attık. İşin uzmanlarına danışıp kısa bir liste hazırladık.
26.12.2021 Kültür Sanat
2021'e sanat dolu  bir hoşça kal
2021'e sanat dolu bir hoşça kal Milliyet Sanat yılı dopdolu bir sayıyla uğurluyor. Derginin aralık sayısında II. Heykelde Yeni Keşifler'in kazananları Melike Bayık'ın kaleminden okurlara tanıtılırken ayın söyleşinde Asu Maro'nun konuğu Defne Kayalar.
3.12.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tansu Biçer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.