Tarım İşçileri

Tarım İşçileri

Son dakika tarım işçileri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tarım işçileri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tarım işçileri haber sayfamızda...

Tarım İşçileri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 836 tarım işçileri haberi bulunmuştur.
Havuç hasadı başladı
Havuç hasadı başladı Depremin vurduğu Hatay'ın bereketli topraklarında geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadının sonuna doğru gelinirken, tarım işçilerinin zorlu mesaisi devam ediyor. Tarım işçileri havucun tonunu bin 300 TL’den topluyor.
16.04.2024 Ekonomi
Yeni düzenleme: Mevsimlik işçileri devlet ağırlayacak
Yeni düzenleme: Mevsimlik işçileri devlet ağırlayacak Mevsimlik işçisi tanımı, gezici işçileri de kapsayarak genişletilecek. İşçilerin geçici yerleşim alanları için devlet arazileri öncelikli olarak kullanılacak.
25.02.2024 Gündem
Fransız çiftçiler traktör ve kamyonlarıyla Paris'i kuşatıyor!
Fransız çiftçiler traktör ve kamyonlarıyla Paris'i kuşatıyor! İçişleri Bakanlığı, başkentin iki havaalanı ile meyve, sebze, et ve balık gibi gıda ürünlerinin toplu bir şekilde esnafa satıldığı 'Rungis' haline giden yolların açık tutulması için çok sayıda polis görevlendirdi.
30.01.2024 Dünya
Fransa’da hükümetin tavizlerine rağmen çiftçi eylemleri sürüyor
Fransa’da hükümetin tavizlerine rağmen çiftçi eylemleri sürüyor Başbakan Gabriel Attal’ın çiftçilere yardım etmek için acil durum tedbirlerini açıklamasına rağmen önde gelen tarım işçileri sendikaları eylemlerinin devam edeceği mesajını veriyor.
27.01.2024 Dünya
Emeklilerin yeni maaşları belli oldu: Fark kalmadı!
Emeklilerin yeni maaşları belli oldu: Fark kalmadı! Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beklenen açıklamayı yaptı ve SSK ve Bağ - Kur emeklilerine yüzde 42.6’lık yeni maaş artış oranını açıkladı.
17.01.2024 Ekonomi
SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı ne kadar oldu? Kim ne kadar maaş alacak?
SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı ne kadar oldu? Kim ne kadar maaş alacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7500 lira olan en düşük emekli maaşının 10 bin lira olduğunu açıkladı. Peki diğer SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı ne kadar oldu? Kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...
16.01.2024 Haberler
Son dakika: SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı belli oldu! İşte yeni maaşlar
Son dakika: SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı belli oldu! İşte yeni maaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7500 lira olan en düşük emekli maaşının 10 bin lira olduğunu açıkladı. Peki diğer SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı ne kadar oldu? Kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...
16.01.2024 Ekonomi
Zorlu hasat: Havuç tarlada 5 TL’den  satılıyor
Zorlu hasat: Havuç tarlada 5 TL’den satılıyor Hatay’ın bereketli topraklarında havucun söküm aşamasına gelmesiyle birlikte tarım işçilerinin zorlu mesaisi başladı. Sarı havuç, Hatay’dan Türkiye’nin 81 iline 5 TL’den satılıyor.
20.12.2023 Ekonomi
8 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı katliam gibi kazada şoke eden detay
8 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı katliam gibi kazada şoke eden detay Afyonkarahisar’da geçtiğimiz temmuz ayında yaşanan ve 1'i çocuk 8 kişinin ölümü, 12 kişinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası sonrası açılan soruşturma tamamlandı. Mahkeme tarafından kabul edilen iddianamede, tutuklu sürücünün ehliyetsiz olduğu, araç kullanırken telefon veya başka bir şeyle ilgilenmediği belirtildi.
16.11.2023 Gündem
Ispanak hasadı başladı: Tarlada 4, pazarda 20 TL
Ispanak hasadı başladı: Tarlada 4, pazarda 20 TL İzmir’in Menemen ilçesinde binlerce dönüm tarlada ekili erkenci ıspanağın hasadı başladı. Ispanağın tarladan çıkış fiyatının 4-5 lira olduğu, pazarlarda da ise şu sıralarda 15-20 TL arasında satışa sunulduğu öğrenildi.
25.10.2023 Ekonomi
MEB'den yeni karar: Teneffüs süresi değişti
MEB'den yeni karar: Teneffüs süresi değişti Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için teneffüs sürelerinde bir düzenleme yaptı.
14.10.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Suriyeli sığınmacı açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan Suriyeli sığınmacı açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da partisinin düzenlediği 'Güneydoğu Anadolu Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ''Karnını doyurmakta zorlanan Urfalı kardeşim bir de Suriyelilerin karnını doyuruyor. İktidar olsaydım bunların hepsini ülkelerine gönderecektim'' dedi.
30.09.2023 Gündem
5 bin tarım işçisi çalışıyor! Biber temizleyerek geçimini sağlıyorlar
5 bin tarım işçisi çalışıyor! Biber temizleyerek geçimini sağlıyorlar Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, hasadı büyük ölçüde tamamlanan kırmızı biberin çöplerinden temizlenerek, tesislerde kurutulup pul biber haline getirilmesi için 5 bin kişi çalışıyor. İslahiye Ziraat Odası Başkanı Mehmet Köse, ilçe ekonomisine katkı sağlayan pul biber üretiminde 5 bin tarım işçisinin görev aldığını söyledi.
