Taşköprü

Taşköprü

Son dakika Taşköprü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taşköprü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taşköprü haber sayfamızda...

Taşköprü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 901 taşköprü haberi bulunmuştur.
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi 31 Mart 2024 yerel seçimler sona erdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li aday İbrahim Çenet kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 TAŞKÖPRÜ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kastamonu Taşköprü Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TAŞKÖPRÜ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kastamonu Taşköprü Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kastamonu Taşköprü Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Taşköprü ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kastamonu Taşköprü Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması! 'İnşallah parlamentomuzda bu uzlaşma sağlanır'
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması! 'İnşallah parlamentomuzda bu uzlaşma sağlanır' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın proje tanıtım toplantısına katıldı.
2.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Vatandaşlarımızın özgürlüklerini arttırdık
Adalet Bakanı Tunç: Vatandaşlarımızın özgürlüklerini arttırdık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye'de demokrasinin standartlarını hep yükselttik. Vatandaşlarımızın özgürlüklerini arttırdık. Bundan sonra da yine demokrasimizin standardını yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
1.03.2024 Haberler
Adalet Bakanı Tunç: Vatandaşlarımızın özgürlüklerini arttırdık
Adalet Bakanı Tunç: Vatandaşlarımızın özgürlüklerini arttırdık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye'de demokrasinin standartlarını hep yükselttik. Vatandaşlarımızın özgürlüklerini arttırdık. Bundan sonra da yine demokrasimizin standardını yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
1.03.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, Kastamonu Valisi 6 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. İlk belirlemelere göre 33 yolcu da yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Kastamonu'da otobüs devrildi! Ekipler olay yerinde
Kastamonu'da otobüs devrildi! Ekipler olay yerinde Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, Kastamonu Valisi 6 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. İlk belirlemelere göre 33 yolcu da yaralandı.
26.01.2024 Haberler
Kastamonu'da yolcu otobüsü devrildi! Bölgeden ilk görüntüler
Kastamonu'da yolcu otobüsü devrildi! Bölgeden ilk görüntüler Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Kastamonu'da otobüs devrildi! Ekipler olay yerinde
Kastamonu'da otobüs devrildi! Ekipler olay yerinde Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti.
26.01.2024 Haberler
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bulunan ve Türkiye'de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise bakmakla yetiniyor.
9.01.2024 Haberler
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bulunan ve Türkiye'de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise bakmakla yetiniyor.
9.01.2024 Gündem
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri İstanbul'un en önemli ulaşım ağlarından birisi de tramvaydır. Çeşitli duraklarla entegrasyon sağlayan tramvay hattı trafik yükünü önemli ölçüde sırtlayan ulaşım araçlarından bir tanesidir. İstanbul'da en çok kullanılan tramvay hatlarından birisi de T1 Kabataş-Bağcılar hattıdır. Bunların dışında İstanbul'da T2 Taksim-Tünel, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam ve T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hatları bulunur. T2 Taksim-Tünel ve T3 Kadıköy-Moda Tramvay hattı nostaljik hat olarak geçer. İstanbul Kabataş-Bağcılar ve diğer tramvay durakları ve isimleri için Tramvay Durakları 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Bursa'da 2 otomobil çarpıştı! Otomobilin biri alev alev yandı
Bursa'da 2 otomobil çarpıştı! Otomobilin biri alev alev yandı Bursa Kemalpaşa'da korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada bir araç alev alev yandı. İşte detaylar...
21.12.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var Gaziosmanpaşa’da 9 Aralık Cumartesi gecesi evinden çıktıktan sonra kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili haber geldi.
14.12.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın'
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın' Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Evden çıktıktan sonraki son görüntüleri ise ortaya çıktı. Öte yandan babası, kuzeni ve teyzesine kaçırıldığına yönelik mesajlar gönderdiği iddia edildi.
13.12.2023 Gündem
Acı olay! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
Acı olay! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ömer Uysal (51), hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.12.2023 Gündem
Ezine peyniri AB’den coğrafi işaret tescili aldı
Ezine peyniri AB’den coğrafi işaret tescili aldı Tarım ve Orman Bakanlığı ve paydaş kurumlar tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Ezine peyniri Avrupa Birliği’nden (AB) coğrafi işaret tescili aldı.
8.12.2023 Ekonomi
Ayaş domatesi AB tescili aldı
Ayaş domatesi AB tescili aldı Ayaş domatesi, Ankara’nın Avrupa Birliği’nden (AB) coğrafi işaret alan ilk ürünü oldu.
1.12.2023 Ekonomi
Kastamonu Valiliği: 230 köyde elektik kesintisi yaşandı
Kastamonu Valiliği: 230 köyde elektik kesintisi yaşandı Kastamonu Valiliği tarafından, il genelinde gün boyunca etkili olan fırtına ile ilgili yapılan açıklamada, elektrik kesintisi yaşanan 222 köye yeniden elektrik verildiği belirtildi.
26.11.2023 Gündem
Fabrika inşaatında ortaya çıktı! 1800 yıllık mermer stel
Fabrika inşaatında ortaya çıktı! 1800 yıllık mermer stel Yalova'da bir fabrikanın genişletilmesi için iş makinesiyle kazı yapan ekipler, molozlar arasında 2 parça halinde duran tarihi eseri görünce çalışmaları durdurarak jandarmaya haber verdi.
3.11.2023 Gündem
Sahne adalet için kuruluyor
Sahne adalet için kuruluyor Eş sanat yönetmenliğini Övül Avkıran ile Mustafa Avkıran’ın üstlendikleri 1. Bodrum Uluslararası Tiyatro Festivali, 3-16 Kasım’da düzenleniyor. Festivalde Alman derin devletini  sorgulayan “NSU: Kurbanlar Arasında Almanlar da Var” ile 20 yıldır kaynayan “ashura” dikkat çekiyor.
2.11.2023 Kültür Sanat
Haslet Soyöz denizcilik tarihine ışık tutuyor
Haslet Soyöz denizcilik tarihine ışık tutuyor Milliyet gazetesi çizeri Haslet Soyöz’ün yeni sergisi “Karanın Bittiği Mavi”, Rahmi M. Koç Müzesi’nde açıldı.
28.10.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Taşköprü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.