Tape

Tape

Son dakika tape haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tape gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tape haber sayfamızda...

Tape

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 301 tape haberi bulunmuştur.
İstanbul'da vurgun çiftliği! 80 milyon kişinin verisini 1 liraya sattılar
İstanbul'da vurgun çiftliği! 80 milyon kişinin verisini 1 liraya sattılar İstanbul'da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran şebekeyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
29.02.2024 Gündem
Bir evlilik 4 kadının yuvasını yıktı: Ben dediğimi yaparım, gördünüz mü?
Bir evlilik 4 kadının yuvasını yıktı: Ben dediğimi yaparım, gördünüz mü? 2017 yılında Yıldız ailesi, Güneş ailesinden kız kaçırdı. Kaçan gelin evlendikten 2 ay sonra intihar edince aileler arasında husumet başladı. Tarihler 2020'yi gösterdiğinde ise iki ailenin karşılaşması katliama dönüştü.
16.02.2024 Gündem
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı 81 yaşında hayatını kaybeden ekonomi yazarı ve gazeteci Osman Saffet Arolat için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde tören düzenlendi.
1.11.2023 Gündem
İBB Daire Başkanı Yavuz Saltık'ın yargılandığı davada karar
İBB Daire Başkanı Yavuz Saltık'ın yargılandığı davada karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık'ın "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan yargılandığı davada karar verildi.
22.09.2023 Gündem
İşletmeler için kritik önemdeki veri nasıl korunacak? Doğal afette veri kaybının telafisi yok
İşletmeler için kritik önemdeki veri nasıl korunacak? Doğal afette veri kaybının telafisi yok Yaşadığımız büyük deprem veri saklama konusunu da gündeme getirdi. Her şeyin enkaz altında kaldığı bir durumda hayatın yeniden devam edebilmesi için verileri sadece fiziksel ortamda değil bulutta da saklamanın önemi büyük.
9.03.2023 Milliyet Executive
Sahte içkiyi TEKEL bayilerine sattılar
Sahte içkiyi TEKEL bayilerine sattılar İstanbul’da yakalanan 23 kişilik sahte alkol çetesine yönelik iddianame hazırlandı. İddianamede, çetenin imal ettiği sahte içkileri restoranlara, eğlence mekanlarına ve TEKEL bayilerine sattığı belirtildi.
10.01.2023 Gündem
İBB yöneticisinin davası tanık dinlenmesi için ertelendi
İBB yöneticisinin davası tanık dinlenmesi için ertelendi Din Âlimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) yöneticileri ile üyelerinin aralarında bulunduğu 23 sanıklı davada tanık olarak dinlenen İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık’ın "Örgüt üyesi olmamakla birlikte silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan yargılandığı dava tanık dinlenmesi için ertelendi.
1.12.2022 Gündem
İŞKUR'a usulsüzlük operasyonu: Gözaltılar var
İŞKUR'a usulsüzlük operasyonu: Gözaltılar var İŞKUR'da ihale yoluyla düzenledikleri meslek edindirme ve iş başı eğitim programlarında usülsüzlük yaparak kurumu 2014-2018 yılları arasında 20 milyon TL zarar uğrattıkları ortaya çıkan 21'i İŞKUR personeli toplam 58 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 10 ilde düzenlenen operasyonda 35 şüpheli yakalandı.
22.11.2022 Haberler
İŞKUR'a usulsüzlük operasyonu: Gözaltılar var
İŞKUR'a usulsüzlük operasyonu: Gözaltılar var İŞKUR'da ihale yoluyla düzenledikleri meslek edindirme ve iş başı eğitim programlarında usülsüzlük yaparak kurumu 2014-2018 yılları arasında 20 milyon TL zarar uğrattıkları ortaya çıkan 21'i İŞKUR personeli toplam 58 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 10 ilde düzenlenen operasyonda 35 şüpheli yakalandı.
22.11.2022 Gündem
İtirafı tüyler ürpertti: 'Cesetlerle birlikte uyuyorum'
İtirafı tüyler ürpertti: 'Cesetlerle birlikte uyuyorum' Yağmurlu bir gecede, çalıştığı hamburgercideki vardiyası sona erdikten sonra eşiyle buluşmak için yola çıkan 18 yaşındaki genç kadın, onun yanına asla ulaşamadı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek ise, tam anlamıyla tüyler ürpertti.