25.09.2023 Ekonomi
İtalya ve Avrupa'dan talep yağıyor! Bitlis’ten kurutmalık domates
İtalya ve Avrupa'dan talep yağıyor! Bitlis’ten kurutmalık domates Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde hasat edilerek kurutulmak için tarlalara serilmeye başlanan domatesler, İtalya başta olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
11.09.2023 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Hep beraber adaleti savunacağız
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Hep beraber adaleti savunacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyaset, kendi ülkesine kendi insanına sahip çıkmak demektir. Kendi ülkesinin çıkarlarını savunmak demektir. Eğer siyaseti böyle yapmazsak Türkiye geriye gider" dedi. Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın Adalet Yürüyüşü'nü hatırlatması üzerine, "Hep beraber adaleti savunacağız. " açıklamasında bulundu.
20.08.2023 Gündem
Bursa'da kontrolden çıkan minibüs devrildi: 4'ü çocuk 10 kişi yaralandı
Bursa'da kontrolden çıkan minibüs devrildi: 4'ü çocuk 10 kişi yaralandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüs, yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada 4'ü çocuk 10 kişi yaralandı.
9.08.2023 Gündem
Ordu'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpışt! Yaralılar var
Ordu'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpışt! Yaralılar var Ordu’da, mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3'ü ağır, 17 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
7.08.2023 Gündem
Kavurucu sıcak altında domates hasadı devam ediyor
Kavurucu sıcak altında domates hasadı devam ediyor Kilis’te hasadı devam eden domates, verimi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. Kavurucu sıcağın altında tarlada domates hasadı yapan tarım işçilerinin de zorlu mesaisi devam ediyor.
24.07.2023 Ekonomi
Mardin'de şeftali hasadı başladı: 40 ton rekolte bekleniyor
Mardin'de şeftali hasadı başladı: 40 ton rekolte bekleniyor Mardin'in Ömerli ilçesinde 250 dekar alanda üretimi yapılan şeftalinin hasadına başlandı. Şeftalide 40 ton üzeri rekolte beklenirken, kilosu 10 liradan satılıyor.
19.07.2023 Ekonomi
İşçileri taşıyan minibüs devrildi! 24 kişi yaralandı
İşçileri taşıyan minibüs devrildi! 24 kişi yaralandı Aksaray'da fındık hasadı için Şırnak'tan yola çıkan işçileri taşıyan minibüsün devrildiği kazada, 4'ü ağır, 24 kişi yaralandı.
17.07.2023 Gündem
En düşük emekli maaşı değişecek mi? Memur ve emekli zammı Meclis Genel Kurulu’nda!
En düşük emekli maaşı değişecek mi? Memur ve emekli zammı Meclis Genel Kurulu’nda! Meclis Genel Kurulu'nda bu hafta, en düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılması ve emeklilere verilen yüzde 25'lik zam görüşülecek. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun gündemine ise salı günü 1.1 trilyon liralık ek bütçe gelecek.
10.07.2023 Haberler
En düşük emekli maaşı değişecek mi? Memur ve emekli zammı Meclis Genel Kurulu’nda!
En düşük emekli maaşı değişecek mi? Memur ve emekli zammı Meclis Genel Kurulu’nda! Meclis Genel Kurulu'nda bu hafta, en düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılması ve emeklilere verilen yüzde 25'lik zam görüşülecek. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun gündemine ise salı günü 1.1 trilyon liralık ek bütçe gelecek.
10.07.2023 Ekonomi
Emekliye yüzde 25 zamda 'kök maaş' detayı: En düşük emekli aylığı ne kadar oldu?
Emekliye yüzde 25 zamda 'kök maaş' detayı: En düşük emekli aylığı ne kadar oldu? SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin alacağı zam oranı belli oldu. Düzenlemenin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu’na gelmesi bekleniyor. Peki en düşük emekli aylığı, dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Kök maaş üzerinden yapılacak zam ne anlama geliyor? İşte detaylar...
11.07.2023 Ekonomi
Emekliye yüzde 25 zamda 'kök maaş' detayı: En düşük emekli aylığı ne kadar oldu?
Emekliye yüzde 25 zamda 'kök maaş' detayı: En düşük emekli aylığı ne kadar oldu? SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin alacağı zam oranı belli oldu. Düzenlemenin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu’na gelmesi bekleniyor. Peki en düşük emekli aylığı, dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Kök maaş üzerinden yapılacak zam ne anlama geliyor? İşte detaylar...
9.07.2023 Haberler
Park halindeki araçta tarım işçileri fark etti! Yarı çıplak halde ceset bulundu
Park halindeki araçta tarım işçileri fark etti! Yarı çıplak halde ceset bulundu Denizli'nin Sarayköy ilçesinde tarım işçileri tarafından yol kenarında park edilen aracın yolcu koltuğunda yarı çıplak halde bir erkek cesedi bulundu.
7.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarım İşçileri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.