Taraklı

Taraklı

Son dakika Taraklı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taraklı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taraklı haber sayfamızda...

Taraklı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 332 taraklı haberi bulunmuştur.
Sakarya seçim sonuçları! Kazanan isim AK Parti adayı Yusuf Alemdar oldu
Sakarya seçim sonuçları! Kazanan isim AK Parti adayı Yusuf Alemdar oldu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Yusuf Alemdar seçildi. İlçelerde ise AK Parti 8, Yeniden Refah Partisi (YRP) 3, Büyük Birlik Partisi (BBP) 2, CHP, MHP ve İYİ Parti 1'er belediye başkanlığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 TARAKLI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sakarya Taraklı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TARAKLI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sakarya Taraklı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Sakarya Taraklı Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Taraklı ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Sakarya Taraklı Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Aile faciası: Kocasını uyurken öldürdü ardından kendi babasını boğmaya kalktı
Aile faciası: Kocasını uyurken öldürdü ardından kendi babasını boğmaya kalktı Sakarya'nın Taraklı ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Emine B. (40), uyuyan eşi Eyüp B’yi (48) bıçaklayarak öldürüp, evde bulunan kendi babasını da seccade ile boğmaya çalıştı.
17.11.2023 Gündem
Kara ve demiryollarının kavşak noktası Sakarya
Kara ve demiryollarının kavşak noktası Sakarya Uzun yıllar Kocaeli’ye bağlı bir ilçe olan Adapazarı,1954 tarihinde kabul edilen bir yasa ile “Sakarya” adıyla vilayet haline gelmiştir.
29.10.2023 Gündem
30 dakikada doğayı keşfedin!..
30 dakikada doğayı keşfedin!.. Sakarya, doğaseverlerin uğrak yeri olan 20’den fazla yaylaya sahip. Ulaşım imkânlarının kolay olması sayesinde doğaseverler dört mevsim şehrin tabiat harikası yaylalarında buluşmaktadır.
29.10.2023 Gündem
Sakarya'da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Sakarya'da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada baba- oğul yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
20.10.2023 Gündem
Sakarya’da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Sakarya’da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor Sakarya'nın Taraklı ilçesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken karadan ve havadan müdahale başladı.
29.07.2023 Haberler
Sakarya’daki orman yangını kontrol altına alındı
Sakarya’daki orman yangını kontrol altına alındı Sakarya'nın Taraklı ilçesinde çıkan, karadan ve havadan müdahale edilen orman yangını yaklaşık 3 buçuk saat sonra kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangında yaklaşık 15 hektar alan kül oldu.
29.07.2023 Gündem
Sakarya'da kaçak silah atölyelerine baskın: 17 gözaltı
Sakarya'da kaçak silah atölyelerine baskın: 17 gözaltı Sakarya merkezde ve 5 ilçede polisin yasa dışı silah atölyelerine düzenlediği operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek, mühimmat ve yasa dışı silah ticaretinden elde edildiği tespit edilen 248 bin 950 TL ele geçirildi, 17 şüpheli gözaltına alındı.
20.06.2023 Gündem
Taraklı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Taraklı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Taraklı Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Taraklı için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Sakarya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
17 kentte 4500 köy yoluna kar engeli
17 kentte 4500 köy yoluna kar engeli Türkiye’de mevsim normallerinin üzerinden seyreden sıcaklık ve yağışsız geçen günler geride kaldı. Neredeyse tüm kesimlerin beklediği kar ülke genelinde etkili olmaya devam ediyor. Karadeniz ve Doğu Anadolu’da 17 ilde 4500’ü aşkın köy yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Gündem
Sakarya yarıyıl tatilinde öğrencileri bekliyor
Sakarya yarıyıl tatilinde öğrencileri bekliyor Çocukların heyecanla beklediği yarıyıl tatili başladı. Bu on beş günlük süreci ailenin her ferdinin keyif alacağı farklı destinasyonlarda geçirmek, yollarda uzun zaman harcamadan birçok yer görüp doğayla iç içe şahane bir tatil yapmak mümkün mü?
23.01.2023 Ekonomi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi Arsa - işyeri başvurusu başladı! Bir yandan da TOKİ konut başvuruları devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte ilk arsam ve ilk işyerim başvuru süreci başlıyor. Konuyla ilgilenenler ise TOKİ arsa başvuru şartları ile işyeri başvuru sürecini araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ işyeri ve arsa başvuru şartları neler, fiyatlar ne kadar?
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları...
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları... TOKİ arsaları ile ilgili peş peşe sorular geliyor. Bugün başlayan TOKİ arsa başvuru işlemleri nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte TOKİ arsa başvuru şartları...
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler...
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Erdoğan: Altılı masada sadece sonraki toplantının ev sahibini konuşuyorlar
Erdoğan: Altılı masada sadece sonraki toplantının ev sahibini konuşuyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. 6'lı masaya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar her toplantıda sadece bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklar onu konuşuyorlar." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Trafik kazasında ağır yaralanan Neslihan, kurtarılamadı
Trafik kazasında ağır yaralanan Neslihan, kurtarılamadı Sakarya’nın Taraklı ilçesinde, otomobiliyle yaptığı kazada ağır yaralanan Neslihan Gökçeağaç, tedavi gördüğü hastanede 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
23.09.2022 Gündem
Kırmızı listede yer alan geyik böceği görüntülendi
Kırmızı listede yer alan geyik böceği görüntülendi Türkiye'de nesli tükenen türler arasında kırmızı listede bulunan ve yaşam alanlarının genişletilmesi için çalışmalar yürütülen geyik böceği Elazığ’da görüntülendi.
21.07.2022 Gündem
Rakibinden kaçan boğa seyircilerin bulunduğu tribüne daldı
Rakibinden kaçan boğa seyircilerin bulunduğu tribüne daldı Artvin’de geleneksel olarak düzenlenen boğa güreşlerinde, rakibinden kaçan boğa tribünde bulunan seyircinin arasına daldı. Korku dolu anların yaşandığı olayda şans eseri kimse yara almadı.
13.06.2022 Haberler
Topraksız tarımda model olacak
Topraksız tarımda model olacak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi ile topraksız tarımda model olmayı hedeflediklerini söyledi.
26.04.2022 Ekonomi
Acı haber geldi! 172 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Acı haber geldi! 172 günlük yaşam mücadelesini kaybetti Sakarya’nın Taraklı ilçesinde motosikletten düşerek ağır yaralanan adam, yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
5.03.2022 Gündem
Kardeş kavgası kanlı bitti! Ağabeyine kurşun yağdırdı
Kardeş kavgası kanlı bitti! Ağabeyine kurşun yağdırdı Bursa’da iki kardeşin sözlü tartışmasında belinden tabancasını çeken kardeş, ağabeyine kurşun yağdırdı. Yaralı ağabeyin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
18.02.2022 Gündem
Sakarya İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Sakarya İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Bulmacalar kişilerin bilgi birikimlerinin artmasını sağlayan eğlenceli oyunlardan biri olmaktadır. Eğlendirirken öğreten bulmacaların her yaşa hitap eden türleri bulunmaktadır. Bulmacalar okuma yazma bilmeyen çocuklar için resimli olarak hazırlanırken yetişkinler içinde daha karmaşık bir şekilde hazırlanabilmektedir. Peki, Sakarya ilçesi bulmaca cevabı nedir tüm detayları ile derledik.
11.02.2022 Bulmacalar

Benzer Haber Etiketleri

Taraklı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.