Tarife

Tarife

Son dakika tarife haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tarife gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tarife haber sayfamızda...

Tarife

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.874 tarife haberi bulunmuştur.
Ticaret Bakanlığı'ndan restoran ve kafelere denetim
Ticaret Bakanlığı'ndan restoran ve kafelere denetim Ticaret Bakanlığı ekipleri Ankara, İstanbul ve İzmir’deki yiyecek ve içecek hizmeti sunulan işletmelere yönelik tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı.
17.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması Ticaret Bakanlığı, "Sosyal medyada yer verilen 'yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği'ne dair iddialar tümüyle yalandır, itibar edilmemelidir" açıklamasını yaptı.
11.04.2024 Gündem
Bakanlıktan fiyat listesinde eksik bilgi bulunan işletmeye ceza
Bakanlıktan fiyat listesinde eksik bilgi bulunan işletmeye ceza Ticaret Bakanlığı, fiyat listesinde eksik bilgi bulunan işletmeye 834 bin 28 lira para cezası uyguladı.
7.04.2024 Ekonomi
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif Klasik pırasa tariflerinden sıkılanlar için daha farklı bir önerimiz var. Pırasa sevmiyorum diyen birçok insan bile bu tarife bayılacak. Pırasanın hafif acılığı, yumuşaklığı ve lezzeti, bu tarifle birleşerek lezzetli bir yemeğe dönüşecek. İşte yumurtalı pırasa tarifi
6.04.2024 Yemek
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi
1165 oranı bildi, 100 TL'ye 100 bin TL kazandı!
1165 oranı bildi, 100 TL'ye 100 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bülteninde Japonya liglerinde yer alan 8 maç için bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
4.04.2024 Diğer
Cep tarifesine zam
Cep tarifesine zam Cep telefonlarında yurtiçi ve yurtdışı aramaya yüzde 27 zam geldi. Yurt içi aramanın dakikası 3.12 TL, yurt dışı aramanın dakikası 31.35 TL oldu.
4.04.2024 Ekonomi
Aşçıların gizli tekniği ortaya çıktı! Patlıcan kızartırken kararmıyor ve yağ çekmiyor
Aşçıların gizli tekniği ortaya çıktı! Patlıcan kızartırken kararmıyor ve yağ çekmiyor Patlıcan kızartırken herkesin yakındığı konuların başında yağ çekmesi ve özellikle kararması geliyor. Fakat aşçıların bunun için ufak bir sırrı var. İşte yağ çekmeyen ve karmayan patlıcan kızartması tarifi…
2.04.2024 Yemek
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi sucuğu daha lezzetli hale getiren tüyo. Bu yöntemle kızartılan sucuk daha lezzetli oluyor. Sucuğu kızartırken tavaya yarım bardak eklemek yeterli oluyor.
2.04.2024 Yemek
BOTAŞ doğal gaz fiyatlarını değiştirmedi
BOTAŞ doğal gaz fiyatlarını değiştirmedi BOTAŞ, doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmedi.
29.03.2024 Ekonomi
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Taksicilere ücretsiz kamera müjdesi
Taksicilere ücretsiz kamera müjdesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şoför esnafıyla iftar programında bir araya gelerek projelerinden bahsetti.
16.03.2024 Ege
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin Besleyici zenginliği ve muhteşem tadıyla mutfakların vazgeçilmez bir köşesinde yer alan nohut yemeğini sevmeyenler için farklı bir tarifimiz var. Sıradanlıktan uzak, birbirinden farklı tatları bir araya getiren bu tarif, nohut sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak nitelikte.
15.03.2024 Yemek
Simide zam önlemi
Simide zam önlemi Esnafın tarife yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, simit fiyatları da ekmek gibi komisyon ve Ticaret Bakanlığı onayıyla belirlenecek. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmeliğine göre, ekmek ve simit fiyatı, il genelinde oluşturulacak komisyon tarafından değerlendirilecek.
15.03.2024 Ekonomi
Türklerin seviyesinde değiliz! Asya devinde gündem KAAN: Biz maketini onlar gerçeğini yaptı
Türklerin seviyesinde değiliz! Asya devinde gündem KAAN: Biz maketini onlar gerçeğini yaptı Hindistan basını, ülkenin yıllardır üretmeye çalıştığı 5. nesil uçakla KAAN'ı kıyasladı. Türkiye'nin çok hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten EuroAsian Times, KAAN'ı ABD'nin hiçbir ülkeye satmadığı F-22'ye benzetti.
6.03.2024 Dünya
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek? 16 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Düzenleme TBMM’den geçti. Peki ikramiyeler ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
3.03.2024 Ekonomi
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor İstanbul'da et fiyatlarına gelen son zamlardan sonra market ve kasaplardaki fiyatlar da değişti. Et ve Süt Kurumu'nun da fiyatları göz önüne alındığında kentte kırmızı etin 3 farklı tarife üzerinden fiyatlandırıldığı görüldü. Semtten semte de değişkenlik gösteren et fiyatlarıyla ilgili konuşan Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Bölge Başkanvekili Veysel Günal, "Bazı besicilerin yaptığı spekülasyonlar yüzünden fiyatlar bu kadar artıyor. En çok zamlanan et çeşidi kuzu oldu" dedi.
3.03.2024 Haberler
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı Türkiye'nin Afrika açılımının en önemli ayaklarından Somali'nin Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Antalya'da Diplomasi Formu için Türkiye'ye geldi. Mahmud, CNN TÜRK spikeri Büşra Arslantaş'a konuştu.
3.03.2024 Dünya
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor İstanbul'da et fiyatlarına gelen son zamlardan sonra market ve kasaplardaki fiyatlar da değişti. Et ve Süt Kurumu'nun da fiyatları göz önüne alındığında kentte kırmızı etin 3 farklı tarife üzerinden fiyatlandırıldığı görüldü.
3.03.2024 Ekonomi
Van'da marketlerde fahiş fiyat denetimi
Van'da marketlerde fahiş fiyat denetimi Van'da ramazan ayı öncesi marketlerdeki temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket ve fahiş fiyat denetimi yapıldı.
1.03.2024 Ekonomi
‘Mobil ekmek fırını kuracağız’
‘Mobil ekmek fırını kuracağız’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Bağcılar'daydı.
1.03.2024 Gündem
Botaş'tan Mart ayı için doğal gaz fiyatı açıklaması
Botaş'tan Mart ayı için doğal gaz fiyatı açıklaması Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ) tarafından, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olan 'Doğal Gaz Toptan Satış Fiyatlarında' herhangi bir değişiklik yapılmadığı duyuruldu.
29.02.2024 Ekonomi
Fırınlarda 'pazar tatili' dönemi! Murat Kurum, 'Planımız hazır' diyerek açıkladı
Fırınlarda 'pazar tatili' dönemi! Murat Kurum, 'Planımız hazır' diyerek açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi.Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Tarife ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.