Tarsus İdmanyurdu

Tarsus İdmanyurdu

Son dakika Tarsus İdmanyurdu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tarsus İdmanyurdu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tarsus İdmanyurdu haber sayfamızda...

Tarsus İdmanyurdu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 526 tarsus idmanyurdu haberi bulunmuştur.
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! İşte ligden çekilme talebi reddedilen kulüpler
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! İşte ligden çekilme talebi reddedilen kulüpler Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. Lig'den Adıyaman FK ve Diyarbekirspor, 3. Lig'den Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor ve Malatya Arguvanspor'un çekilme taleplerini onayladıklarını açıkladı. Başkan Büyükekşi talebi reddedilen kulüpleri de duyurdu.
14.02.2023 Futbol
Tarsus İdmanyurdu kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
Tarsus İdmanyurdu kapanma tehlikesiyle karşı karşıya TFF 2'nci Lig'de mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun borç nedeniyle elektrikleri kesildi. Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, çeşitli kurumlara 25 milyon TL tutarındaki borçları için destek gelmemesi halinde kulübün kapanma aşamasına geleceğini söyledi.
25.01.2023 2.Lig
Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi! İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri
Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi! İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri, Riva'da çekilen kurayla belli oldu. Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu 3. turu geçen takımlara ek olarak, Süper Lig'den Beşiktaş, Alanyaspor, Antalyaspor gibi takımlar da kuraya dahil oldu. İşte Beşiktaş ile Galatasaray'ın 4. turdaki rakipleri...
22.10.2022 Türkiye Kupası
Olaylı maç sonrası kongre kararı alındı
Olaylı maç sonrası kongre kararı alındı TFF 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfaspor ile oynanan ve olaylı geçen maçın ardından olağanüstü kongre kararı aldı.
27.09.2022 2.Lig
Türkiye Kupası'nda 43 maç yapılacak
Türkiye Kupası'nda 43 maç yapılacak Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesi yarın başlayacak.
25.10.2021 Türkiye Kupası
Son dakika - Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık'tan futbolcularına ağır hakaret!
Son dakika - Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık'tan futbolcularına ağır hakaret! TFF 2. Lig'de ekibi Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçının ardından futbolculara adeta öfke kustu. Kırbıyık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Verdiğim onca paraya inek alsaydım, memleketime sütünü bedava dağıtsaydım, memleketim ihya olurdu. Eşek alsaydım kargo kurardım! Yedikleri-içtikleri haram olsun! Eşek değil, inek değil, bilin bakalım bu ne?" ifadelerini kullandı.
11.10.2021 2.Lig
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Eleme Turu programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Eleme Turu programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının programı açıklandı.
8.10.2021 Türkiye Kupası
Son dakika: Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PFDK'ya sevk edildi
Son dakika: Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PFDK'ya sevk edildi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, DG Sivasspor maçındaki 'Sportmenliğe Aykırı Hareketi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
6.10.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi: Tarsus İdmanyurdu'nda yeni teknik direktör Hüseyin Kalpar oldu
Son dakika haberi: Tarsus İdmanyurdu'nda yeni teknik direktör Hüseyin Kalpar oldu TFF 2'nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sözleşme imzaladı.
29.09.2021 2.Lig
Tarsus İdman Yurdu'nda Ergün Penbe ile yollar ayrıldı
Tarsus İdman Yurdu'nda Ergün Penbe ile yollar ayrıldı TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu'nda Ergün Penbe dönemi sona erdi.
27.09.2021 2.Lig
Futbolda haftanın programı
Futbolda haftanın programı Futbolda Süper Lig ve TFF 1. Lig'de 4. hafta, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2. hafta maçları maçları oynanacak.
10.09.2021 Süper Lig
Nazilli Belediyespor sürpriz yapacak
Nazilli Belediyespor sürpriz yapacak TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Kadir Kar ligde sürpriz yapacaklarını belirtti.