8.11.2022 Dünya
Yazıcıoğlu ailesinin avukatı: 13,5 yıl sonra helikopter içinden görüntünün olduğunu öğrendik
Yazıcıoğlu ailesinin avukatı: 13,5 yıl sonra helikopter içinden görüntünün olduğunu öğrendik Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun avukatı Veysel Aşkın, son görülen duruşmada tanık olarak dinlenen Mustafa Kemal Süler'den helikopter içinden çekilmiş bir görüntü olduğunu öğrendiklerini belirtti.
11.10.2022 Haberler
Yazıcıoğlu ailesinin avukatı: 13,5 yıl sonra helikopter içinden görüntünün olduğunu öğrendik
Yazıcıoğlu ailesinin avukatı: 13,5 yıl sonra helikopter içinden görüntünün olduğunu öğrendik Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun avukatı Veysel Aşkın, son görülen duruşmada tanık olarak dinlenen Mustafa Kemal Süler'den helikopter içinden çekilmiş bir görüntü olduğunu öğrendiklerini belirtti.
11.10.2022 Gündem
Tanık olarak dinlenen İBB yöneticisine 'terör örgütüne' yardım" davası
Tanık olarak dinlenen İBB yöneticisine 'terör örgütüne' yardım" davası Terör Örgütü PKK/KCK' nın hedefleri doğrultusunda faaliyet yürüttüğü öne sürülen Din Âlimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) yöneticileri ile üyelerinin aralarında bulunduğu 23 sanıklı davada tanık olarak dinlenen İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında "Örgüt üyesi olmamakla birlikte silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
31.08.2022 Gündem
‘Seks kasetimi gördünüz mü?’
‘Seks kasetimi gördünüz mü?’ Çarpıcı açıklamalar yaparak pek çok kez gündem olan dünyanın en zengin kişisi Elon Musk, bu kez ise Twitter’da “Seks kasetimi gördünüz mü?” ifadesiyle yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti...
14.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran dönüşü flaş mesajlar: Bunu yemezler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran dönüşü flaş mesajlar: Bunu yemezler İran ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirilen 3'lü zirveye ilişkin, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu." ifadelerini kullandı. Teröristlerin Ayn El Arab'a rejim bayrağı asmasına da sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde, İBB Başkanı İmamoğlu'nun, sel felaketi sırasında tatilde olması da vardı.
20.07.2022 Siyaset
Sahte para vurgununda şebekenin şifreleri çözüldü
Sahte para vurgununda şebekenin şifreleri çözüldü İstanbul merkezli 19 ilde sahte para operasyonu düzenlendi. Yakalanan kalpazanların teknik takibe takılan tapeleri deşifre oldu. Sahte para ağındaki şebeke üyeleri arasında geçen şifreli tapelerde, sahte paraya “Hazır Sandalye”, dolara “Amerikan Boya”, 50 dolara “50 Numara Ayakkabı”, sahte TL’ye ise “Masaj Koltuğu” ve “Turkish Boya” koduyla anlaştıkları ortaya çıktı.
28.02.2022 Gündem
İngilizce Ölçü Birimleri Nelerdir? Sıralaması Ve Kısaltmaları
İngilizce Ölçü Birimleri Nelerdir? Sıralaması Ve Kısaltmaları İngilizce öğrenenler için önemli adımlardan biri de ölçü birimleridir. Ölçü birimleri türleri, uzunluk ölçüleri, ağırlık ölçüleri, alan ölçüleri ve sayılamayan ölçüler olarak geniş alana sahiptir. Bütün dünyada geçerli olan, boy, en ve yükseklik ölçülerinin öğrenilmesi gerekmektedir. Contend and Language Integrated Learning kısaltması CLIL olarak bilinmektedir. İngilizce ölçü birimleri nelerdir? Sıralaması ve kısaltmaları hakkında detayları derledik.
9.02.2022 Eğitim
İki ilde kabusu yaşatmışlardı! Suçüstü yakalandılar
İki ilde kabusu yaşatmışlardı! Suçüstü yakalandılar Bursa'nın Karacabey ve Mudanya ilçelerinde 21, Elazığ'da ise 9 evden hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlılar, Bursa'da saklandıkları ikametlere yapılan eş zamanlı operasyon sonucu yakalandı. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla şüphelilerin izini süren ekiplerin, tape kayıtlarını ve HTS kayıtlarını inceledikten sonra zanlıların yerlerini belirleyip operasyon yaptığı öğrenildi.
