Taşıyıcı Annelik

Taşıyıcı Annelik

Son dakika Taşıyıcı Annelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taşıyıcı Annelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taşıyıcı Annelik haber sayfamızda...

Taşıyıcı Annelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 111 taşıyıcı annelik haberi bulunmuştur.
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte'
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte' Flört uygulamasından tanıştığı adamla dolu dizgin bir aşka yelken açtı. Çift birkaç ay içinde evlilik kararı aldı ve beraberliklerinin sonraki sekiz yılına sekiz çocuk sığdırdı. Ta ki, kocasının karanlık sırrından bihaber kadının karıştığı trafik kazasına kadar.
20.02.2024 Dünya
Michelle Keegan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Bu çok sinir bozucuydu!
Michelle Keegan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Bu çok sinir bozucuydu! İngiliz oyuncu Michelle Keegan, yıllar sonra 12 kez 'En Seksi Kadın' seçilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncui "Aylarca her gün ağlayacak gibi olduğum bir dönem vardı" açıklamasıyla dikkat çekti.
2.01.2024 Cadde
Cannes’da ‘taşıyıcı anne’ protestosu
Cannes’da ‘taşıyıcı anne’ protestosu 76. Cannes Film Festivali’nin ilk gecesinde kırmızı halıda taşıyıcı annelik karşıtı protesto gerçekleşti.
19.05.2023 Dünya
‘Weinstein beni banyoda kıstırdı’
‘Weinstein beni banyoda kıstırdı’ ABD’li magazin yıldızı Paris Hilton’un (42) “The Memoir” (Anı) adlı kitabı yayımlandı.
16.03.2023 Dünya
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti: Paris Hilton ilk bebeğini kucağına aldı!
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti: Paris Hilton ilk bebeğini kucağına aldı! Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Hilton'ın annesi, geçtiğimiz aylarda kızının hamile kalmakta zorlandığını söyleyerek, sosyetik güzeli açıklama yapmak zorunda bırakmıştı. Dünyaca ünlü magazin yıldızı, tüm bunların ardından taşıyıcı annelik yoluyla ilk bebeğini kucağına aldığını duyurdu.
26.01.2023 Cadde
Geçinmek için hamile kalıyorlar! Çocuk başına aldıkları para bomba
Geçinmek için hamile kalıyorlar! Çocuk başına aldıkları para bomba Kolombiya'da birçok genç kadın geçinmek için taşıyıcı anneliğe yöneliyor. Giderek yaygınlaşan bu uygulama yasal olsa da bu alanda hiçbir düzenleme bulunmuyor.
19.01.2023 Dünya
Taşıyıcı annelik şirketine suçlama
Taşıyıcı annelik şirketine suçlama Çocuk sahibi olmak isteyenlere bebek vadeden uluslararası ünlü bir taşıyıcı annelik şirketinin etik olmayan prosedürler uyguladığı öne sürüldü.
20.12.2022 Dünya
'Bu kadar da olmaz' dedirten vahşet! Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı
'Bu kadar da olmaz' dedirten vahşet! Yüzlerce kez bıçaklayıp karnındaki bebeği aldı Sık sık sosyal medya hesabından sık sık fotoğraflarını paylaşan ve çocuğunun doğumu için geri sayım yapan hamile kadın farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine sürükleniyordu. Heyecanını dünyaya duyurduğu masum geri sayım fotoğrafları büyük bir trajediyle sonuçlanacaktı. Çocuk sahibi olamayan bir kadın tarafından hedef olarak seçilen hamile kadının başına gelenler kan donduracak cinsten.
21.09.2022 Dünya
Gelen telefonla hayatı değişti! Hem halaları hem de taşıyıcı anneleri
Gelen telefonla hayatı değişti! Hem halaları hem de taşıyıcı anneleri Küçük yaşta evlat edinilen Marc Macdonald, biyolojik ailesiyle ilgili gerçeklerin peşine düşmeyi hiçbir zaman düşünmedi, ta ki o güne kadar... Evliliği başta olmak üzere tüm hayatı değişen genç adam için ablasının yaptığı jest ise tam 10 yıl sonra kitap oldu.
4.04.2022 Dünya
Yüzünü gösterdi adını sakladı
Yüzünü gösterdi adını sakladı Ünlü İngiliz model Naomi Campbell, geçen yıl bir defileye çıktıktan birkaç hafta sonra sosyal medya hesabından bir kız çocuğu olduğunu duyurmuştu.
16.02.2022 Dünya
Selin Ciğerci ile mahkemelik olan Deniz Akkaya ve Seren Serengil'e tazminat şoku!
Selin Ciğerci ile mahkemelik olan Deniz Akkaya ve Seren Serengil'e tazminat şoku! Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan yayınlar yaptıkları iddiasıyla program sunucuları Seren Serengil ve Deniz Akkaya’ya açtığı davayı kazandı.
3.02.2022 Cadde
40'ından sonra annelik mutluluğu
40'ından sonra annelik mutluluğu 40'ından sonra anne olmak "zaman aşımı" gibi görünüyor. Ama günümüzde artık birçok imkân olduğundan ünlü kadınlardan bazıları da tüp bebek, evlat edinme, taşıyıcı annelik yöntemiyle bu çağlarında çocuk sahibi oluyor. Tabii bazıları da 40'ı geçerken doğal yöntemle anneliği yaşayabiliyor
26.12.2021 Dünya
Selin Ciğerci şikayet etmişti! Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı
Selin Ciğerci şikayet etmişti! Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eşi Gökhan Çıra’ya mahkemenin tedbir kararına rağmen hakaret ettiği gerekçesiyle üç günlük zorlama hapsine çarptırılan Deniz Akkaya hakkında, infaz savcılığına gitmediği için yakalama kararı çıkartıldı. Deniz Akkaya hapis cezasına itiraz etmiş ancak itirazı reddedilmişti.
13.07.2021 Cadde
DEÜ’de online tıp kongresi
DEÜ’de online tıp kongresi İki yılda bir düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı’nca gerçekleştirilecek “IV. Uluslararası Tıp Hukuku Kongresi” online olarak katılımcılarla buluşacak. 8-10 Ocak günlerindeki kongrenin açılışını, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar yapacak.
5.01.2021 Ege
Selin Ciğerci ile eşi Gökhan Çıra yemekte buluştu!
Selin Ciğerci ile eşi Gökhan Çıra yemekte buluştu! İş insanı ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, bir süre önce Bodrum'daki evinde eltisi olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia eden Deniz Akkaya ile tartışma yaşamıştı. Bu iddiayı reddeden Ciğerci, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.
1.10.2020 Cadde
Taşıyıcı anne nedir? Taşıyıcı annelik nasıl gerçekleştiriliyor?
Taşıyıcı anne nedir? Taşıyıcı annelik nasıl gerçekleştiriliyor? Gündemde konuşulan konular arasında taşıyıcı annelik yer alıyor. Taşıyıcı anneliğin nasıl olduğu ve gerçekleştiği ile ilgili detaylar araştırılıyor.Çocuk sahibi olamayanlar için kullanılan yöntemler arasında bulunuyor. İşte taşıyıcı annelik ile ilgili detaylar...
4.06.2020 Gündem
Ev fiyatına taşıyıcı annelik!
Ev fiyatına taşıyıcı annelik! İnternet siteleri üzerinden yasal olmayan yollarla anne sütü satışının ortaya çıkmasının ardından şimdi de “taşıyıcı annelik” sanal ortama düştü. Doğal yollarla bebek sahibi olamayan ailelerin, bazı internet siteleri üzerinden 'taşıyıcı anne arıyorum' ilanı vermesi dikkat çekti. Türk hukukunda suç teşkil eden taşıyıcı annelik için aracı şirketler de devreye girdi. Aileye uygun bir taşıyıcı anne bulunduktan sonra Kıbrıs ve Gürcistan'da gerçekleştirilen işlemlerin maliyetinin 300 bin liraya kadar ulaştığı görüldü. Taşıyıcı anneliğin zararlarına dikkat çeken Dr. İpek Ada, “Taşıyıcı anneden bebeğe hepatit, HIV, kızamıkçık, su çiçeği, viral, paraziter ve mantar enfeksiyonları geçebilir. Bunlar bebekte hayat boyu kalıcı hasarlar bırakabildiği gibi ölüme bile neden olabilir” dedi.