22.08.2021 2.Lig
Ademoğlu Turgutlu’da
Ademoğlu Turgutlu’da TFF 2. Lig’de Turgutluspor, geçen sezonu Tarsus İdmanyurdu’nda kiralık olarak geçiren Eyüpsporlu 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Alper Ademoğlu ile sözleşme imzaladı.
28.07.2021 Ege
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de fikstür belli oldu
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de fikstür belli oldu 2021-2022 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi yapıldı.
28.07.2021 2.Lig
Mehmet Enes Sığırcı transferinde Menemenspor'a rakip çıktı
Mehmet Enes Sığırcı transferinde Menemenspor'a rakip çıktı TFF 1'inci Lig ekiplerinden Menemenspor'un talip olduğu stoper Mehmet Enes Sığırcı, başka kulüplerin de radarına girdi.
23.07.2021 1.Lig
Son dakika haberi - Ziraat Türkiye Kupası, Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ın!
Son dakika haberi - Ziraat Türkiye Kupası, Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ın! Süper Lig'de cumartesi günü 16. şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Antalyaspor'u 2-0 yendi, sezonu çifte kupayla tamamladı. Siyah-beyazlı takımın gollerini 3. dakika Josef ve 30'da Rosier kaydetti.
19.05.2021 Türkiye Kupası
Son dakika - Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor'un gözü bu maçta! Beşiktaş kazanırsa...
Son dakika - Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor'un gözü bu maçta! Beşiktaş kazanırsa... Beşiktaş ile Antalyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası finaline çıkacak. Kartal kazanırsa, Fenerbahçe Avrupa Ligi’ne gidecek, Sivas’a Avrupa yolu açılacak, Galatasaray Süper Kupa’ya çıkma şansı, Trabzonspor ise bir tur az oynama fırsatı yakalayacak.
18.05.2021 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası sahibini buluyor! Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşıyor
Ziraat Türkiye Kupası sahibini buluyor! Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşıyor Bu sezon 59. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş yarın İzmir'de karşılaşacak.
17.05.2021 Beşiktaş
Futbolda haftanın programı
Futbolda haftanın programı Süper Lig'de 40. hafta maçları oynanacak. TFF 1. Lig'de normal sezon 34. ve son hafta maçlarıyla tamamlanacak. Misli.com 2. Lig'de de normal sezon 38. hafta müsabakalarıyla sona erecek. Misli.com 3. Lig'de ise play-off çeyrek final rövanş karşılaşmaları yapılacak.
7.05.2021 Süper Lig
Kastamonuspor Teknik Direktörü Eriş, Kovid-19 nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı
Kastamonuspor Teknik Direktörü Eriş, Kovid-19 nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden GMG Kastamonuspor'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan teknik direktörü Levent Eriş, yoğun bakımda tedavi altına alındı.
26.07.2021 2.Lig
Ümit Milli Futbol Takımı hazırlıklara başlıyor
Ümit Milli Futbol Takımı hazırlıklara başlıyor Ümit Milli Futbol Takımı, 2023 Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakaları öncesinde Hırvatistan ve Sırbistan ile oynayacağı özel maçların hazırlıklarına yarın başlayacak.
21.03.2021 Milli Takım
Misli.com 2. Lig'de 24. hafta maçları yarın yapılacak
Misli.com 2. Lig'de 24. hafta maçları yarın yapılacak Misli.com 2. Lig'de 24. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
26.07.2021 2.Lig
Son dakika - Beşiktaş'ta N’Sakala kendini yaktı
Son dakika - Beşiktaş'ta N’Sakala kendini yaktı Beşiktaş'ta Fabrice N’Sakala sadece 6 dakika içinde üst üste iki sarı kart gördü ve ardından kırmızıyla oyun dışı kaldı
8.02.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe, Eyüp Akcan'ı Tarsus İdmanyurdu'na kiraladı
Fenerbahçe, Eyüp Akcan'ı Tarsus İdmanyurdu'na kiraladı Fenerbahçe Kulübü, genç futbolcusu Eyüp Akcan'ı Misli.com 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu'na kiraladı.
1.02.2021 Fenerbahçe
Misli.com 2. Lig'de sezonun ikinci yarısı yarın oynanacak tek maçla başlayacak
Misli.com 2. Lig'de sezonun ikinci yarısı yarın oynanacak tek maçla başlayacak Misli.com 2. Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk haftası olan 20. hafta yarın tek maçla başlayacak.
26.07.2021 2.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Tarsus İdmanyurdu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.