20.01.2022 Gündem
FETÖ'cülerin yazışmalarında ortaya çıktı! 'Olay olurum Türkiye'de'
FETÖ'cülerin yazışmalarında ortaya çıktı! 'Olay olurum Türkiye'de' FETÖ/PDY üyelerinin yanı sıra PKK, DHKP-C ve MKP'li yaklaşık 10 bin terör şüphelisinin soruşturma ve yakalama bilgilerini rüşvetle sızdırdığı suçlamasıyla aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in avukatı Adnan Şeker'in de bulunduğu 6 sanığa verilen mahkumiyet kararının gerekçesi açıklandı. Gerekçede yer verilen yazışma ve tape kayıtlarına göre, sanık Adnan Şeker'in sızdırdığı UYAP kayıtlarıyla hakkında yakalama kararı olduğunu öğrenen FETÖ'cüler yurt dışına firar etti.
27.11.2021 Gündem
Duran Duran, 40 yaşına girdi
Duran Duran, 40 yaşına girdi Pop müziğin hitleri denince ‘90’lara gideriz bir anda. Ülkemize 10 yıllık rötarla gelen pop müzik dalgası Avrupa ve ABD’yi ‘80’lerde vurmuştu.
31.10.2021 Kültür Sanat
Yazıcıoğlu davasında FETÖ'den tutuklu olan sanıklar mahkeme salonuna getirildi
Yazıcıoğlu davasında FETÖ'den tutuklu olan sanıklar mahkeme salonuna getirildi Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmalara FETÖ'nün talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla dava açılan 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.
25.10.2021 Haberler
Gezi Parkı olaylarında Çarşı grubunun yer aldığı 35 sanıklı dava Yargıtay'da bozuldu
Gezi Parkı olaylarında Çarşı grubunun yer aldığı 35 sanıklı dava Yargıtay'da bozuldu Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 sanığa "darbeye teşebbüs" ve "izinsiz gösteri" suçlamasından verilen beraat kararı, Yargıtay tarafından bozuldu. Bozma kararında, sanıkların eylemlere katılıp katılmadıklarına yönelik Adli Tıp, TRT ya da TÜBİTAK’tan rapor alınmaması, Cumhurbaşkanlığı’nın davadan haberdar edilmemesi gerekçe gösterildi. Ayrıca davanın İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki aralarında Osman Kavala'nın da bulunduğu Gezi Parkı ana davasıyla hukuki ve fiili irtibatı bulunduğu gerekçesiyle birleştirilmesi yoluna gidilmesine hükmedildi.
28.04.2021 Gündem
'Futbolda sözde şike' davasında savcı mütalaasını verdi
'Futbolda sözde şike' davasında savcı mütalaasını verdi İstanbul 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 'Futbolda sözde şike' soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davada savcı celse arasında esas hakkındaki mütalaasını verdi.
14.04.2021 Futbol
Vtr Nedir, Nasıl Kullanılır? Vtr'ın Açılımı Ve Türkçesi Nedir?
Vtr Nedir, Nasıl Kullanılır? Vtr'ın Açılımı Ve Türkçesi Nedir? VTR, 90'lı yıllardan itibaren en çok kullanılan cihazlardan birinin kısaltmasıdır. Videoları ön kısmındaki manyetik okuma bandıyla okuyan bu cihazlar videoların pratik bir şekilde kaydedilmesini ve saklanmasını sağlar. Son yıllarda çıkan modelleri yedekleme özelliğine de sahiptir. Bu nedenle bozulduklarında bile içlerindeki videolar bilgisayar ortamına kolayca aktarılabilir. VTR nedir, nasıl kullanılır? VTR'ın açılımı ve Türkçesi nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
26.03.2021 Eğitim
Yeni şarkı heyecanı
Yeni şarkı heyecanı Asır ismiyle rap müzik dünyasında adından söz ettiren Ali Burak Oktay, önümüzdeki günlerde de Suikast.de’nin DMC etiketiyle çıkartacağı ‘SND Golden Tape VOL2’ adlı albümünde yer alacak.
2.03.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tape ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.