9.03.2020 Gündem
Milliyet’e ödül
Milliyet’e ödül Ekonomize dergisi ve İstanbul Sesi gazetesi iş birliğinde bu yıl “Sağlık Turizmi” teması ile 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Yılın Enleri Ödül Töreni önceki akşam İstanbul Qubbe Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.
12.06.2019 Gündem
Organ ticareti ikiye katlandı
Organ ticareti ikiye katlandı Geçtiğimiz yılı vakasız kapatan İstanbul polisine, yılın ilk 4 ayında son 3 yılı ikiye katlayan yasadışı organ ticareti vakası yansıdı...
10.06.2019 Gündem
Bakan Soylu: 'Türkiye'nin adım atmamasını isteyen hangi musibet varsa karşımıza koydular'
Bakan Soylu: 'Türkiye'nin adım atmamasını isteyen hangi musibet varsa karşımıza koydular' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin adım atmamasını isteyen hangi musibet varsa karşımıza koydular. Şimdi bir Cumhur İttifakı ile beraber seti çektik ki Türkiye'ye saldıramasınlar, milletin iradesiyle beraber güçlü bir şekilde onların karşısında durabilme imkanı koyalım." dedi.
14.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu: Türkiye, CHP gibi PKK'ya taşıyıcı annelik yapmıyor
Bakan Soylu: Türkiye, CHP gibi PKK'ya taşıyıcı annelik yapmıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye, CHP gibi PKK'ya taşıyıcı annelik yapmıyor. Türkiye, belki de bugün yaşamayacak 415 bin 582 çocuğa bu ülkede doğma hakkını verdi. Dünyada bundan daha asil bir şey yok." dedi.
8.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu: Buna müsaade etmeyin
Bakan Soylu: Buna müsaade etmeyin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi bizim sayabildiğimiz 299 HDP ve PKK iltisaklı adamı CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi listelerinden koyuyorlar. Doğu ve Güneydoğu'da bizim tasfiye ettiğimiz PKK'yı, büyükşehirlerde yaşam tüneliyle yeniden hayata bağlamak istiyorlar. Buna müsaade etmeyin." dedi.
7.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu: Buna müsaade etmeyin
Bakan Soylu: Buna müsaade etmeyin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi bizim sayabildiğimiz 299 HDP ve PKK iltisaklı adamı CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi listelerinden koyuyorlar. Doğu ve Güneydoğu'da bizim tasfiye ettiğimiz PKK'yı, büyükşehirlerde yaşam tüneliyle yeniden hayata bağlamak istiyorlar. Buna müsaade etmeyin." dedi.
7.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu 'ilk kez söylüyorum' dedi ve duyurdu: Türkiye ve İran...
Bakan Soylu 'ilk kez söylüyorum' dedi ve duyurdu: Türkiye ve İran... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AA Editör Masası toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu 'bunu ilk kez söylüyorum' dedi ve terör örgütü PKK'ya yönelik İran'la birlikte operasyon yapacaklarını açıkladı.
6.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu 'ilk kez söylüyorum' dedi ve duyurdu: Türkiye ve İran...
Bakan Soylu 'ilk kez söylüyorum' dedi ve duyurdu: Türkiye ve İran... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AA Editör Masası toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu 'bunu ilk kez söylüyorum' dedi ve terör örgütü PKK'ya yönelik İran'la birlikte operasyon yapacaklarını açıkladı.
6.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Taşıyıcı Annelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.