Taşıma

Taşıma

Son dakika taşıma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taşıma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taşıma haber sayfamızda...

Taşıma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.794 taşıma haberi bulunmuştur.
23 Nisan 2024 Bugün toplu taşıma hizmeti ücretsiz mi? 23 Nisan bugün Otobüs, metrobüs, metro, marmaray, vapur bedava mı?
23 Nisan 2024 Bugün toplu taşıma hizmeti ücretsiz mi? 23 Nisan bugün Otobüs, metrobüs, metro, marmaray, vapur bedava mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Böyle özel günlerde alınan kararlar arasında toplu taşıma ile ilgili açıklama da yapılıyor. Bugün de toplu taşıma hakkında meraklı arayış başladı. Peki 23 Nisan bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan bugün Otobüs, metrobüs, metro, marmaray, vapur bedava mı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı. Yük ve eşya taşıma dışında teleferiğin kullanılmaması konusunda komşularını uyaran Hüseyin Kazdal, Malum kazanın korkusu yetti; Antalya'daki kazayı görenler bunu kullanmazlar dedi.
23.04.2024 Haberler
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı.
23.04.2024 Gündem
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Gündem
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastane yöneticileri ile bir araya geldi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastane yöneticileri ile bir araya geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'da tüm kamu hastanelerinin yöneticileri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferleri 22 Nisan’dan itibaren 2 yıl süreyle durdurulacak.
20.04.2024 Ekonomi
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar Bismil'de, 2 yıl önce yapılan bir taşıma ihalesinde eksik bilgi ve evrak nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.
18.04.2024 Gündem
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması
Bakan Yerlikaya'dan selektör cezası açıklaması İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldiğini söyledi. Bu kazalarda 75 kişi hayatını kaybettiği.
16.04.2024 Haberler
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Taşıma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.