Duvarın içinden cephanelik çıktı
Duvarın içinden cephanelik çıktı Mersin’in Tarsus ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Grup Amirliğince 3 ayrı adrese yaptığı operasyonda kırılan duvarın içinden çok sayıda uzun namlulu silah, tabanca ve katliam yapmaya yetecek kadar mühimmat ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, polis ekipleri silah ticareti yapıldığına dair yaptıkları çalışmalarda, Bağlar ile Kavaklı Mahallesi’nde bulunan adreslere ve takipte olan araca eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslere yapılan baskında KOM Grup Amirliği ekipleri, duvarların içine gizlenmiş silahlar ve mühimmatları ele geçirdi. Duvarların içine gizlenmiş silahları ele geçiren polis sevincini ekip arkadaşları ile paylaştı. Operasyonlarda, 1 adet kaleşnikof, 4 adet av tüfeği, 4 adet kaleşnikof şarjörü, 13 adet el tipi tabanca şarjörü, 1436 adet kaleşnikof fişeği, 292 adet tabanca mermisi, 108 adet av tüfeği fişeği, 12 adet tarihi eser olduğu belirlenen altın sikke, 1 adet define dedektörü, 2 adet mühimmat yeleği, 5 adet 7.65 el tipi tabanca,1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına M.H.K, S.B. ve E.B. adlı kişinin Emniyette sorguları devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Gizemli kazının ardından büyük korku!
Gizemli kazının ardından büyük korku! Mersin'in Tarsus ilçesindeki 82 Evler Mahallesi'nde bir evde 1 yıl boyunca güvenlik kordonu ve brandalar altında yapılan kazı nedeniyle çevre evlerde derin çatlaklar oluştu Mersin’in Tarsus ilçesinde gizemli kazının yapıldığı evin çevresindeki pek çok evin duvarlarında derin çatlaklar olduğu görüldü. Evlerinin altı kazılan mahalle halkı çökme korkusu nedeniyle uyuyamadıklarını söyledi. Kazı evinin duvar komşusu 85 yaşındaki Salim Önalanlar, “’Size ev vereceğiz ya da evinizin parasını verip buradan göndereceğiz’ dediler ama vermediler” diye konuştu.Tarsus ilçesindeki 82 Evler Mahallesi’nde bir polis memurunun tarihi eser kaçakçıları tarafından öldürüldüğü iddiasıyla bir evin bahçesinde 13 Kasım 2016 tarihinde 20 kişilik özel bir ekip tarafından özel harekat polislerinin önlemleriyle başlatılan kazı, 3 Kasım 2017’de sona erdi.Gizemli kazının yapıldığı evin çevresindeki pek çok evin iç ve dış duvarlarında derin çatlaklar olduğu görüldü. Kazı evinin hemen yakınındaki bir yapının direklerle ayakta tutulduğu anlaşıldı. Kazı nedeniyle çöken bazı duvarların da onarıldığı öğrenildi. Evin çevresinde yaşayan pek çok vatandaş, özellikle yağmur yağdığı zamanlarda evlerinin çökeceği korkusuyla uyuyamadıklarını ifade etti.Kazı evinin duvar komşusu olan 85 yaşındaki Salim Önalanlar, kazı yapıldığı sırada oluşan çatlaklar nedeniyle korkularını görevlilere aktardıklarını ancak “Size ev vereceğiz ya da evinizin parasını verip buradan göndereceğiz” şeklinde söz vermelerine rağmen bir girişimde bulunmadıklarını anlattı.
11.09.2019 Yaşam
Hasat günleri
Hasat günleri Mersin’in tarım alanındaki potansiyelini ön plana çıkarmak ve şehri tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen Mersin Meyve ve Hasat Günleri başladı. Bu yıl ilki düzenlenen Hasat Günleri etkinlikleri Tarsus’un Çakırlı Mahallesi’nde düzenlendi.
26.05.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri