Tarkan 'O Sevişmeler' şarkısını neden kliplendirdi?
Tarkan 'O Sevişmeler' şarkısını neden kliplendirdi? 2017 yazında '10' adlı albümüyle karşımıza çıkan Tarkan, şarkılarına klip çekmeye devam ediyor. 'Yolla', 'Beni Çok Sev', 'Çok Ağladım' ve 'Kedi Gibi'den sonra bu kez de 'O Sevişmeler' şarkısı kliplendi.
21.09.2021 Müzik
Tarkan son klibinde neden 'Kedi Gibi' oldu?
Tarkan son klibinde neden 'Kedi Gibi' oldu? Tarkan, '10' adını verdiği albümünü kliplendirmeye devam ediyor... Megastar, 'Yolla' ve 'Beni Çok Sev' gibi iki hit şarkıdan sonra 'Çok Ağladım' gibi oldukça cool bir şarkıyı kliplendirmişti. '10'un dördüncü klibi olarak seçimi 'Kedi Gibi' oldu...
21.09.2021 Müzik
Tarkan 'Çok Ağladım'la 'Kış Güneşi' etkisi yaratır mı?
Tarkan 'Çok Ağladım'la 'Kış Güneşi' etkisi yaratır mı? Tarkan'ın geçen yaz başında çıkardığı '10' albümü her ne kadar 'Yolla' ve 'Beni Çok Sev'le duyulsa da sevilse de albümün asıl yıldızının 'Çok Ağladım' olduğu konusunda birçokları hemfikir. Kaliteli bir pop-dans şarkısı olan, Tarkan'ın bugüne kadar yaptığı en 'cool' işlerden biri olan 'Çok Ağladım' en sonunda kliplendi ve çok tartışılan '10'un gizli hit'i olmayı başardı.
21.09.2021 Müzik
Tarkan 'Beni Çok Sev' problemini sahiplenmeli
Tarkan 'Beni Çok Sev' problemini sahiplenmeli Tarkan'ın geçtiğimiz yıl oldukça beğeni toplayan 'Beni Çok Sev' şarkısının aslında Ayşe Mine'nin yıllar önce söylediği 'Ellerim Uğurlar' şarkısından çalıntı olduğu iddiası epey konuşulmuştu. Tam bir nebze sessizlik oldu derken bu kez de MESAM kararı ortaya çıktı ve olanlar oldu.
21.09.2021 Müzik
Tarkan '10' konserleri ile Avrupa'da
Tarkan '10' konserleri ile Avrupa'da Megastar Tarkan, '10' albümü ile Avrupa turnesine Almanya ve Hollanda ile konserlerine başlıyor.
23.10.2017 Kültür Sanat
Megastar Tarkan hakkında az bilinen 10 şey
Megastar Tarkan hakkında az bilinen 10 şey Kim ne derse desin Türkiye müzik tarihinde Tarkan’ı gölgede bırakacak bir star olmadı, olamaz da. İsterse uzun bir dönem albüm çıkarmasın veya konser vermesin, kameralardan uzakta olsun, çıkaracağı tek bir single bile tekrar gündeme oturmasına ve şarkılarının tüm dillerde dolaşmasına yeter. Çünkü Tarkan gerçekten de star ışığıyla doğmuş bir isim.
8.03.2018 Portre
Tarkan'ın '10' albümü hakkında 10 soru 10 cevap
Tarkan'ın '10' albümü hakkında 10 soru 10 cevap Müjdeler olsun; Tarkan’dan beklediğimiz albüm '10' sonunda geldi! O bizim, '10'suz bir Türkçe pop olamaz. O bizim megastarımız, birtanemiz, ahiretliğimiz... Gelin Tarkan'ın '10' albümüne Molatik olalım...
21.09.2021 Müzik