Taşeron

Taşeron

Son dakika taşeron haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taşeron gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taşeron haber sayfamızda...

Taşeron

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.573 taşeron haberi bulunmuştur.
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim Geçtiğimiz yıl yaz sezonunda 90 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde sessizlik hakim oldu. Yapılacak bakım çalışmalarının ardından yeniden hizmete geçmesi bekleniyor.
14.04.2024 Gündem
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu...
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu... Beşiktaş'ta Masquerade isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.
5.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Toplamda da Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına MASAK raporundan sonra mahkeme el koydu. Bu araçları biz kimden aldık? 421 organize suç örgütünün taşınır taşınmaz mal varlığı hakkında İstanbul Emniyetimiz savcılığa, savcılıkta ilgili mahkemeye müracaat etti. Mahkeme de dedi ki biz bu müracaatı yerinde gördük. Bu taşınır araçları İstanbul Emniyetine tahsis ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı Trabzon’da dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık'
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık" açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı'
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı' Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nın 4’üncü Bölge Müdür Vekili Murat Bahar, hakkında işe gelmediği için tutanak tutulan işçi için makam odasına gelen CHP Dörtyol İlçe Başkanı Muammer Bedir’in tekme yumruk saldırısına uğradığını ileri sürdü. İlçe Başkanı Bedir de kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü müdür hakkında şikayetçi oldu.
1.03.2024 Haberler
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı'
CHP ilçe başkanının müdürü darbettiği iddiası! 'Bana yumruk atmaya başladı' Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nın 4’üncü Bölge Müdür Vekili Murat Bahar, hakkında işe gelmediği için tutanak tutulan işçi için makam odasına gelen CHP Dörtyol İlçe Başkanı Muammer Bedir’in tekme yumruk saldırısına uğradığını ileri sürdü. İlçe Başkanı Bedir de kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü müdür hakkında şikayetçi oldu.
1.03.2024 Gündem
Liseli Büşra’nın hayatını kaybetmişti! 1 yıl önce de aynı servis kaza yapmış
Liseli Büşra’nın hayatını kaybetmişti! 1 yıl önce de aynı servis kaza yapmış Zonguldak’ta önceki yıl Fikret Bayrak idaresindeki öğrenci servisinin şarampole uçup 15 yaşındaki Büşra Akın’ın hayatını kaybettiği kazada; mahkeme tanıkları dinledi.
21.02.2024 Gündem
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen 6 kişinin ifadeleri ortaya çıktı.
19.02.2024 Gündem
İş güvenliği uzmanı defalarca uyarmış
İş güvenliği uzmanı defalarca uyarmış Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, dokuz işçinin göçük altında kaldığı maden ocağının çevre izin ve lisans belgesini iptal etti. Bilirkişi heyetinin ön raporu ise facianın göz göre göre geldiğini ortaya koydu.
18.02.2024 Gündem
Hülya Avşar'ın icra tebligatına imza atan kuryeye hapis cezası! 'Bir şey olmaz diye düşündüm'
Hülya Avşar'ın icra tebligatına imza atan kuryeye hapis cezası! 'Bir şey olmaz diye düşündüm' Sanatçı Hülya Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim ettiği ancak Çilingiroğlu yerine kendi imza attığı iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı. Mahkeme, ilk duruşmada kararını verdi.
17.02.2024 Cadde
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erzincan'ın İliç ilçesinde toprak kayması sonucu yaşanan maden kazasına ilişkin, "İhmal iddialarının mutlaka sonuna kadar araştırılması ve varsa sorumluların ortaya çıkarılması gerekir" dedi.
15.02.2024 Gündem
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA DURUM 👷‍♂️ 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Torba Yasa'da var mı, Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkacak?
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA DURUM 👷‍♂️ 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Torba Yasa'da var mı, Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkacak? 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi için sona gelindi. Torba Yasa'da yer alması beklenen taşerona kadro çalışması için gözler seçimlerden önce Meclis'te! 86 maddeden oluşan yasanın 42 maddesi kabul edilmişti. Geriye kalan 44 madde arasında 90 bin taşerona kadro düzenlemesinin de bulunması beklenenler arasında. Peki, taşerona kadro ne zaman Meclis'e ne zaman gelecek?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor.
3.02.2024 Ekonomi
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç kazasında yeni gelişme
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç kazasında yeni gelişme İzmir'deki otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin de yaralandığı olaya ilişkin 1 firari ile 6 tutuksuz sanığın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
26.01.2024 Gündem
Anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı, bebek öldü! Baba ve sinir krizi geçirdi
Anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı, bebek öldü! Baba ve sinir krizi geçirdi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde parka giden anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı. Kazada bebek hayatını kaybederken, anne ve 3 yaşındaki kurtuldu. Babanın feryatları ise yürekleri dağladı.
17.01.2024 Haberler
Anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı, bebek öldü! Baba ve sinir krizi geçirdi
Anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı, bebek öldü! Baba ve sinir krizi geçirdi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde parka giden anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı. Kazada bebek hayatını kaybederken, anne ve 3 yaşındaki kurtuldu. Babanın feryatları ise yürekleri dağladı.
17.01.2024 Gündem
TMO silolarındaki patlamaya ilişkin bilirkişi raporunda detaylar ortaya çıktı
TMO silolarındaki patlamaya ilişkin bilirkişi raporunda detaylar ortaya çıktı Kocaeli’nde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silolarında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda detaylar ortaya çıktı.
12.01.2024 Gündem
Silolarda yaşanan patlamada bilirkişi raporu açıklandı
Silolarda yaşanan patlamada bilirkişi raporu açıklandı Kocaeli’nin Derince ilçesinde geçen ağustos ayında, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silolarında meydana gelen, 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin ise yaralandığı patlamayla ilgili bilirkişi raporunda olaya yol açan ihmaller tek tek belirlendi.
11.01.2024 Gündem
Var böyle savunmalar: Tefecilik yapıyorlar
Var böyle savunmalar: Tefecilik yapıyorlar Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun yakın çevrelerini ponzi sistemiyle 150 milyon lira dolandırdıkları iddia ediliyordu. Yurt dışına kaçan çift önceki gün Türkiye’ye döndü. Havalimanında gözaltına alınan çift tutuklandı.
6.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taşeron ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.